EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 22 23 Pag. urm. »

Inspectoarea sefa adjuncta a ITM Bihor, judecata pentru coruptie. Impartea spaga cu subalternele si "anunta" controalele

publicat 2024-04-24 14:45:03 (Adevarul)
Inspectoarea sefa adjuncta a ITM Bihor, judecata pentru coruptie. Impartea spaga cu subalternele si anunta controalele Nadia Racz, inspectoarea sefa adjuncta a ITM Bihor anchetata de DNA Oradea, alaturi de trei subalterne, pentru coruptie, a fost trimisa si ea in judecata, luni, pentru luare de mita si divulgare de informatii nepublice. ...continuare.

Dimensiunea spagilor la ITM Bihor: s-au incasat bani ca sa se inchida ochii la "munca la negru"

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Dimensiunea spagilor la ITM Bihor: s-au incasat bani ca sa se inchida ochii la munca la negru Inspectorul sef-adjunct de la ITM Bihor solicita mita de la oamenii de afaceri pentru a nu le acorda sanctiuni contraventionale, prevazute de Codul Muncii, pentru diverse nereguli constatate. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Oradea au decis sa trimita in judecata, sub control judiciar, pe Florentina Nadia Racz, inspector-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial […]The post Dimensiunea spagilor la ITM Bihor: s-au incasat bani ca sa se inchida... ...continuare.

Fost inspector sef adjunct la ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita

publicat 2024-04-23 18:00:09 (Jurnalul-National)
Fost inspector sef adjunct la ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita Un fost inspector sef adjunct al ITM Bihor a fost trimis in judecata de procurorii DNA dupa ce ar fi primit mita de la mai multi oameni de afaceri pentru a nu-i amenda. ...continuare.

Un inspector-sef adjunct al ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita. Cat primea ca sa nu sanctioneze afaceristi

publicat 2024-04-23 16:00:11 (ProTV)
Un inspector-sef adjunct al ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita. Cat primea ca sa nu sanctioneze afaceristi DNA a dispus trimiterea în judecata a unei femei, la data faptelor inspector-sef adjunct al ITM Bihor, pentru luare de mita. Ar fi cerut între 2.000 si 4.000 de euro de la oameni de afaceri pentru a nu aplica sanctiuni la firmele controlate. ...continuare.

Fost inspector sef adjunct la ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita

publicat 2024-04-23 15:45:12 (Mediafax)
Fost inspector sef adjunct la ITM Bihor, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii Serviciul teritorial Oradea au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a inculpatei Racz Nadia Florentina, la data faptelor inspector-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Bihor, pentru comiterea infractiunilor de luare de mita si permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii ce nu sunt destinate publicitatii. ...continuare.

Nicolae Ciuca: 'Cred ca o armata puternica, in serviciul cetatenilor, e garantia pacii'

publicat 2024-04-20 15:30:03 (Bursa)
Presedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciuca, afirma, la evenimentul de marcare a 105 ani de la intrarea Armatei romane in Oradea si instaurarea unei administratii romanesti in judetul Bihor, ca in aceste momente trebuie vorbit cu mai multa forta despre patriotism', el subliniind ca 'patriotismul nu inseamna slogane, nu inseamna exprimare in scop populist, ci in mod autentic' ...continuare.

Afacerea cu care doi romani din Bihor au dat lovitura. "Hrana regilor" se vinde cu 45 de lei/kg

publicat 2024-04-20 14:15:04 (Antena3)
Afacerea cu care doi romani din Bihor au dat lovitura. Hrana regilor se vinde cu 45 de lei/kg Doi soti romani din Abram, judetul Bihor, au fost la munca in Germania, in agricultura, iar dupa o perioada s-au hotarat sa investeasca acasa.  ...continuare.

Locul spectaculos din Romania pe care trebuie sa-l vizitezi cel putin o data in viata. Ii lasa pe turisti cu gura cascata! VIDEO

publicat 2024-04-17 10:45:06 (Click)
Locul spectaculos din Romania pe care trebuie sa-l vizitezi cel putin o data in viata. Ii lasa pe turisti cu gura cascata! VIDEO Romania, tara detinatoare a unor locuri desprinse parca dintr-un colt de Rai, ascunde una dintre cele mai frumoase cascade si un loc mirific. Este vorba despre cascada Iadolina, situata pe DJ 108J, intre Stana de Vale si satul de vacanta Coada Lacului Lesu, Bihor - Apuseni ...continuare.

PwC Romania si D&B David si Baias au acordat consultanta Consiliului Judetean Bihor pentru instituirea unor curse aeriene regulate de pe aeroportul din Oradea

publicat 2024-04-17 10:15:18 (Ziarul-Financiar)
PwC Romania si D&B David si Baias au acordat consultanta Consiliului Judetean Bihor pentru instituirea unor curse aeriene regulate de pe aeroportul din Oradea Autor: Roxana Rosu PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, au acordat consultanta Consiliului Judetean Bihor in vederea instituirii unor obligatii de serviciu public (OSP) pentru operarea unor curse aeriene regulate de pe Aeroportul International Oradea. ...continuare.

Motivul pentru care magistratii dau navala sa se inscrie in Birourile Electorale din Bihor. In trecut nu s-au inghesuit

publicat 2024-04-16 16:45:02 (Adevarul)
Motivul pentru care magistratii dau navala sa se inscrie in Birourile Electorale din Bihor. In trecut nu s-au inghesuit Cele 101 Birouri Electorale de Circumscriptie si Biroul Electoral Judetean sunt functionale in Bihor, iar daca in anii trecuti magistratii nu s-au inghesuit sa candideze, acum aproape o suta de judecatori si procurori s-au inscris la tragerea la sorti. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 22 23 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.