EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Patronul unei firme de transport din Mures n-a platit leasingul pentru 90 de camioane si nici n-a vrut sa le dea inapoi

publicat 2024-03-26 13:00:44 (Libertatea)
Patronul unei firme de transport din Mures n-a platit leasingul pentru 90 de camioane si nici n-a vrut sa le dea inapoi Mascacatii au descins marti de dimineata in 19 locatii si au efectuat tot atatea perchezitii in judetele Mures, Hunedoara, Bihor si Ilfov, intr-un dosar in care e anchetata o firma de transport de marfuri din Mures, scrie News.ro, care preia un comunicat al Politiei. Patronul firmei nu a mai platit ratele contractelor de leasing si […] ...continuare.

O mama din Bihor si-a lasat copiii in masina si a plecat la farmacie. Cand s-a intors a realizat greseala facuta

publicat 2024-03-26 12:15:16 (ProTV)
O mama din Bihor si-a lasat copiii in masina si a plecat la farmacie. Cand s-a intors a realizat greseala facuta Pompierii din Bihor au intervenit pentru salvarea a doi copii - de un an si doi ani - blocati într-o masina. Mama lor coborâse sa cumpere medicamente si a uitat cheile în interior. ...continuare.

Doi copii, salvati de pompieri, dupa ce au ramas blocati in masina, in Bihor. Mama a coborat sa cumpere medicamente si a uitat cheile in interior

publicat 2024-03-26 12:00:03 (Antena3)
Doi copii, salvati de pompieri, dupa ce au ramas blocati in masina, in Bihor. Mama a coborat sa cumpere medicamente si a uitat cheile in interior Doi frati, de un an si doi ani, au ramas blocati in masina dupa ce mama lor a coborat si a uitat cheile in interior, in Bihor. Femeia a mers sa cumpere medicamente. Intre timp, cei mici s-au jucat si au blocat portierele. ...continuare.

Nouasprezece perchezitii in patru judete. In vizor, o firma de transport. Prejudiciul: aproximativ 15.000.000 lei

publicat 2024-03-26 09:15:31 (Puterea)
Nouasprezece perchezitii in patru judete. In vizor, o firma de transport. Prejudiciul: aproximativ 15.000.000 lei In judetele Mures, Hunedoara, Bihor si Ilfov se deruleaza nouasprezece perchezitii, vizata fiind o firma din Mures, care are ca obiect de activitate traficul rutier de marfuri si care ar fi provocat un prejudiciu de aproximativ 15.000.000 lei. Firma nu a mai achitat ratele contractelor de leasing si a refuzat sa restutie masinile achizitionate. La […]The post Nouasprezece perchezitii in patru judete. In vizor, o firma de transport. Prejudiciul: aproximativ 15.000.000 lei appeared first... ...continuare.

Ce daune va primi de la stat familia unui sofer mort acum 10 ani intr-un accident din Bihor, produs de o "insula a mortii"

publicat 2024-03-25 20:15:11 (ProTV)
Ce daune va primi de la stat familia unui sofer mort acum 10 ani intr-un accident din Bihor, produs de o insula a mortii Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere este obligata de instanta sa plateasca daune morale de 75.000 de euro familiei unui barbat care si-a pierdut viata acum 10 ani într-un accident rutier.   ...continuare.

DNA: Patru inspectori de trafic rutier si viceprimarul comunei Sarbi, trimisi in judecata, sub control judiciar

publicat 2024-03-25 18:00:02 (Adevarul)
DNA: Patru inspectori de trafic rutier si viceprimarul comunei Sarbi, trimisi in judecata, sub control judiciar Procurorii DNA Cluj au trimis in judecata, sub control judiciar, patru inspectori de trafic rutier dupa ar fi "protejat" mai multe societati comerciale cu obiect de activitate in domeniul transportului rutier. In acelasi dosar a fost trimis in judecata si viceprimarul comunei Sarbi, Bihor. ...continuare.

Patru inspectori din cadrul ISCIR, trimisi in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta

publicat 2024-03-25 16:45:11 (Mediafax)
Patru inspectori din cadrul ISCIR, trimisi in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a patru inspectori de trafic din Bihor, Cluj si Maramures, acuzati de trafic de influenta si folosirea de informatii care care nu sunt destinate publicitatii, si a unui viceprimar al comunei Sarbi, judetul Bihor, pentru complicitate la dare de mita si efectuarea de operatiuni financiare incompatibile cu functia. ...continuare.

Patru inspectori de trafic rutier si un viceprimar, trimisi in judecata de procurorii DNA, in dosarul privind "protectia" asigurata unor firme de transport

publicat 2024-03-25 16:00:11 (Money.ro)
Patru inspectori de trafic rutier si un viceprimar, trimisi in judecata de procurorii DNA, in dosarul privind protectia asigurata unor firme de transport DNA anunta, luni, ca procurorii din Cluj au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar , a inculpatilor: ORHA IOAN , inspector de trafic rutier in cadrul Inspectoratului teritorial Maramures, cu privire la comiterea infractiunilor de: - abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, - folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane... ...continuare.

Fostul mare handbalist Cristian Gatu divorteaza dupa 53 ani de mariaj. Sotia cere pensie de intretinere si despagubiri uriase

publicat 2024-03-24 19:45:03 (Adevarul)
Fostul mare handbalist Cristian Gatu divorteaza dupa 53 ani de mariaj. Sotia cere pensie de intretinere si despagubiri uriase Cristian Gatu, unul dintre cei mai cunoscuti handbalisti ai Romaniei si fost presedinte al Federatiei Romane de Handbal, este in plin divort dupa 53 ani de casnicie. Sotia sa, Tamara Gatu, cere despagubiri de 500.000 lei. Divortul si partajul se dezbat la Judecatoria Beius, din judetul Bihor. ...continuare.

Statiunea din Romania in care poti sa faci tratamente benefice pentru sanatate si sa vezi plante unice in Europa

publicat 2024-03-24 15:00:50 (ProTV)
Statiunea din Romania in care poti sa faci tratamente benefice pentru sanatate si sa vezi plante unice in Europa Baile Felix se afla în comuna Sanmartin din judetul Bihor, la aproximativ 10 kilometri de municipiul Oradea si este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din România. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.