EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fierbe din nou Giulestiul! Rapid - CFR, derby pentru Europa, cu 4 fosti clujeni contra fostei echipe

publicat 2024-04-05 17:45:23 (Gazeta-Sporturilor)
Fierbe din nou Giulestiul! Rapid - CFR, derby pentru Europa, cu 4 fosti clujeni contra fostei echipe Derby-ul feroviar al SuperLigii, Rapid vs. CFR Cluj, se joaca sambata, de la ora 20:30, pe Superbet Arena Giulesti intr-o atmosfera demna de un meci mare si cu o miza importanta: pastrarea putinelor sanse la titlul de campioana si incercarea de a face un pas important spre cupele europene. ... ...continuare.

Dragos Damian, Terapia Cluj: Ai de la 40 de ani in sus? Ai sanse mari sa suferi un infarct miocardic acut catastrofic care sa duca la moarte subita cardiaca. Duminica, de 7 aprilie, mai gandeste-te la asta

publicat 2024-04-05 17:30:53 (Ziarul-Financiar)
Dragos Damian, Terapia Cluj: Ai de la 40 de ani in sus? Ai sanse mari sa suferi un infarct miocardic acut catastrofic care sa duca la moarte subita cardiaca. Duminica, de 7 aprilie, mai gandeste-te la asta Autor: Dragos Damian O sa spuneti ca moartea subita cardiaca nu este un subiect pentru o publicatie financiara si ca titul senzationalist nu va reusi sa tulbure oamenii de afaceri fie ei corporatisti sau antreprenori, executivi, bancheri, finantisti, specialisti in M&A, consultanti, lobisti, avocati, manageri, indiferent de sectorul in care activeaza. O sa spuneti ca probabil vreau sa vand vreun medicament si ca oamenii seriosi enumerati mai sus isi vor vedea de treaba. ...continuare.

Cum a esuat relatia Nelutu Varga - Cristi Balaj » Cele trei situatii care au produs ruptura la CFR Cluj

publicat 2024-04-05 17:30:19 (Gazeta-Sporturilor)
Cum a esuat relatia Nelutu Varga - Cristi Balaj » Cele trei situatii care au produs ruptura la CFR Cluj Demisia lui Cristi Balaj de la CFR Cluj, imediat dupa cea a lui Adrian Mutu, a surprins, desi nebuloasa din conducerea clubului ardelean era tot mai evidenta. Presedintele din Gruia a invocat dezamagirea, dar mai ales nevoia de a lua o pauza, insa in realitate relatia tensionata pe care o avea, in ultima vreme, cu Nelutu Varga, a grabit plecarea oficialului de la club. ... ...continuare.

Veste buna pentru fostul primar Catalin Cherches. Afla pe 18 aprilie daca scapa din inchisoare

publicat 2024-04-05 17:15:22 (ProTV)
Veste buna pentru fostul primar Catalin Cherches. Afla pe 18 aprilie daca scapa din inchisoare Contestatia în anulare asupra condamnarii de cinci ani de închisoare formulata de Catalin Chereches a fost admisa „în principiu” de Curtea de Apel Cluj. Asta înseamna ca îi vor fi ascultate argumentele pentru a scapa de condamnare. ...continuare.

Transelectrica a finalizat o investitie de aproximativ 92 de milioane de lei pentru consolidarea securitatii energetice in regiunea Dobrogea

publicat 2024-04-05 17:15:21 (Money.ro)
Transelectrica a finalizat o investitie de aproximativ 92 de milioane de lei pentru consolidarea securitatii energetice in regiunea Dobrogea "Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a incheiat cu succes o investitie de aproximativ 92 de milioane de lei pentru consolidarea securitatii energetice in regiunea Dobrogea, dezvoltarea retelei electrice de transport si a sistemului energetic national, prin construirea a doua noi racorduri dublu circuit 400 kV, cu o lungime totala de 55 de kilometri, in Statia Electrica de Transformare 400 kV Medgidia Sud, care devine astfel cel de-al treilea nod energetic... ...continuare.

Fenomen spectaculos pe cerul Romaniei. "Nor OZN", observat in Cluj-Napoca. Explicatia meteorologilor

publicat 2024-04-05 16:45:06 (Antena3)
Fenomen spectaculos pe cerul Romaniei. Nor OZN, observat in Cluj-Napoca. Explicatia meteorologilor Aparitie spectaculoasa pe cerul Romaniei, la Cluj-Napoca. Localnicii au fost intrigati de forma norilor, una speciala, lenticulara. Explicatia specialistilor! ...continuare.

Cazul Catalin Chereches: Curtea de Apel Cluj "a admis in principiu contestatia in anulare" depusa de edilul fugar. Ce inseamna asta

publicat 2024-04-05 14:00:27 (Libertatea)
Cazul Catalin Chereches: Curtea de Apel Cluj a admis in principiu contestatia in anulare depusa de edilul fugar. Ce inseamna asta Curtea de Apel Cluj a admis in principiu, vineri, 5 aprilie, contestatia in anulare depusa de Catalin Chereches, in dosarul in care fostul edil este condamnat la cinci ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, a anuntat avocatul acestuia, Razvan Doseanu, potrivit Cluj24.ro. Practic, magistratii au anuntat ca ca au analizat contestatia depusa de fostul […] ...continuare.

Drum liber spre CFR Cluj? Dan Petrescu se desparte de Jeonbuk

publicat 2024-04-05 14:00:13 (Gazeta-Sporturilor)
Drum liber spre CFR Cluj? Dan Petrescu se desparte de Jeonbuk Dan Petrescu s-a inteles cu Jeonbuk privind rezilierea contractului. El se va desparti de echipa sud-coreeana dupa meciul de etapa viitoare, cu Gangwon, care va avea loc pe 7 aprilieDan Petrescu traversa o perioada dezastruoasa la Jeonbuk, cu 8 meciuri la rand fara succes. Sports Donga a anuntat ca romanul s-a inteles cu sud-coreenii privind despartirea, insa nu au notat daca a fost dat afara sau si-a dat el demisia. ... ...continuare.

Chipciu a numit cel mai bun antrenor pentru Universitatea Craiova: "Cu el pe banca a jucat fabulos"

publicat 2024-04-05 11:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Chipciu a numit cel mai bun antrenor pentru Universitatea Craiova: Cu el pe banca a jucat fabulos Alex Chipciu, extrema lui U Cluj, l-a laudat pe Laurentiu Reghecampf si crede ca el e cel mai potrivit antrenor pentru Universitatea Craiova.Reghecampf s-a despartit de Craiova in septembrie 2023 si a plecat la Al Tai. El nu a platit clauza de 300.000 de euro si oltenii l-au reclamat la Comisia de Disciplina a LPF. Iar decizia a fost in defavoarea lui Reghecampf, care a primit interzis sa mai antreneze in Liga 1 pana nu plateste clauza. ... ...continuare.

Rapid-CFR Cluj, derby cu probleme in lupta pentru ultimul loc de cupe europene

publicat 2024-04-05 11:30:05 (Click)
Rapid-CFR Cluj, derby cu probleme in lupta pentru ultimul loc de cupe europene Rapid si CFR Cluj se dueleaza in meciul etapei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.