EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nu i-a menajat dupa prestatia horror din Cupa: "Mai bine nu se prezentau, economiseau banii!"

publicat 2024-04-04 00:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Nu i-a menajat dupa prestatia horror din Cupa: Mai bine nu se prezentau, economiseau banii! Hermannstadt i-a lasat o impresie deloc buna lui Helmut Duckadam (65 de ani) cu prestatia contra lui U Cluj in sferturile Cupei Romaniei Betano. Sibienii au fost rapusi de un gol inscris in minutul 90+3.U Cluj va juca in penultimul act cu invingatoarea dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati (joi, ora 19:30).Primele doua echipe calificate in semifinale sunt Corvinul Hunedoara (4-0 cu CFR Cluj) si FC Voluntari (0-0, 4-2 d.pen. cu FCU Craiova). ... ...continuare.

Presedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din functie dupa plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat

publicat 2024-04-03 23:45:08 (Jurnalul-National)
Presedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din functie dupa plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat Cristi Balaj a decis sa-si dea demisia de la CFR Cluj, unde ocupa functia de presedinte. "Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat, este o chestiune de onoare", afirma el. CFR Cluj a fost eliminata marti din Cupa Romaniei de divizionara secunda Corvinul Hunedoara. ...continuare.

Universitatea Cluj e a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

publicat 2024-04-03 23:45:08 (Jurnalul-National)
Universitatea Cluj e a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei Argentinianul Anselmo a marcat golul victorie in minutele suplimentare de joc ale sfertului de finala din Cupa Romaniei. Universitatea Cluj a castigat astfel cu 1-0 partida cu FC Hermannstadt, dupa un meci pe care l-a dominat. ...continuare.

Povesti dramatice, iubiri periculoase si evenimente speciale in luna aprilie la Opera Nationala Romana Cluj!

publicat 2024-04-03 23:45:08 (Jurnalul-National)
Povesti dramatice, iubiri periculoase si evenimente speciale in luna aprilie la Opera Nationala Romana Cluj! In luna aprilie iti dam intalnire la unele dintre cele mai indragite spectacole de opera, precum si in cadrul unor evenimente speciale!  ...continuare.

Maldarasanu a aruncat prosopul: "Ne bat pe unde ne prind!"

publicat 2024-04-03 23:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Maldarasanu a aruncat prosopul: Ne bat pe unde ne prind! Marius Maldarasanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat infrangerea cu U Cluj, scor 0-1, in urma careia sibienii au fost eliminati din Cupa Romaniei Betano. U Cluj va juca in penultimul act cu invingatoarea dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati (joi, ora 19:30).Primele doua echipe calificate in semifinale sunt Corvinul Hunedoara (4-0 cu CFR Cluj) si FC Voluntari (0-0, 4-2 d.pen. cu FCU Craiova). ... ...continuare.

Universitatea Cluj calificata dupa ce a trecut de FC Hermannstadt (1-0), in semifinalele Cupei Romaniei

publicat 2024-04-03 23:45:01 (Adevarul)
Universitatea Cluj calificata dupa ce a trecut de FC Hermannstadt (1-0), in semifinalele Cupei Romaniei Universitatea Cluj s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a invins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Cluj Arena ...continuare.

Universitatea Cluj e a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei

publicat 2024-04-03 23:30:08 (Mediafax)
Universitatea Cluj e a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei Dupa o prima ocazie a lui Chipciu, Dan Nistor a luat la tinta radacina barii portii lui Cabuz, cu un sut de la peste 25 de metri. ...continuare.

Imaginea din "sferturile" Cupei Romaniei Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: "Pfai de capul meu! Nu stiu ce cocs le da"

publicat 2024-04-03 23:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Imaginea din sferturile Cupei Romaniei Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: Pfai de capul meu! Nu stiu ce cocs le da Basrab Panduru s-a declarat impresionat de imaginea din vestiarul Corvinului, publicata imediat dupa victoria istorica, 4-0, cu CFR Cluj, in sferturile Cupei Romaniei Betano.Corvinul Hunedoara - FC Voluntari e prima semifinala a Cupei RomanieiIn cealalta semifinala, U Cluj asteapta invingatoarea din duelul Universitatea Craiova - OtelulDupa ce au umilit CFR Cluj si au provocat un adevarat seism la clubul din Gruia, demisia "principalului" Mutu fiind urmata de cea a ... ...continuare.

Dupa Mutu, a plecat si presedintele! » Cristi Balaj si-a dat demisia de la CFR Cluj: "Sper ca domnul Varga sa inteleaga"

publicat 2024-04-03 23:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Dupa Mutu, a plecat si presedintele! » Cristi Balaj si-a dat demisia de la CFR Cluj: Sper ca domnul Varga sa inteleaga Dupa Adrian Mutu, CFR Cluj mai pierde un om important, ca urmare a eliminarii din sferturile Cupei Romaniei, 0-4 contra Corvinului. Presedintele Cristi Balaj si-a dat demisia. In 24 martie, GSP scria ca sunt sanse tot mai mici ca oficialul sa continue si din vara.Dupa ce Adrian Mutu si-a dat demisia, in aceasta seara Cristi Balaj a anuntat ca renunta si el la mandatul lui. ... ...continuare.

Bebelus in varsta de doar opt ore, transportat de urgenta de la Bistrita la Cluj-Napoca cu un elicopter SMURD

publicat 2024-04-03 22:30:16 (ProTV)
Bebelus in varsta de doar opt ore, transportat de urgenta de la Bistrita la Cluj-Napoca cu un elicopter SMURD Un bebelus în vârsta de doar 8 ore, cu o afectiune severa, a fost transportat, miercuri, de la Bistrita la Cluj-Napoca cu un elicopter SMURD pentru a fi salvat.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.