EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Arborii din Sibiu vor fi taiati in forma dreptunghiulara, anunta primaria. "Copaci ca-n Minecraft"

publicat 2024-03-25 11:15:15 (Libertatea)
Arborii din Sibiu vor fi taiati in forma dreptunghiulara, anunta primaria. Copaci ca-n Minecraft Primaria Sibiu a anuntat ca foloseste in premiera o tehnica speciala de toaletare a arborilor, care vor avea de acum o forma dreptunghiulara, pentru a fi departe de retelele de utilitati aeriene si fata de fronturile caselor, relateaza News.ro. Anuntul facut pe retelele de socializare a adunat multe comentarii critice din partea localnicilor. Tehnica de […] ...continuare.

Arborii din Sibiu vor fi toaletati in forma dreptunghiulara. Tehnica "pollarding" este folosita in premiera

publicat 2024-03-24 19:00:02 (Adevarul)
Arborii din Sibiu vor fi toaletati in forma dreptunghiulara. Tehnica pollarding este folosita in premiera Lucrarile vor incepe de luni, 25 martie si vor fi efectuate de specialistii de la Asociatia Romana de Arboricultura. ...continuare.

DRDP Craiova: Pe DN 67C, zona montana, a inceput sa ninga, se actioneaza cu utilaje cu lama si material antiderapant / Nu va deplasati cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna - FOTO / VIDEO

publicat 2024-03-24 18:00:55 (Money.ro)
DRDP Craiova: Pe DN 67C, zona montana, a inceput sa ninga, se actioneaza cu utilaje cu lama si material antiderapant / Nu va deplasati cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna - FOTO / VIDEO  "Ninge in zona montana! Pe DN 67C, zona montana, a inceput sa ninga, se actioneaza cu utilaje cu lama si material antiderapant. Nu va deplasati in zonele unde se inregistreaza ninsori cu autovehiculele neechipate corespunzator pentru iarna", au transmis, duminica, oficialii DRDP Craiova.Zona se afla sub atentionare cod galben emisa de meteorologi.Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind precipitatii moderate cantitativ si intensificari ale vantului,... ...continuare.

Un craniu uman a fost gasit de un barbat dupa ce a sapat in curtea casei, in Sibiu

publicat 2024-03-23 23:00:03 (Antena3)
Un craniu uman a fost gasit de un barbat dupa ce a sapat in curtea casei, in Sibiu Un barbat a descoperit un craniu uman in propria curte, dupa ce a facut mai multe sapaturi. O echipa de criminalisti a fost trimisa la fata locului. ...continuare.

Imagini spectaculoase de pe santierul autostrazii Sibiu-Pitesti. Se monteaza grinzile din beton intr-o zona dificila FOTO

publicat 2024-03-23 10:45:02 (Adevarul)
Imagini spectaculoase de pe santierul autostrazii Sibiu-Pitesti. Se monteaza grinzile din beton intr-o zona dificila FOTO Incepute in septembrie 2021, lucrarile la tronsonul 5, Curtea de Arges - Pitesti, al autostrazii Sibiu-Pitesti au avansat spectaculos in ultimele trei luni. ...continuare.

Dinamo, probleme cu un titular: s-a accidentat, n-a mai plecat la nationala si e incert cu Petrolul! Cine l-ar putea inlocui

publicat 2024-03-22 20:30:18 (Gazeta-Sporturilor)
Dinamo, probleme cu un titular: s-a accidentat, n-a mai plecat la nationala si e incert cu Petrolul! Cine l-ar putea inlocui Dinamo ar putea juca fara Hakim Abdallah in primul "11" pe 1 aprilie, cu Petrolul.Atacantul din Madagascar e accidentat si nu a mai mers nici la nationala, unde era convocat pentru amicalele cu Burundi si Rwanda.Cum s-a accidentat dinamovistul Hakim AbdallahAbdallah a primit o lovitura la glezna in debutul meciului cu Hermannstadt, pierdut de "caini" cu 0-3 la Sibiu. Hakim Abdallah, dreapta imaginii / FOTO: Raed Krishan (GSP. ... ...continuare.

Lotul 6 al Autostrazii Sibiu-Pitesti: "Se vor scoate la licitatie, in vara, proiectarea si executia" VIDEO

publicat 2024-03-22 19:15:02 (Adevarul)
Lotul 6 al Autostrazii Sibiu-Pitesti: Se vor scoate la licitatie, in vara, proiectarea si executia VIDEO Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mentionat intr-o recenta intalnire, cu administratia judetului Valcea, noutati despre conexiunea municipiului Ramnicu Valcea cu Autostrada Sibiu-Pitesti, prin Tigveni ...continuare.

Traficanti de droguri, arestati la Sibiu. Vindeau Cristal si canabis cu preturi intre 60 si 150 de lei doza

publicat 2024-03-22 17:00:01 (Adevarul)
Traficanti de droguri, arestati la Sibiu. Vindeau Cristal si canabis cu preturi intre 60 si 150 de lei doza In urma unor perchezitii domiciliare realizate joi, 21 martie 2024, la Sibiu, cinci barbati suspectati ca sunt traficanti de droguri au fost dusi la audieri. Unul a fost pus sub control judiciar, iar ceilalti retinuti ...continuare.

Nota de plata primita de barbatul din Sibiu care a taiat un tei din fata casei. Copacul, inlocuit cu unul adus din Italia

publicat 2024-03-22 11:00:30 (ProTV)
Nota de plata primita de barbatul din Sibiu care a taiat un tei din fata casei. Copacul, inlocuit cu unul adus din Italia Barbatul din Sibiu, amendat în toamna anului trecut cu 20.000 de lei, pentru ca a taiat un tei din fata casei, este bun de plata din nou. El trebuie sa scoata din buzunar alti 11.000 de lei pentru un pom care sa fie plantat în locul celui retezat. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.