EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Presedintele Klaus Iohannis participa la Liturghia de Pasti, la Sibiu

publicat 2024-03-30 22:45:16 (Mediafax)
Presedintele Klaus Iohannis participa la Liturghia de Pasti, la Sibiu "Celor care sarbatoresc acum, astazi, maine invierea le doresc sarbatori fericite in linistte si pace", spune Klaus Iohannis. ...continuare.

VIDEO si FOTO. Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la slujba de Inviere din Sibiu, de Pastele catolic

publicat 2024-03-30 22:30:15 (ProTV)
VIDEO si FOTO. Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la slujba de Inviere din Sibiu, de Pastele catolic Presedintele Klaus Iohannis împreuna cu sotia lui Carmen au fost prezenti, sâmbata seara, la slujba de Înviere oficiata la biserica romano-catolica "Sfânta Treime" din Sibiu. ...continuare.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa la Liturghia de Pasti, la Sibiu

publicat 2024-03-30 22:30:05 (Antena3)
Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa la Liturghia de Pasti, la Sibiu Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa la Liturghia de Pasti, la Biserica romano-catolica Sfanta Treime, din Piata Mare a Sibiului. ...continuare.

Terminal intermodal, pus in functiune de o companie din Emiratele Arabe Unite in judetul Alba, in apropierea nodului rutier al A 10 Sebes - Turda si a magistralei feroviare 300

publicat 2024-03-30 20:00:11 (Money.ro)
Terminal intermodal, pus in functiune de o companie din Emiratele Arabe Unite in judetul Alba, in apropierea nodului rutier al A 10 Sebes - Turda si a magistralei feroviare 300 Investitia in terminalul intermodal de la Decea, in comuna Miraslau din judetul Alba, a fost realizata de compania DP World cu sediul in Dubai. Pe un teren pus la dispozitie de administratia locala din Miraslau, la 10 kilometri de Aiud, aproape de nodul rutier al autostrazii A 10 Sebes - Turda si de magistrala feroviara 300, electrificata, a fost construit un terminal care a costat 20 de milioane de euro.  Ziarul Unirea noteaza, citandu-l pe managerul terminalului, Adrian Hornet, ca... ...continuare.

Gala Performantei Sibiu cu sute de elevi si profesori. Olimpica multipremiata si cat a fost premiul cel mare

publicat 2024-03-30 18:00:01 (Adevarul)
Gala Performantei Sibiu cu sute de elevi si profesori. Olimpica multipremiata si cat a fost premiul cel mare Aproximativ 350 de elevi si profesori au fost premiati la Sibiu, la finele lunii martie 2024, in cadrul Galei Performantei. Ministrii Educatiei si Culturii au fost prezenti la eveniment ...continuare.

Cum avanseaza lucrarile la sectiunea 5 a autostrazii Sibiu-Pitesti. "Anul acesta se va circula pe inca 30 de km" VIDEO

publicat 2024-03-30 16:15:01 (Adevarul)
Cum avanseaza lucrarile la sectiunea 5 a autostrazii Sibiu-Pitesti. Anul acesta se va circula pe inca 30 de km VIDEO Lotul 5 al Autostrazii Sibiu Pitesti ar putea fi finalizat la sfarsitul acestui an, inainte de termen, sustin reprezentanti ai Ministerului Transporturilor. In santier a fost pusa in functiune o noua statie de asfalt ...continuare.

Ultimul Paste prezidential al lui Iohannis. Relaxare pe terenul de golf in Sambata Mare a catolicilor

publicat 2024-03-30 12:45:03 (Antena3)
Ultimul Paste prezidential al lui Iohannis. Relaxare pe terenul de golf in Sambata Mare a catolicilor Presedintele Iohannis este asteptat in aceasta seara la Biserica Sfanta Treime din Sibiu, acolo unde va participa la slujba de Inviere alaturi de credinciosii catolici. Inainte sa ajunga insa la lacasul de cult din Piata Mare, presedintele a facut o escala la Alba, acolo unde a profitat de vremea buna si s-a relaxat la o partida de golf. ...continuare.

Povestea romancei din Sibiu care si-a deschis afacere cu o investitie de 100 de lei: "De cand eram mica, mama m-a invatat"

publicat 2024-03-29 23:00:08 (Antena3)
Povestea romancei din Sibiu care si-a deschis afacere cu o investitie de 100 de lei: De cand eram mica, mama m-a invatat Mihaela Fleaca, o tanara din Sibiu, isi transforma pasiunea pentru hand-made intr-o afacere de succes. ...continuare.

Stadiul lucrarilor de la primul tunel forat in stanca pe autostrada Sibiu-Pitesti. Drumul va avea 123 de km

publicat 2024-03-29 19:30:15 (ProTV)
Stadiul lucrarilor de la primul tunel forat in stanca pe autostrada Sibiu-Pitesti. Drumul va avea 123 de km Lucrarile avanseaza la primul tunel forat în stânca pe viitoarea autostrada Sibiu-Pitesti. Constructorul foloseste o tehnologie moderna si a ajuns la un stadiu de aproximativ 40 la suta pe ambele fire. ...continuare.

Auchan lanseaza conceptul caruciorului surpriza

publicat 2024-03-29 19:30:06 (Bursa)
Sub titlul 'Descopera comoara din carucior' Auchan a oferit astazi, 29 martie, clientilor sai din hipermarketurile Auchan Sibiu, Craiova Electroputere si Targu Mures Plaza Mall, posibilitatea de a cumpara produse nealimentare cu preturi reduse cu -65% fata de pretul de la raft, puse de angajatii Auchan in carucioare inchise. O actiune comerciala cu castig garantat pentru clienti care s-au dovedit foarte incantati sa descopere ce produse au fost ascunse in cosurile 'misterioase' ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.