EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




DIICOT a retinut 13 persoane pentru trafic de droguri. 27 de perchezitii, efectuate in Sibiu si Hunedoara, inclusiv intr-un penitenciar

publicat 2024-03-29 18:00:41 (Libertatea)
DIICOT a retinut 13 persoane pentru trafic de droguri. 27 de perchezitii, efectuate in Sibiu si Hunedoara, inclusiv intr-un penitenciar Treisprezece persoane au fost retinute pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce oamenii legii au efectuat 27 de perchezitii in judetele Sibiu si Hunedoara, inclusiv intr-un penitenciar, informeaza Politia Romana. Politisti Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infractionala a mai multor persoane, cercetate pentru trafic […] ...continuare.

Care sunt cele mai apreciate orase si cartiere evaluate de romanii din toata tara

publicat 2024-03-29 18:00:27 (Bursa)
Orasele Sibiu, Brasov si Arad sunt cel mai bine clasate orase din Romania, din punctul de vedere al standardelor de locuit, in timp ce la capitolul cartierelor, cel mai bine evaluate sunt cartierele: 'Bancilor' din Arad, 'Valea Aurie' si 'Trei Stejari' din Sibiu ...continuare.

Traditia e ADN-ul poporului

publicat 2024-03-29 15:45:35 (Ziarul-Financiar)
Magiunul de prune de Topoloveni, Telemeaua de Sibiu, Carnatii de Plescoi, Salamul de Sibiu si Placinta Dobrogeana sunt doar cateva dintre produsele traditionale cu care Romania se mandreste si care au dainuit in timp. Si totusi, ce importanta au produsele traditionale? ...continuare.

Un afacerist din Sibiu a dat in judecata publicatia Context.ro si cere daune de 3,4 milioane de euro. Dezvaluirile despre care sustine ca i-au "tulburat pacea interioara"

publicat 2024-03-29 09:45:21 (Libertatea)
Un afacerist din Sibiu a dat in judecata publicatia Context.ro si cere daune de 3,4 milioane de euro. Dezvaluirile despre care sustine ca i-au tulburat pacea interioara Sibianul Jurgen Faff, patronul companiei romanesti de curse charter Fly Lili, ii acuza pe jurnalistii site-ului de investigatii ca i-au „tulburat pacea interioara” prin publicarea unor articole pe tema modului in care a accesat fonduri europene pentru dezvoltarea unui teren de golf la Sibiu, apoi n-a construit nimic. Libertatea arata in ce alte dosare civile […] ...continuare.

Povestea statuii lui Gheorghe Lazar din Avrig: Facuta din donatii si platita cu doua vieti

publicat 2024-03-28 11:46:46 (Jurnalul-National)
Povestea statuii lui Gheorghe Lazar din Avrig: Facuta din donatii si platita cu doua vieti Se implinesc 88 de ani de cand Gheorghe Lazar are statuie in localitatea sa natala, Avrig, la doar 200 de metri de locul in care este inmormantat. Consiliul Judetean Sibiu prezinta istoria acestui bust, platit din donatii si cu vieti omenesti. ...continuare.

Romanul care s-a intors in tara dupa 14 ani si a facut o ferma: "Am trait in Anglia ca un rege. Nu-mi e dor de bani. Am avut tot luxul de pe lume"

publicat 2024-03-28 09:30:08 (Antena3)
Romanul care s-a intors in tara dupa 14 ani si a facut o ferma: Am trait in Anglia ca un rege. Nu-mi e dor de bani. Am avut tot luxul de pe lume Andrei, un roman care a trait 14 ani in Londra, in lux, s-a intors in tara. Impreuna cu familia sa locuieste la Porumbacu de Jos, in judetul Sibiu, unde a infiintat Tower Farm Transylvania. ...continuare.

Cod galben de vant, joi dimineata, in sase judete din tara

publicat 2024-03-28 09:00:28 (Mediafax)
Cod galben de vant, joi dimineata, in sase judete din tara Potrivit ANM, una dintre avertizari, in vigoare pana la ora 10.00, vizeaza localitatile Cisnadie, Avrig, Talmaciu, Selimbar, Racovita, Turnu Rosu, Sadu, Boita din judetul Sibiu. ...continuare.

Romanul care s-a intors "la coada vacii" dupa 14 ani: "Am trait in Anglia ca un rege. Nu-mi e dor de bani. Am avut tot luxul de pe lume"

publicat 2024-03-27 20:30:02 (Adevarul)
Romanul care s-a intors la coada vacii dupa 14 ani: Am trait in Anglia ca un rege. Nu-mi e dor de bani. Am avut tot luxul de pe lume Andrei, un roman care a trait 14 ani in Londra, in lux, s-a intors "la coada vacii". Impreuna cu familia sa locuieste la Porumbacu de Jos, in judetul Sibiu, unde a infiintat Tower Farm Transylvania. ...continuare.

Minunea mirului de la Penny: Cine este preotul inventiv din Sibiu inzestrat cu puterea de a preschimba credulitatea in bani?

publicat 2024-03-26 18:45:18 (Puterea)
Minunea mirului de la Penny: Cine este preotul inventiv din Sibiu inzestrat cu puterea de a preschimba credulitatea in bani? Un preot din Sibiu a fost inlaturat din biserica de Mitropolia Ardealului, fiind invinuit de credinciosi de inselaciune. Preotul Catalin Dumitrean a fost exclus din biserica de catre Mitropolia Ardealului. Dezvaluirile au socat intreaga comunitate. Aproape Acuzatiile grave impotriva preotului includ inselaciunea enoriasilor prin vanzarea unor produse religioase neautentice, printre care si mir contrafacut. Preotul […]The post Minunea mirului de la Penny: Cine este preotul inventiv din... ...continuare.

Locatarii unui bloc din Sibiu s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe un om singur care si-a pierdut casa intr-un incendiu

publicat 2024-03-26 17:45:24 (ProTV)
Locatarii unui bloc din Sibiu s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe un om singur care si-a pierdut casa intr-un incendiu Dupa ce au trecut printr-o spaima teribila, locatarii unui bloc din Sibiu sunt gata sa îl ajute acum pe vecinul a carui garsoniera a fost distrusa recent de un incendiu.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.