EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scandal urias in Sibiu: Val de demisii la Forta Dreptei dupa ce a pierdut lupta pentru primar in favoarea USR. "Conducerea de la Bucuresti a cedat partidul USR-ului"

publicat 2024-03-21 14:30:08 (Jurnalul-National)
Scandal urias in Sibiu: Val de demisii la Forta Dreptei dupa ce a pierdut lupta pentru primar in favoarea USR. Conducerea de la Bucuresti a cedat partidul USR-ului Presedintele Organizatiei Municipale Sibiu a partidului Forta Dreptei, Ciprian Faraon, si secretarul general al acestei organizatii, Doris Lupu, candidati desemnati pentru a candida la postul de primar, respectiv viceprimar al municipiului Sibiu, au anuntat joi, ca au demisionat din partid, impreuna cu 90% din componenta biroului politic municipal al Forta Dreptei Sibiu, nemultumiti ca au pierdut nominalizarile la candidaturi la alegerile locale, in favoarea celor de la USR, potrivit unui... ...continuare.

O tanara din Sibiu si un copil de 3 ani aflati pe bicicleta au fost loviti de o masina de gunoi. Ea are picioarele strivite

publicat 2024-03-21 12:30:16 (ProTV)
O tanara din Sibiu si un copil de 3 ani aflati pe bicicleta au fost loviti de o masina de gunoi. Ea are picioarele strivite O tânara de 24 de ani a fost lovita de o masina de gunoi, joi, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DJ 143, în Iacobeni, judetul Sibiu. Alaturi de ea se afla si un copil de trei ani. ...continuare.

Si-au imbracat cele 300 de papusi in costume populare din 46 de sate

publicat 2024-03-21 10:30:26 (Mediafax)
Si-au imbracat cele 300 de papusi in costume populare din 46 de sate Valea Hartibaciului, care se intinde din Barcut, localitate aflata la hotarul dintre judetele Brasov si Sibiu, pana in satul sibian Mohu, numara 46 de sate, iar prin munca a doi fosti dascali au ajuns sa fie prezente in minunata lume a papusilor, precizeaza Consiliul Judetean Sibiu. ...continuare.

FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ IN ROMANIA, la startul celei de-a 28-a editii - timp de 11 zile, sunteti asteptati la un maraton ametitor de cinema francez -

publicat 2024-03-21 10:15:13 (Jurnalul-National)
FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ IN ROMANIA, la startul celei de-a 28-a editii - timp de 11 zile, sunteti asteptati la un maraton ametitor de cinema francez - Proiectia comediei semnate de Olivier Nakache si Éric Toledano, Une Année Difficile | Un an dificil, deschide joi, 21 martie, la Cinema Elvire Popesco, cea de-a 28-a editie a FESTIVALULUI FILMULUI FRANCEZ IN ROMANIA care continua pana pe 31 martie cu un vertij ametitor al celor mai recente productii din cinemaul francez, in Bucuresti si alte 12 orase din tara: Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Arad, Brasov, Braila, Constanta, Craiova, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Suceava si Targu Mures. ...continuare.

Pedepse pentru greselile din Procuratura: au murit oameni? Amenda! Ai condus beat? Fugi la pensie!

publicat 2024-03-21 08:15:13 (Jurnalul-National)
Pedepse pentru greselile din Procuratura: au murit oameni? Amenda! Ai condus beat? Fugi la pensie! Procurorul ex-DNA Eugen Stoina, actualmente anchetator la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, a cerut "verde" de la CSM sa iasa la pensie, dupa o activitate de 23 de ani in magistratura. ...continuare.

Doi traficanti de droguri retinuti in judetul Sibiu

publicat 2024-03-20 20:15:15 (Jurnalul-National)
Doi traficanti de droguri retinuti in judetul Sibiu Doi traficanti de droguri, dintre care unul cetatean strain, au fost retinuti in judetul Sibiu. Sunt acuzati ca au vandut, timp de doi ani, canabis, cristal si alte droguri consumatorilor din judes. ...continuare.

Decizie-soc pentru soferul care a omorat o familie de spanioli pe DN1. Pedeapsa primita de vinovat VIDEO

publicat 2024-03-20 19:15:02 (Adevarul)
Decizie-soc pentru soferul care a omorat o familie de spanioli pe DN1. Pedeapsa primita de vinovat VIDEO Decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba Iulia este absolut surprinzatoare, in comparatie cu cea a Tribunalului Sibiu care l-a condamnat initial pe soferul roman care a curmat viata a patru spanioli in decembrie 2022. ...continuare.

Lantul de fast food FRYDa, fondat de suceveanul Lucian Florea, a ajuns la noua restaurante si afaceri de 28,6 mil. lei anul trecut: "Vom deschide trei restaurante noi in Pitesti, Galati si Sibiu"

publicat 2024-03-20 17:45:19 (Ziarul-Financiar)
Lantul de fast food FRYDa, fondat de suceveanul Lucian Florea, a ajuns la noua restaurante si afaceri de 28,6 mil. lei anul trecut: Vom deschide trei restaurante noi in Pitesti, Galati si Sibiu "Urmatorul sprint va fi deschiderea a trei noi restaurante in doar 60 de zile, prin urmare vom deschide in intervalul 25 aprilie - 27 iunie trei unitati in trei mall-uri din Romania, in Pitesti, Galati si Sibiu, cu o investitie de peste 1,3 milioane de euro". ...continuare.

Cat costa prima masina electrica produsa in Romania

publicat 2024-03-20 16:15:14 (Money.ro)
Romania are masina "ei" electrica! Prima masina electrica produsa in Romania a fost prezentata, zilele trecute, la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, in cadrul unei manifestari stiintifice dedicate noilor tehnologii. Florin Dehelean, unul dintre investitori, a declarat ca masina se vinde cu 450.000 de euro, scrie adevarul.ro. "Noi ne diferentiem prin faptul ca […]Articolul Cat costa prima masina electrica produsa in Romania apare prima data in Money. ...continuare.

Prima condamnare in cazul uciderii milionarului sibian Adrian Kreiner. Cat de ieftin a scapat un complice

publicat 2024-03-20 13:15:01 (Adevarul)
Prima condamnare in cazul uciderii milionarului sibian Adrian Kreiner. Cat de ieftin a scapat un complice Desi inca nu au fost prinsi toti criminalii afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner, unul dintre complicii acestora a fost deja judecat. Este vorba despre calauza celor trei ucigasi, care a primit o pedeapsa surprinzatoare ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.