EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7

publicat 2024-04-07 19:15:18 (Jurnalul-National)
Trafic blocat pe Valea Oltului. 4 persoane au fost ranite in urma unui accident pe DN7 Patru persoane au fost ranite, duminica, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7 - Valea Oltului, in localitatea Calimanesti, judetul Valcea. Circulatia rutiera este blocata total intre judetele Sibiu si Valcea. ...continuare.

Chipciu, IURES dupa scandalul de la Sibiu: "S-au umflat muschii pe el. Sa-si lucreze si creierul la sala!" » Ce a declansat incaierarea generala

publicat 2024-04-07 18:15:11 (Gazeta-Sporturilor)
Chipciu, IURES dupa scandalul de la Sibiu: S-au umflat muschii pe el. Sa-si lucreze si creierul la sala! » Ce a declansat incaierarea generala Alexandru Chipciu (34 de ani, U Cluj) a acuzat ca a fost injurat de un membru din staff-ul lui Hermannstadt, ceea ce a dus la incaierarea generala si la ploaia de cartonase rosii din finalul meciului contra sibienilor, scor final 1-1.Final furibund in meciul dintre Hermannstadt si U Cluj. Gazdele conduceau din minutul 31 gratie golului inscris de Ianis Stoica si se indreptau catre victorie. ... ...continuare.

Tzanca Uraganu, furios ca a fost victima unei inselatorii la o petrecere: "Asta e valoarea voastra"

publicat 2024-04-07 17:15:05 (Adevarul)
Tzanca Uraganu, furios ca a fost victima unei inselatorii la o petrecere: Asta e valoarea voastra Manelistul Tzanca Uraganu a relatat intr-o postare pe Tiktok ca a fost victima unei inselatorii la o petrecere organizata in Sibiu. ...continuare.

Tzanca Uraganu a primit, din nou, bani falsi la dedicatii. S-a filmat in timp ce arde bancnotele: "Asta e valoarea voastra"

publicat 2024-04-07 15:15:08 (Antena3)
Tzanca Uraganu a primit, din nou, bani falsi la dedicatii. S-a filmat in timp ce arde bancnotele: Asta e valoarea voastra Tzanca Uraganu a avut, din nou, parte o surpriza neplacuta. El a primit bani falsi la o petrecere din Sibiu. ...continuare.

"Procesul" dupa Franz Kafka, regia Botond Nagy, premiera sectiei germane la TNRS

publicat 2024-04-07 12:15:18 (Jurnalul-National)
Procesul dupa Franz Kafka, regia Botond Nagy, premiera sectiei germane la TNRS Teatrul National "Radu Stanca" Sibiu (TNRS) prezinta in luna mai premiera spectacolului "Procesul" dupa Franz Kafka in regia lui Botond Nagy. Avanpremiera este programata in 24 mai, iar premiera in 25 mai, ora 19:00, la Fabrica de Cultura. ...continuare.

Se construieste in viteza. Inca un drum expres este gata in proportie de 80%. Cand va fi inaugurat

publicat 2024-04-06 15:15:03 (Click)
Romania are nevoie sa isi imbunatateasca infrastructura rutiera. In tara se lucreaza intens la autostrada Moldovei, la cea care leaga Pitesti de Sibiu, dar si la alte drumuri de mare viteza. ...continuare.

Cum se comporta sistemul HIMERS in razboiul ruso-ucrainean.Analiza Academiei Fortelor Terestre Sibiu

publicat 2024-04-06 13:00:15 (Ziarul-Financiar)
Cum se comporta sistemul HIMERS in razboiul ruso-ucrainean.Analiza Academiei Fortelor Terestre Sibiu Autor: Laura Buciu Modul de actiune al platformelor HIMARS in conflictul ruso-ucrainean, progresele obtinute in modelarea si simularea actiunilor artileriei in campul de lupta modern, dar si pe contributia pe care o au obstacolele explozive au fost analizate la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu. ...continuare.

Cum se comporta sistemul HIMARS in razboiul ruso-ucrainean. Analiza Academiei Fortelor Terestre din Sibiu

publicat 2024-04-06 12:45:11 (Mediafax)
Cum se comporta sistemul HIMARS in razboiul ruso-ucrainean. Analiza Academiei Fortelor Terestre din Sibiu Departamentul Stiinte Tehnice al Facultatii de Management Militar din Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu a desfasurat, vineri, o masa rotunda cu tema "Modalitati de actiune intrunita a sistemelor de artilerie si tehnologiilor avansate in razboiul de tip modern". ...continuare.

Comandamentul NATO de la Sibiu si-a deschis portile. "Este umbrela de comanda si control a flancului de sud-est" VIDEO

publicat 2024-04-06 11:15:03 (Adevarul)
Comandamentul NATO de la Sibiu si-a deschis portile. Este umbrela de comanda si control a flancului de sud-est VIDEO Daca la inceput priveau cu spaima convoaiele militarilor straini, romanii au inceput sa se obisnuiasca incet-incet cu prezenta acestora pe strazi si in orase. O demonstreaza si sarbatorirea Zilei NATO (Aliantei Nord-Atlantice), joi, 4 aprilie 2024, la Sibiu. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.