EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Scandal la deschiderea testamentului secret al lui Adrian Kreiner. Si-a impartit averea intre fiica, iubita si fosta concubina

publicat 2024-04-09 15:45:54 (Click)
Scandal la deschiderea testamentului secret al lui Adrian Kreiner. Si-a impartit averea intre fiica, iubita si fosta concubina Omul de afaceri Adrian Kreiner, ucis in noiembrie 2023 de trei barbati care l-au torturat in vila sa din Sibiu, avea un testament secret. ...continuare.

Tragedie la Sibiu. O tanara mama a murit dupa ce a facut mastita. Cu o zi inainte medicii au trimis-o acasa

publicat 2024-04-09 14:30:50 (Click)
Tragedie la Sibiu. O tanara mama a murit dupa ce a facut mastita. Cu o zi inainte medicii au trimis-o acasa O tanara mama, care nascuse de 6 zile la o clinica privata din Sibiu, a murit cu zile. Ea a facut mastita, desi ceruse ajutor medicilor pentru a fi ajutata in procesul de lactatie, ...continuare.

Centru de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte cu dizabilitati, reabilitat si extins din fonduri alocate de Consiliul Judetean Sibiu / Investitie de peste 9,6 milioane de lei

publicat 2024-04-09 14:01:19 (Money.ro)
Centru de ingrijire si asistenta pentru persoane adulte cu dizabilitati, reabilitat si extins din fonduri alocate de Consiliul Judetean Sibiu / Investitie de peste 9,6 milioane de lei "Aceasta investitie este o dovada de normalitate, pentru ca ne permite sa venim in sprijinul persoanelor care au nevoie de ingrijiri speciale si de suport in vederea reintegrarii lor sociale. Astfel de lucrari au mai avut loc la centrele din Agnita si Biertan, cu beneficii atat pentru rezidenti, cat si pentru personalul angajat, toate facand parte din strategia de crestere a calitatii serviciilor sociale din judetul nostru", a declarat Daniela Cimpean, presedintele Consiliului Judetean Sibiu,... ...continuare.

Ce contine, de fapt, renumita branza de Sibiu: "Nici macar in laborator nu putem detecta!"

publicat 2024-04-09 11:15:19 (Antena3)
Ce contine, de fapt, renumita branza de Sibiu: Nici macar in laborator nu putem detecta! Romanii sunt mari consumatori de branza. De cele mai multe ori insa, acestia nu stiu ce contin produsele pe care le consuma. ...continuare.

Testamentul secret al lui Adrian Kreiner, milionarul ucis in vila sa din Sibiu

publicat 2024-04-09 11:15:16 (Antena3)
Testamentul secret al lui Adrian Kreiner, milionarul ucis in vila sa din Sibiu Adrian Krainer, milionarul ucis in vila sa din Sibiu de cei trei atacatori, avea un testament secret. Potrivit documentului, averea sa a fost imparitita intre fiica sa, iubita sa si fosta concubina. ...continuare.

Intalnirile JTI aniverseaza 25 de ani cu spectacolul "Alice" al companiei B.DANCE, pentru prima data in Romania

publicat 2024-04-09 10:00:27 (Jurnalul-National)
Intalnirile JTI aniverseaza 25 de ani cu spectacolul Alice al companiei B.DANCE, pentru prima data in Romania Compania B. DANCE vine in premiera in Romania, la cea de-a XXV-a editie a Intalnirilor JTI, cu spectacolul "Alice", pe 20 si 21 iunie, ora 19:30, la Teatrul National Bucuresti si pe 24 si 25 iunie, ora 20:00, la Centrul cultural Ion Besoiu, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS). ...continuare.

Ministrul Muncii: Pentru recalcularea pensiilor nu trebuie depus niciun document cu venituri realizate dupa 2001

publicat 2024-04-09 09:15:24 (Income-Magazine)
Ministrul Muncii: Pentru recalcularea pensiilor nu trebuie depus niciun document cu venituri realizate dupa 2001 Persoanele aflate in pensie nu trebuie sa faca drumuri inutile la serviciile private de arhivare sau la casele de pensii pentru depunerea de noi documente care sa ateste veniturile realizate, daca acestea sunt dupa anul 2001, a explicat ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu. Aceasta a efectuat, luni, o vizita de lucru in judetul Sibiu, in cadrul […] ...continuare.

B. DANCE, pentru prima data in Romania, la cea de-a XXV-a editie a "Intalnirilor JTI"

publicat 2024-04-08 18:00:11 (Money.ro)
B. DANCE, pentru prima data in Romania, la cea de-a XXV-a editie a Intalnirilor JTI Compania B. DANCE vine in premiera in Romania, la cea de-a XXV-a editie a "Intalnirilor JTI", cu spectacolul "Alice", pe 20 si 21 iunie, ora 19:30, la Teatrul National Bucuresti si pe 24 si 25 iunie, ora 20:00, la Centrul cultural Ion Besoiu, in cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS). "Alice" a […]Articolul B. DANCE, pentru prima data in Romania, la cea de-a XXV-a editie a "Intalnirilor JTI" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Ministrul Muncii: "Ambitia mea este sa-i aducem acasa pe cei care au plecat"

publicat 2024-04-08 17:30:12 (Money.ro)
Ministrul Muncii: Ambitia mea este sa-i aducem acasa pe cei care au plecat Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a facut luni o vizita la Casa Judeteana de Pensii din Sibiu, unde a purtat o discutie cu angajatii pe tema salariului minim pe economie. Oficialul a mentionat ca salariul minim pe economie nu va mai fi stabilit doar prin negociere, ci va exista o formula de calcul anual, scrie gandul.ro. […]Articolul Ministrul Muncii: "Ambitia mea este sa-i aducem acasa pe cei care au plecat" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

"Furia Laptelui", afectiunea care a ucis-o pe tanara mama din Sibiu, dupa nastere

publicat 2024-04-08 16:15:03 (Antena3)
Furia Laptelui, afectiunea care a ucis-o pe tanara mama din Sibiu, dupa nastere O tanara mama din Sibiu, a murit la varsta de 32 de ani, la scurt timp dupa ce a nascut, din cauza unei afectiuni numite "Furia Laptelui". Femeia a ajuns sa faca infarct de trei ori. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.