EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ministrul Muncii: "Ambitia mea este sa-i aducem acasa pe cei care au plecat"

publicat 2024-04-08 17:30:12 (Money.ro)
Ministrul Muncii: Ambitia mea este sa-i aducem acasa pe cei care au plecat Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a facut luni o vizita la Casa Judeteana de Pensii din Sibiu, unde a purtat o discutie cu angajatii pe tema salariului minim pe economie. Oficialul a mentionat ca salariul minim pe economie nu va mai fi stabilit doar prin negociere, ci va exista o formula de calcul anual, scrie gandul.ro. […]Articolul Ministrul Muncii: "Ambitia mea este sa-i aducem acasa pe cei care au plecat" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

"Furia Laptelui", afectiunea care a ucis-o pe tanara mama din Sibiu, dupa nastere

publicat 2024-04-08 16:15:03 (Antena3)
Furia Laptelui, afectiunea care a ucis-o pe tanara mama din Sibiu, dupa nastere O tanara mama din Sibiu, a murit la varsta de 32 de ani, la scurt timp dupa ce a nascut, din cauza unei afectiuni numite "Furia Laptelui". Femeia a ajuns sa faca infarct de trei ori. ...continuare.

Copila de 13 ani, arsa de tata cu bricheta pentru ca era machiata. "S-a lovit de usa"

publicat 2024-04-08 16:00:02 (Adevarul)
Copila de 13 ani, arsa de tata cu bricheta pentru ca era machiata. S-a lovit de usa Incidentul s-a petrecut in urma cu un an, in Sibiu, dar acum parintele a fost trimis in judecata din cauza comportamentului violent pe care l-a avut fata de fiica. ...continuare.

Ministrul Muncii: Imi doresc sa finalizam mecanismul de stabilire a salariului minim anul acesta

publicat 2024-04-08 15:15:26 (Mediafax)
Ministrul Muncii: Imi doresc sa finalizam mecanismul de stabilire a salariului minim anul acesta Ministrul Muncii si Solidaritatii Sociale, Simona Bucura Oprescu, a facut o vizita de lucru in Sibiu, care a inclus vizite inopinate si discutii cu angajatii Casei Judetene de Pensii, ai Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala si ai Inspectoratului Teritorial de Munca, precum si o intalnire cu angajatorii din judet. ...continuare.

O mama a murit la Spitalul Judetean din Sibiu, dupa ce a facut mastita. Cu o zi inainte, venise la Urgente, dar a fost trimisa acasa

publicat 2024-04-08 13:15:13 (Libertatea)
O mama a murit la Spitalul Judetean din Sibiu, dupa ce a facut mastita. Cu o zi inainte, venise la Urgente, dar a fost trimisa acasa O femeie de 32 de ani a murit in noaptea de 5 spre 6 aprilie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut la un spital privat. Femeia facuse mastita, o infectie a glandelor mamare, si, cu o zi inaintea decesului, s-a prezentat la camera de garda a […] ...continuare.

O tanara mama a murit la cateva zile dupa nastere, in Sibiu. A acuzat durere la nivelul sanilor, iar inima i s-a oprit

publicat 2024-04-08 13:00:04 (Antena3)
O tanara mama a murit la cateva zile dupa nastere, in Sibiu. A acuzat durere la nivelul sanilor, iar inima i s-a oprit O tanara mama a murit la cateva zile dupa ce a nascut, la un spital privat. Femeia a ajuns de urgenta la Spitalul Clinic Judetean din Sibiu, dupa ce a acuzat dureri ale sanilor, dar a facut trei stopuri cardio-respiratorii. ...continuare.

Internata cu "furia laptelui", o proaspata mamica a intrat in soc toxico-septic si a murit. Ce s-a intamplat

publicat 2024-04-08 12:45:04 (Adevarul)
Internata cu furia laptelui, o proaspata mamica a intrat in soc toxico-septic si a murit. Ce s-a intamplat Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte. ...continuare.

Inca o femeie, moarta la o saptamana dupa ce a nascut in spital privat. De ce nu a putut fi salvata. Ancheta a spitalului

publicat 2024-04-08 11:30:41 (ProTV)
Inca o femeie, moarta la o saptamana dupa ce a nascut in spital privat. De ce nu a putut fi salvata. Ancheta a spitalului Spitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit în unitatea medicala, la o saptamâna dupa ce a nascut într-un spital privat. ...continuare.

O femeie din Sibiu a murit la cateva zile dupa nastere, in urma inflamatiei sanilor

publicat 2024-04-08 11:30:32 (Mediafax)
O femeie din Sibiu a murit la cateva zile dupa nastere, in urma inflamatiei sanilor Reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Sibiu spun ca pacienta lauza, in varsta de 32 de ani, a murit in noaptea de vineri spre sambata. ...continuare.

Moarta la cateva zile dupa nastere, in urma inflamatiei sanilor

publicat 2024-04-08 11:30:24 (Jurnalul-National)
Moarta la cateva zile dupa nastere, in urma inflamatiei sanilor O femeie de 32 de ani a murit la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu la cateva zile dupa ce a nascut la un spital privat in urma unei inflamatii a sanilor, cauzata de prezenta in exces a laptelui la nivelul glandei mamare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.