EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Politistii locali protesteaza in fata Ministerului Dezvoltarii

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Jurnalul-National)
Politistii locali protesteaza in fata Ministerului Dezvoltarii Federatia Nationala a Sindicatelor Unite din Politia Locala Romania (FNSUPLR), afiliata la BNS, va organiza de marti un miting de protest in fata Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei. ...continuare.

Rusia produce de trei ori mai multa munitie de artilerie decat o fac SUA si Europa impreuna, pentru Ucraina, scrie CNN

publicat 2024-03-11 13:45:08 (Libertatea)
Rusia produce de trei ori mai multa munitie de artilerie decat o fac SUA si Europa impreuna, pentru Ucraina, scrie CNN Rusia pare sa produca de aproape trei ori mai multe munitii de artilerie decat SUA si Europa, un avantaj cheie inaintea a ceea ce se asteapta sa fie o alta ofensiva rusa in Ucraina, la sfarsitul acestui an, scrie site-ul televiziunii americane CNN. Rusia produce aproximativ 250.000 de munitii de artilerie pe luna, aproximativ 3 […] ...continuare.

Blocaj in Sanatate | Peste 5.000 de membri FSSR ies astazi in strada. S-ar putea declansa o greva generala

publicat 2024-03-11 08:45:04 (Antena3)
Blocaj in Sanatate | Peste 5.000 de membri FSSR ies astazi in strada. S-ar putea declansa o greva generala Continua protestele in Sanatate. Astazi, 5.000 de membri ai FSSR ies in strada pentru a cere salarii mai mari. ...continuare.

Romanii trec la ora de vara 2024, luna aceasta. Cand se da ceasul inainte cu o ora

publicat 2024-03-11 08:45:04 (Antena3)
Romanii trec la ora de vara 2024, luna aceasta. Cand se da ceasul inainte cu o ora Ora de vara 2024 este momentul in care ceasurile romanilor vor fi date cu o ora inainte. ...continuare.

Gazprom vinde activele din sectorul gazelor din Marea Nordului

publicat 2024-03-07 11:30:10 (Money.ro)
Gazprom vinde activele din sectorul gazelor din Marea Nordului Gazprom a lansat o licitatie! Mai exact, este vorba despre Gazprom International, o filiala a gigantului rusesc al gazelor Gazprom, a lansat o licitatie pentru vanzarea activelor sale de gaze din sectoarele olandez, britanic si danez ale Marii Nordului, potrivit Enerdata. Gazprom International vrea sa vanda participatia sa de 50% din Wintershall Noordzee (WINZ), o […]Articolul Gazprom vinde activele din sectorul gazelor din Marea Nordului apare prima data in Money. ...continuare.

"Stim ce urmeaza". Dilemele ucrainenilor de langa linia frontului, pe masura ce trupele ruse isi continua avansul

publicat 2024-03-07 10:15:14 (Libertatea)
Stim ce urmeaza. Dilemele ucrainenilor de langa linia frontului, pe masura ce trupele ruse isi continua avansul Cucerirea orasului Avdiivka de catre rusi, precum si progresele facute de acestia in jurul altor orase din regiunea Donetk au semanat frica in randul ucrainenilor care traiesc pe prima linie a frontului din estul Ucrainei. Viteza cu care trupele ruse se apropie ii grabeste in luarea unei decizii: pleaca spre zone mai sigure si isi […] ...continuare.

Protest al Blocului National Sindical in fata Romexpo, unde are loc Congresul PPE. Ce nemultumiri au sindicalistii

publicat 2024-03-07 10:00:08 (Libertatea)
Protest al Blocului National Sindical in fata Romexpo, unde are loc Congresul PPE. Ce nemultumiri au sindicalistii Blocul National Sindical anunta ca protesteaza joi, 7 martie, in fata Romexpo, unde are loc congresul Partidului Popular European, pentru a atrage atentia liderilor politici europeni asupra „practicilor antisindicale” ale directorului Postei Romane. „Protestul are loc ca urmare a ultimelor actiuni ale directorului general Valentin Stefan si fata de atitudinea sa ostila”, a transmis Blocul […] ...continuare.

Aliatii Ucrainei aproape au strans fondurile pentru achizitionarea de obuze prin initiativa Cehiei

publicat 2024-03-07 09:30:12 (Mediafax)
Aliatii Ucrainei aproape au strans fondurile pentru achizitionarea de obuze prin initiativa Cehiei Angajamentele inseamna ca obuzele ar putea fi livrate Ucrainei ,,in cateva saptamani", a relatat , citand persoane separate care au vorbit sub anonimat. ...continuare.

Biserica Ortodoxa Greaca cere excomunicarea premierului si a deputatilor dupa votul privind casatoriile LGTBQ

publicat 2024-03-07 09:30:04 (Adevarul)
Biserica Ortodoxa Greaca cere excomunicarea premierului si a deputatilor dupa votul privind casatoriile LGTBQ Acuzandu-i pe deputati ca au comis "cea mai profunda eroare spirituala si morala" prin legea care permite casatoria intre persoane de acelasi sex, episcopia insulei Corfu i-a indemnat pe parlamentari sa se pocaiasca. ...continuare.

Temperaturi record la nivel mondial in luna februarie. Specialisti spun ca este o dovada incontestabila a incalzirii globale

publicat 2024-03-07 09:30:03 (Adevarul)
Temperaturi record la nivel mondial in luna februarie. Specialisti spun ca este o dovada incontestabila a incalzirii globale Luna februarie a inregistrat noi temperaturi record la nivel global pentru aceasta perioada a anului, conform cercetatorilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.