EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Val de greve pe aeroporturile dintr-o tara europeana. Si mecanicii de locomotive vor protesta

publicat 2024-03-07 09:15:15 (ProTV)
Val de greve pe aeroporturile dintr-o tara europeana. Si mecanicii de locomotive vor protesta Garile si aeroporturile din Germania vor fi paralizate joi de o greva simultana a mecanicilor de locomotiva, a personalului responsabil cu securitatea în aeroporturi precum si a personalului de la sol de la compania aeriana Lufthansa. ...continuare.

Cum intelegem razboiul Israel-Hamas

publicat 2024-03-07 09:15:14 (Mediafax)
Cum intelegem razboiul Israel-Hamas Intelegerea motivului pentru care Hamas a atacat Israelul, pe 7 octombrie, necesita intelegerea obiectivului fundamental al Hamasului: crearea unui stat palestinian. Grupul a inteles ca atacul ar cere o schimbare in strategia nationala de securitate a Israelului, insa, probabil, a crezut ca slabirea aliantei care se crea in jurul sau - intre statele arabe precum Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita - merita riscul. Hamasul a mai inteles si ca nu avea capacitatea militara de a infrange... ...continuare.

O mina marina ar fi fost descoperita in Marea Neagra in zona Costinesti. Autoritatile intervin de urgenta

publicat 2024-03-07 09:15:14 (Mediafax)
O mina marina ar fi fost descoperita in Marea Neagra in zona Costinesti. Autoritatile intervin de urgenta "Joi, 7 martie, Dragorul maritim 30 "Sublocotenent Alexandru Axente", o echipa de scafandri de lupta EOD din cadrul Fortelor Navale Romane, specializata in dezamorsarea si distrugerea dispozitivelor explozive, precum si un elicopter PUMA Naval executa, incepand cu ora 7.00, o misiune de cercetare a spatiului maritim in zona Costinesti-Tuzla-23 August-Mangalia pentru localizarea unui obiect plutitor - posibila mina marina", anunta MApN. ...continuare.

Patru astronauti, trei americani si un rus, se indreapta spre Statia Spatiala Internationala, unde vor sta 6 luni

publicat 2024-03-04 09:15:14 (Libertatea)
Patru astronauti, trei americani si un rus, se indreapta spre Statia Spatiala Internationala, unde vor sta 6 luni Racheta Falcon 9 in varful careia se afla o capsula Crew Dragon, operata in mod autonom si botezata Endeavor, a fost lansata, duminica noapte, de la Centrul Spatial Kennedy al NASA de la Cape Canaveral, situat de-a lungul coastei atlantice a Floridei, relateaza ABC News si Reuters, citata de News.ro. Patru astronauti, trei americani, Matthew […] ...continuare.

Noua echipa americano-rusa se indreapta catre Statia Spatiala Internationala la bordul unei rachete SpaceX VIDEO

publicat 2024-03-04 09:15:02 (Adevarul)
Noua echipa americano-rusa se indreapta catre Statia Spatiala Internationala la bordul unei rachete SpaceX VIDEO O racheta SpaceX care transporta trei astronauti americani si un cosmonaut rus a fost lansata, azi, din Florida, avand ca destinatie Statia Spatiala Internationala (ISS). ...continuare.

Stare de urgenta in Haiti. Liderul unei bande incearca sa-l inlature pe premier din functie

publicat 2024-03-04 09:00:12 (Mediafax)
Stare de urgenta in Haiti. Liderul unei bande incearca sa-l inlature pe premier din functie Decretul guvernamental privind starea de urgenta vine dupa o escaladare dramatica a ciocnirilor din weekend, potrivit Sky News. Confruntarile dintre bande si politisti au blocat partial activitatile la Port-au-Prince si au oprit temporar comunicatiile. ...continuare.

Vremea azi, 4 martie 2024. Mult mai cald decat decat ar fi normal: la cat ajung temperaturile

publicat 2024-03-04 08:30:14 (ProTV)
Vremea azi, 4 martie 2024. Mult mai cald decat decat ar fi normal: la cat ajung temperaturile Astazi mai apar câtiva nori si ploi sporadice în sudul Banatului, în Oltenia si în Muntenia, iar vântul va creste în intensitate. În rest, gasim soare si atmosfera placuta pe tot parcursul zilei. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 740. Zelenski spune ca e nevoie de vointa politica in Occident pentru a asigura aprovizionarea necesara

publicat 2024-03-04 08:30:13 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 740. Zelenski spune ca e nevoie de vointa politica in Occident pentru a asigura aprovizionarea necesara UPDATE ISW: Rusia da vina pe Ucraina pentru lipsa discutiilor de pace pentru a obtine concesii din partea Occidentului Rusia desfasoara o campanie de dezinformare cu privire la negocierile de pace pentru a obtine concesii din partea Occidentului inaintea discutiilor, a declarat Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW) in raportul sau din 3 martie. ...continuare.

Kamala Harris, vicepresedintele SUA, a cerut incetarea imediata a focului in Gaza. "Oamenii mor de foame. Nu exista scuze"

publicat 2024-03-04 08:30:11 (Libertatea)
Kamala Harris, vicepresedintele SUA, a cerut incetarea imediata a focului in Gaza. Oamenii mor de foame. Nu exista scuze Kamala Harris a facut, duminica, 3 martie, cele mai transante declaratii ale unui oficial american de rang inalt privind razboiul din Fasia Gaza, solicitand incetarea imediata a focului si cerand Israelului o crestere a fluxului de ajutor pentru poporul palestinian, relateaza Reuters, citata de News.ro. „Oamenii din Gaza mor de foame. Conditiile sunt inumane si […] ...continuare.

Incep probele scrise ale simularii examenului de Bacalaureat. Reguli de desfasurare

publicat 2024-03-04 08:30:02 (Adevarul)
Incep probele scrise ale simularii examenului de Bacalaureat. Reguli de desfasurare Incepand de luni, 4 martie, elevii de clasa a XII-a sunt asteptati sa sustina probele scrise ale simularii examenului national de Bacalaureat. Simularea incepe cu proba scrisa de Limba si literatura romana, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.