EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Au fost reluate manevrele in porturile romanesti de la Marea Neagra

publicat 2024-03-26 08:15:15 (Jurnalul-National)
Au fost reluate manevrele in porturile romanesti de la Marea Neagra Centrul Infotrafic din IGPR anunta, marti dimineata, ca au fost reluate manevrele in toate porturile de la Marea Neagra. Luni, porturile au fost inchise din cauza vantului puternic. ...continuare.

Chisinaul avertizeaza ca Rusia planifica mai multe provocari in Transnistria

publicat 2024-03-25 10:30:02 (Adevarul)
Chisinaul avertizeaza ca Rusia planifica mai multe provocari in Transnistria Chisinaul, prin intermediul Biroului politici de reintegrare, avertizeaza ca se pun la cale mai multe actiuni de Federatia Rusa, in perimetrul regiunii transnistrene si al Zonei de Securitate, pentru ,,a creste panica, a induce neincredere in societate si de a slabi economia". ...continuare.

Procurorii cer ca patronul Fermei Dacilor sa ramana in arest la domiciliu. Cornel Dinicu este acuzat de distrugere din culpa

publicat 2024-03-25 10:15:02 (Adevarul)
Procurorii cer ca patronul Fermei Dacilor sa ramana in arest la domiciliu. Cornel Dinicu este acuzat de distrugere din culpa Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova cer prelungirea masurii preventive a arestului la domiciliu fata de patronul complexului turistic Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, acuzat de distrugere din culpa care a avut ca urmare un dezastru. ...continuare.

Noua incendii de vegetatie, intr-o singura zi. Peste 19 hectare de teren afectate in Dambovita

publicat 2024-03-25 10:00:02 (Adevarul)
Noua incendii de vegetatie, intr-o singura zi. Peste 19 hectare de teren afectate in Dambovita Pompierii din Dambovita au intervenit, la final de saptamana, pentru stingerea a noua incendii de vegetatie, care au afectat peste 19 hectare de teren. Pompierii cer localnicilor sa constientizeze pericolul arderilor necontrolate. ...continuare.

Patru raniti in urma unui accident cu trei autoturisme implicate, produs in Pitesti

publicat 2024-03-25 09:00:09 (Adevarul)
Patru raniti in urma unui accident cu trei autoturisme implicate, produs in Pitesti Patru persoane au fost ranite, in noaptea de duminica spre luni, in urma unui accident rutier produs pe o strada centrala din municipiul Pitesti, potrivit Agerpres. ...continuare.

Noua Dezordine Mondiala si super-instrumentalizarea politica a terorismului

publicat 2024-03-25 09:00:08 (Adevarul)
Noua Dezordine Mondiala si super-instrumentalizarea politica a terorismului Actele cumplite de terorism care inspaimanta lumea au devenit, pe nesimtite dar extrem de sigur, un cadou nesperat pentru taberele politice care se infrunta cu salbatici pe plan mondial pentru suprematia ideologica ce ascunde eterna batalie pentru resurse si teritorii. ...continuare.

Prognoza meteo pentru luni, 25 martie 2024. Avertizare meteorologica de vreme severa

publicat 2024-03-25 08:45:03 (Adevarul)
Prognoza meteo pentru luni, 25 martie 2024. Avertizare meteorologica de vreme severa Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de vreme severa, valabila pana la ora 20 a zilei de luni, 25 martie, in cateva zone din tara. ...continuare.

Ambitii prostesti in vremurile amenintarilor reale de securitate: esecul lui Putin in masacrul Crocus

publicat 2024-03-25 07:15:14 (Adevarul)
Ambitii prostesti in vremurile amenintarilor reale de securitate: esecul lui Putin in masacrul Crocus Recviem pentru un presedinte rupt de realitate. ...continuare.

Atacul terorist de la periferia Moscovei a scos la iveala vulnerabilitatile regimului Putin

publicat 2024-03-25 07:00:03 (Adevarul)
Atacul terorist de la periferia Moscovei a scos la iveala vulnerabilitatile regimului Putin Cand dictatorul rus Vladimir Putin a vorbit in sfarsit despre cel mai grav atac terorist al Rusiei din ultimii 20 de ani, macelul din sala de concerte Crocus, a tacut despre esecul flagrant al serviciilor sale de securitate de a preveni atentatul, care a ucis cel putin 143 de persoane. ...continuare.

Hipermarketurile inchise in weekend prin lege. Cat i se potriveste Romaniei modelul vestic

publicat 2024-03-25 07:00:03 (Adevarul)
Hipermarketurile inchise in weekend prin lege. Cat i se potriveste Romaniei modelul vestic Marile lanturi de magazine ar putea fi inchise in weekend sau ar putea functiona dupa un program redus. Asta dupa ce micii comercianti autohtoni s-au plans de vanzari extrem de reduse mai ales sambata si duminica, atunci cand romanii pleaca in valuri la hipermarket. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.