EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Canabisul recreational devine legal in Germania, in ciuda criticilor

publicat 2024-04-01 07:45:17 (Libertatea)
Canabisul recreational devine legal in Germania, in ciuda criticilor Dupa Malta in 2021 si Luxemburg anul trecut, Germania a devenit luni, 1 aprilie, cea mai mare tara din UE care a legalizat consumul de canabis in scop recreational, cu o reforma care a starnit critici, relateaza AFP, citata News.ro. La miezul noptii, ora primelor jointuri „legale”, cateva sute de persoane au sarbatorit schimbarea legii in […] ...continuare.

Barajul de la Bicaz, verificat in urma seismului din Neamt. Ce spun autoritatile despre efectele cutremurului

publicat 2024-03-29 13:15:03 (Adevarul)
Barajul de la Bicaz, verificat in urma seismului din Neamt. Ce spun autoritatile despre efectele cutremurului Cutremurul atipic avand in vedere zona unde s-a produs, in apropierea colosului de beton care a format lacul de acumulare de la Bicaz, nu a provocat vreun neajuns echipamentelor barajului. ...continuare.

Romania trece la ora de vara sambata. Doctorul Vlad Ciurea: "Trebuie sa folosim raza de lumina sa pornim"

publicat 2024-03-29 10:45:10 (Antena3)
Romania trece la ora de vara sambata. Doctorul Vlad Ciurea: Trebuie sa folosim raza de lumina sa pornim Romania va trece sambata la ora de vara. Astfel, ora 03.00 va deveni ora 04.00. Doctorul Vlad Ciurea a explicat in direct la Antena 3 CNN care sunt efectele din creierul nostru. ...continuare.

Cea mai noua metoda de inselaciune: Politistii avertizeaza cu privire la inselaciunea prin metoda ,,spoofing"

publicat 2024-03-29 09:45:31 (Ziarul-Financiar)
Cea mai noua metoda de inselaciune: Politistii avertizeaza cu privire la inselaciunea prin metoda ,,spoofing Autor: Alexandru Nanu Politia Romana avertizeaza asupra unei noi metode de inselaciune prin metoda ,,spoofing". Spoofingul este o forma de inselaciune, in care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-si ,,masca" numarul real de telefon, facandu-l sa apara ca si cum ar fi un numar legitim sau asociat cu o institutie cunoscuta. ...continuare.

Fum dens la Rafinaria Petromidia din Navodari. S-a activat planul rosu de interventie / ISU Constanta: A fost o explozie

publicat 2024-03-29 09:30:15 (Mediafax)
Fum dens la Rafinaria Petromidia din Navodari. S-a activat planul rosu de interventie / ISU Constanta: A fost o explozie Autoritatile sunt in alerta. In sprijinul echipajelor care intervin la fata locului, a fost trimisa si autospeciala transport roboti de la ISU BIF. ...continuare.

Atacuri masive rusesti impotriva infrastructurii energetice ucrainene, langa Dnipro, "obiective vitale ale populatiei"

publicat 2024-03-29 08:00:29 (ProTV)
Atacuri masive rusesti impotriva infrastructurii energetice ucrainene, langa Dnipro, obiective vitale ale populatiei Obiective de infrastructura critica au fost lovite de fortele ruse în apropierea orasului Dnipro. Sunt atacuri împotriva infrastructurii energetice a tarii, care dureaza de saptamâni. ...continuare.

Cum va fi vremea in luna aprilie. Sunt asteptate precipitatii in Romania, in intervalul 8 - 22 aprilie

publicat 2024-03-29 08:00:23 (ProTV)
Cum va fi vremea in luna aprilie. Sunt asteptate precipitatii in Romania, in intervalul 8 - 22 aprilie Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie, conform prognozei anuntate, vineri, de meteorologi. Cantitatile de precipitatii vor fi excedentare în întreaga tara, în intervalul 8 - 22 aprilie.   ...continuare.

Explozii raportate in mai multe regiuni din Ucraina, in mijlocul unui atac cu rachete al rusilor

publicat 2024-03-29 08:00:22 (ProTV)
Explozii raportate in mai multe regiuni din Ucraina, in mijlocul unui atac cu rachete al rusilor Mai multe explozii au fost auzite în regiunile Ivano-Frankivsk si Hmelnitki din Ucraina, precum si în orasul Dnipro, vineri dimineata.   ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 765 | Cladiri avariate de resturi de obuze in Belgorod, anunta autoritatile ruse. Peste 160 de explozii intr-o zi, in regiunea ucraineana Sumi

publicat 2024-03-29 08:00:16 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 765 | Cladiri avariate de resturi de obuze in Belgorod, anunta autoritatile ruse. Peste 160 de explozii intr-o zi, in regiunea ucraineana Sumi Fortele ruse au atacat, in noaptea de joi spre vineri, regiunile ucrainene Dnipropetrovsk si Sumi, in cea din urma fiind raportate, in ultimele 24 de ore, 167 de explozii. In acelasi timp, autoritatile ruse au anuntat ca in timpul noptii au fost respinse „15 tinte aeriene” deasupra regiunii Belgorod, resturile obuzelor provocand avarii la apartamente, […] ...continuare.

Armata romana, operatiune de cautare a unei drone posibil cazute intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei

publicat 2024-03-29 08:00:02 (Adevarul)
Armata romana, operatiune de cautare a unei drone posibil cazute intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei Armata romana a declansat o operatiune de cautare a unei drone care ar fi cazut intr-o zona izolata din Insula Mare a Brailei. Misiunea a fost declansata dupa ce localnicii au raportat ca au auzit zgomote ciudate in zona si au pus la dispozitia autoritatilor chiar si filmari ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.