EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Zeci de morti intr-un atac israelian din nordul Siriei. Care a fost tinta atacului

publicat 2024-03-29 07:45:06 (Libertatea)
Zeci de morti intr-un atac israelian din nordul Siriei. Care a fost tinta atacului Cel putin 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai gruparii armate libaneze Hezbollah, au fost ucise intr-un atac lansat vineri noapte de armata israeliana asupra regiunii Alep, din nordul Siriei, au declarat doua surse din domeniul securitatii, citate de Reuters. Ministerul sirian al Apararii a declarat ca „un numar de civili si personal militar” au […] ...continuare.

Atac israelian in Alep: cel putin 36 de soldati sirieni ucisi. Obiectivele vizate | VIDEO

publicat 2024-03-29 07:45:02 (Adevarul)
Atac israelian in Alep: cel putin 36 de soldati sirieni ucisi. Obiectivele vizate | VIDEO Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH) a anuntat ca cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi intr-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei, in zorii zilei de vineri. ...continuare.

Cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi intr-un atac langa Alep. "Inamicul israelian a lansat un atac aerian"

publicat 2024-03-29 07:30:14 (ProTV)
Cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi intr-un atac langa Alep. Inamicul israelian a lansat un atac aerian Cel putin 36 de soldati sirieni au fost ucisi într-un atac israelian care a vizat regiunea Alep din nordul Siriei în zorii zilei de vineri, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), informeaza AFP.   ...continuare.

Un camion a intrat intr-un avion in timp ce se pregatea sa decoleze de pe pista. Ce s-a intamplat cu soferul | FOTO

publicat 2024-03-29 07:30:14 (ProTV)
Un camion a intrat intr-un avion in timp ce se pregatea sa decoleze de pe pista. Ce s-a intamplat cu soferul | FOTO Un avion de tip Airbus A380, care apartinea companiei Emirates, a fost avariat de un camion care transporta apa, în timp ce se pregatea sa decoleze de pe Aeroportul Domodovo din Moscova catre Dubai, în Emiratele Arabe Unite. ...continuare.

Vremea azi, 29 martie. Se incalzeste in toata tara. Temperaturile sunt specifice lunii mai

publicat 2024-03-29 07:30:13 (ProTV)
Vremea azi, 29 martie. Se incalzeste in toata tara. Temperaturile sunt specifice lunii mai Se încalzeste în toata tara. Avem soare, vreme buna si poate câtiva stropi de ploaie dimineata, în nord si în zonele de munte.   ...continuare.

Linia 41 va fi suspendata sambata, 30 martie. Calatorii vor fi preluati de linia naveta 641

publicat 2024-03-29 07:30:10 (Mediafax)
Linia 41 va fi suspendata sambata, 30 martie. Calatorii vor fi preluati de linia naveta 641 Pentru preluarea calatorilor, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (TPBI) a dispus infiintarea liniei naveta de autobuz 641, care va functiona, sambata, intre terminalele "Piata Presei" si "Ghencea" pe traseul: "Piata Presei", Bd. Marasti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crangasi, Sos. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea, "Ghencea", cu intoarcere pe Bd. Ghencea, Str. Brasov, Str. Lujerului, Pasaj... ...continuare.

Zeci de morti dupa atacurile israeliene asupra Siriei - surse

publicat 2024-03-29 07:30:10 (Mediafax)
Zeci de morti dupa atacurile israeliene asupra Siriei - surse Ministerul sirian al Apararii a declarat vineri ca mai multi civili si militari au fost ucisi dupa ce Israelul si grupuri militante au lansat atacuri impotriva orasului Alep. ...continuare.

Ioana Cazacu, Popovici Nitu Stoica si Asociatii: regulamentul european privind inteligenta artificiala nu ocoleste nici zona de resurse umane. Vor fi interzise sistemele de inteligenta artificiala care au ca scop recunoasterea emotiilor la locul de munca

publicat 2024-03-28 13:46:44 (Ziarul-Financiar)
Ioana Cazacu,  Popovici Nitu Stoica si Asociatii: regulamentul european privind inteligenta artificiala nu ocoleste nici zona de resurse umane. Vor fi interzise sistemele de inteligenta artificiala care au ca scop recunoasterea emotiilor la locul de munca Autor: Madalina Dediu Panaete Ioana Cazacu, Managing Associate, Popovici Nitu Stoica si Asociatii, spune ca in perioada urmatoare este asteptat sa fie adoptat regulamentul privind inteligenta artificiala si de Consiliul Uniunii Europene, regulament care vizeaza inclusiv zona de resurse umane. ...continuare.

Cod galben de vant puternic in 22 de judete din Romania. Avertismentul facut de ANM | HARTA

publicat 2024-03-28 11:01:38 (ProTV)
Cod galben de vant puternic in 22 de judete din Romania. Avertismentul facut de ANM | HARTA Meteorologii anunta ca vântul va avea intensificari în cea mai mare parte a tarii, pâna vineri seara, cu viteze, în general, de 45-55 de kilometri pe ora, iar în jumatatea de nord a tarii vor fi si averse, uneori însotite de descarcari electrice.   ...continuare.

Razboiul din Ucaina, ziua 764. Putin se teme de forta Europei, dar ameninta ca doboara avioanele F-16 de pe orice aeroport / Scholz e convins: nu trimitem nici trupe, nici rachete Taurus la Kiev

publicat 2024-03-28 11:01:22 (Mediafax)
Razboiul din Ucaina, ziua 764. Putin se teme de forta Europei, dar ameninta ca doboara avioanele F-16 de pe orice aeroport / Scholz e convins: nu trimitem nici trupe, nici rachete Taurus la Kiev UPDATE Kiev: peste 10.000 de familii din zona ocupata de rusi a regiunii Donetk au ramas fara electricitate Peste 10.000 de familii din zona ocupata de rusi a regiunii Donetk au ramas fara electricitate "de cateva saptamani". Acest lucru a fost raportat de Centrul National de Rezistenta Ucrainean. Intre timp, luptele in regiune continua intens. Asezarile din prima linie din regiunea Donetk sunt supuse atacurilor rusesti zilnice, ducand la numeroase victime civile si distrugeri pe scara larga.... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.