EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Nu i-a menajat dupa prestatia horror din Cupa: "Mai bine nu se prezentau, economiseau banii!"

publicat 2024-04-04 00:00:08 (Gazeta-Sporturilor)
Nu i-a menajat dupa prestatia horror din Cupa: Mai bine nu se prezentau, economiseau banii! Hermannstadt i-a lasat o impresie deloc buna lui Helmut Duckadam (65 de ani) cu prestatia contra lui U Cluj in sferturile Cupei Romaniei Betano. Sibienii au fost rapusi de un gol inscris in minutul 90+3.U Cluj va juca in penultimul act cu invingatoarea dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati (joi, ora 19:30).Primele doua echipe calificate in semifinale sunt Corvinul Hunedoara (4-0 cu CFR Cluj) si FC Voluntari (0-0, 4-2 d.pen. cu FCU Craiova). ... ...continuare.

Presedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din functie dupa plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat

publicat 2024-04-03 23:45:08 (Jurnalul-National)
Presedintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a demisionat din functie dupa plecarea lui Mutu: Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat Cristi Balaj a decis sa-si dea demisia de la CFR Cluj, unde ocupa functia de presedinte. "Nu este normal ca doar antrenorul sa fie vinovat, este o chestiune de onoare", afirma el. CFR Cluj a fost eliminata marti din Cupa Romaniei de divizionara secunda Corvinul Hunedoara. ...continuare.

Maldarasanu a aruncat prosopul: "Ne bat pe unde ne prind!"

publicat 2024-04-03 23:45:06 (Gazeta-Sporturilor)
Maldarasanu a aruncat prosopul: Ne bat pe unde ne prind! Marius Maldarasanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a comentat infrangerea cu U Cluj, scor 0-1, in urma careia sibienii au fost eliminati din Cupa Romaniei Betano. U Cluj va juca in penultimul act cu invingatoarea dintre Universitatea Craiova si Otelul Galati (joi, ora 19:30).Primele doua echipe calificate in semifinale sunt Corvinul Hunedoara (4-0 cu CFR Cluj) si FC Voluntari (0-0, 4-2 d.pen. cu FCU Craiova). ... ...continuare.

Imaginea din "sferturile" Cupei Romaniei Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: "Pfai de capul meu! Nu stiu ce cocs le da"

publicat 2024-04-03 23:30:05 (Gazeta-Sporturilor)
Imaginea din sferturile Cupei Romaniei Betano care l-a dat pe spate pe Panduru: Pfai de capul meu! Nu stiu ce cocs le da Basrab Panduru s-a declarat impresionat de imaginea din vestiarul Corvinului, publicata imediat dupa victoria istorica, 4-0, cu CFR Cluj, in sferturile Cupei Romaniei Betano.Corvinul Hunedoara - FC Voluntari e prima semifinala a Cupei RomanieiIn cealalta semifinala, U Cluj asteapta invingatoarea din duelul Universitatea Craiova - OtelulDupa ce au umilit CFR Cluj si au provocat un adevarat seism la clubul din Gruia, demisia "principalului" Mutu fiind urmata de cea a ... ...continuare.

Adrian Mititelu jr a izbucnit! Criza de nervi si atacuri in rafala catre tatal lui: "Vinovati sub absolut toti, cu finantatorul in frunte! V-ati pus problema de ce refuza antrenorii sa vina? Napoli nu a antrenat niciodata aceasta echipa

publicat 2024-04-03 22:30:06 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mititelu jr a izbucnit! Criza de nervi si atacuri in rafala catre tatal lui: Vinovati sub absolut toti, cu finantatorul in frunte! V-ati pus problema de ce refuza antrenorii sa vina? Napoli nu a antrenat niciodata aceasta echipa Adrian Mititelu jr a avut o serie de declaratii dure dupa ce FCU Craiova a fost eliminata din sferturile Cupei Romaniei (0-0 si 2-4 la penalty-uri cu FC Voluntari). L-a atacat pe Nicolo Napoli si chiar si pe tatal lui, Adrian Mititelu, finantatorul echipei.Corvinul Hunedoara - FC Voluntari e prima semifinala din Cupa RomanieiLa finalul partidei de pe "Ion Oblemenco", Adrian Mititelu jr a fost extrem de nervos. ... ...continuare.

Napoli a lovit si la conferinta: raspunsuri vagi si "bezele" in seara cea mai neagra pentru Mititelu! Disparut in 94 de secunde

publicat 2024-04-03 22:15:43 (Gazeta-Sporturilor)
Napoli a lovit si la conferinta: raspunsuri vagi si bezele in seara cea mai neagra pentru Mititelu! Disparut in 94 de secunde Dupa ce a socat la declaratii inainte de meciul pierdut cu FC Voluntari (2-4 la penalty-uri), in sferturile Cupei Romaniei Betano, cand a vorbit despre importanta "celor 3 puncte in clasament", italianul Nicolo Napoli (62 de ani) a parut la fel de dezorientat si dupa joc. Corvinul Hunedoara - FC Voluntari e prima semifinala din Cupa RomanieiLa conferinta de presa de la finalul meciului, una blitz, de doar un minut si 34 de secunde, Nicolo Napoli a uimit din nou. ... ...continuare.

Umilinta de la Hunedoara, prea mare pentru Adrian Mutu: "Am un caracter de campion, pur si simplu nu pot sa trec peste"

publicat 2024-04-03 17:30:21 (ProTV)
Umilinta de la Hunedoara, prea mare pentru Adrian Mutu: Am un caracter de campion, pur si simplu nu pot sa trec peste Adrian Mutu a hotarât, miercuri, sa demizioneze de la CFR Cluj, dupa ce echipa sa a fost surclasata de Corvinul Hunedoara, scor 0-4, în „sferturile” Cupei României. ...continuare.

Om-cheie la Corvinul Hunedoara, anunt pentru GSP: "Daca se intampla asta, devenim o forta!"

publicat 2024-04-03 17:30:15 (Gazeta-Sporturilor)
Om-cheie la Corvinul Hunedoara, anunt pentru GSP: Daca se intampla asta, devenim o forta! Agentul Bogdan Apostu, cel care se ocupa de toate transferurile de la Corvinul, a intervenit telefonic la GSP Live si a comentat victoria istorica a divizionarei secunde din "sferturile" Cupei Romaniei, 4-0 cu CFR Cluj.Apostu, implicat in proiectul CS Corvinul inca de la inceput, a asistat de pe stadion la lectia predata de Florin Maxim lui Adrian Mutu si descrie pas cu pas cum a trait duelul de pe arena "Michael Klein", dar si ce urmeaza pentru hunedoreni.VIDEO. ... ...continuare.

Cronologia aventurii lui Mutu la CFR Cluj: 70 de zile de mandat in 10 momente-cheie: punctul critic care i-a fost fatal "Briliantului"

publicat 2024-04-03 17:30:12 (Gazeta-Sporturilor)
Cronologia aventurii lui Mutu la CFR Cluj: 70 de zile de mandat in 10 momente-cheie: punctul critic care i-a fost fatal Briliantului Adrian Mutu a bifat la CFR Cluj al doilea cel mai scurt mandat din cariera de antrenor. Doar la Voluntari a petrecut mai putin timp "Briliantul", care si-a inaintat demisia din Gruia dupa umilinta suferita la Hunedoara, 0-4 in sferturile de finala ale Cupei Romaniei Betano.Nici trei luni nu a durat periplul lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj. ... ...continuare.

Revelatia din Cupa Romaniei Betano va avea drept de promovare in Liga 1

publicat 2024-04-03 16:15:50 (OnlineSport)
Revelatia din Cupa Romaniei Betano va avea drept de promovare in Liga 1 Corvinul Hunedoara este prima echipa calificata în semifinalele Cupei României Betano, dupa ce a învins pe CFR Cluj de o maniera categorica. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.