EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Adrian Mutu se gandeste la demisie dupa umilinta din Cupa Romaniei Betano: "N-as putea sa-i iert pe baieti. Voi anunta clubul ce se intampla".

publicat 2024-04-02 23:00:33 (OnlineSport)
Adrian Mutu se gandeste la demisie dupa umilinta din Cupa Romaniei Betano: N-as putea sa-i iert pe baieti. Voi anunta clubul ce se intampla. CFR Cluj a parasit Cupa României Betano în faza sferturilor de finala, dupa ce a fost învinsa de Corvinul Hunedoara, echipa de Liga 2, cu un neverosimil 4-0. ...continuare.

86 de localitati din 27 judete si Capitala, afectate de vantul puternic de marti

publicat 2024-04-02 22:30:20 (Mediafax)
86 de localitati din 27 judete si Capitala, afectate de vantul puternic de marti Marti, intervalul orar 8.00-21.00, vantul puternica generat efecte in 86 localitati din 27 judete (Alba, Bacau, Hihor, Botosani, Braila, Buzau, Cluj, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Valcea, Vrancea) si municipiul Bucuresti, unde s-a intervenit pentru degajarea a 70 elemente de constructie de la 12 case si 58 blocuri, 297 de copaci doborati de vant, 28 stalpi cazuti pe... ...continuare.

Euforie la Hunedoara! Presedintele Corvinului, la telefon cu reporterul GSP: "Sunt echipe in prima liga care n-au jocul nostru!" + "Sa se fereasca de noi!"

publicat 2024-04-02 22:30:11 (Gazeta-Sporturilor)
Euforie la Hunedoara! Presedintele Corvinului, la telefon cu reporterul GSP: Sunt echipe in prima liga care n-au jocul nostru! + Sa se fereasca de noi! Divizionara secunda Corvinul Hunedoara a produs o surpriza de proportii si s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei Betano pentru prima oara dupa 40 de ani. Hunedorenii au umilit-o pe CFR Cluj in "sferturi", scor 4-0, iar in club a inceput sarbatoarea.Gazeta Sporturilor a luat legatura, imediat dupa meci, cu Dan Colesniuc, presedintele "Echipei de sub furnale", asa cum clubul era supranumit pe vremuri. ... ...continuare.

Infrangere dureroasa pentru CFR Cluj, 4-0 cu Corvinul Hunedoara in semifinalele Cupei Romaniei

publicat 2024-04-02 22:30:03 (Adevarul)
Infrangere dureroasa pentru CFR Cluj, 4-0 cu Corvinul Hunedoara in semifinalele Cupei Romaniei CFR Cluj a fost zdrobita cu scorul de 4-0 (1-0) de echipa de liga secunda Corvinul Hunedoara, care s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei la fotbal, marti seara, pe teren propriu ...continuare.

Seful lui CFR Cluj, dupa rusinea istorica de la Hunedoara: "Mi s-a facut rau. Nu ma simt bine fizic"

publicat 2024-04-02 22:15:15 (Gazeta-Sporturilor)
Seful lui CFR Cluj, dupa rusinea istorica de la Hunedoara: Mi s-a facut rau. Nu ma simt bine fizic Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0 , in primul sfert din Cupa Romaniei Betano. Cristi Balaj, presedintele clujenilor, a fost afectat fizic si a plecat de la meci inainte de golul 4 incasat de echipa lui.Corvinul va juca in semifinale cu invingatoarea meciului FCU Craiova - Voluntari.Sferturile se disputa intr-o singura mansaCristi Balaj, afectat dupa Corvinul - CFR Cluj: "Mi-a fost rau, am plecat mai repede, nu am mai putut sta in picioare""Nu ma simt bine fizic. ... ...continuare.

Adrian Mutu, distrus dupa Corvinul - CFR Cluj » Camerele l-au gasit imediat dupa golul 4 incasat

publicat 2024-04-02 22:00:05 (Gazeta-Sporturilor)
Adrian Mutu, distrus dupa Corvinul - CFR Cluj » Camerele l-au gasit imediat dupa golul 4 incasat Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0 , in primul "sfert" din Cupa Romaniei Betano. Adrian Mutu, antrenorul clujenilor, a fost distrus la finalul partidei.Corvinul va juca in semifinale cu invingatoarea meciului FCU Craiova - Voluntari.Sferturile se disputa intr-o singura mansaMutu a fost vizibil afectat de umilinta suferita in fata unei echipe de Liga 2, care nu are drept de promovare in Superliga. ... ...continuare.

Surpriza uriasa in Cupa Romaniei. Corvinul Hunedoara a umilit CFR Cluj. Trupa lui Mutu, ingenuncheata

publicat 2024-04-02 21:45:21 (ProTV)
Surpriza uriasa in Cupa Romaniei. Corvinul Hunedoara a umilit CFR Cluj. Trupa lui Mutu, ingenuncheata Corvinul Hunedoara a reusit, marti seara, pe teren propriu, o victorie categorica în fata celor de la CFR Cluj, în sferturile de finala ale Cupei României. ...continuare.

Surpriza de proportii in primul sfert de finala din Cupa Romaniei Betano. CFR-ul lui Mutu umilit de o echipa din Liga 2

publicat 2024-04-02 21:45:20 (OnlineSport)
Surpriza de proportii in primul sfert de finala din Cupa Romaniei Betano. CFR-ul lui Mutu umilit de o echipa din Liga 2 Corvinul Hunedoara a furnizat surpriza si s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano, dupa ce a rasturnat complet calculele hârtiei în disputa cu CFR Cluj. Asa am trait Corvinul Hunedoara - CFR Cluj ...continuare.

CFR Cluj, eliminata de Corvinul din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal

publicat 2024-04-02 21:45:17 (Mediafax)
CFR Cluj, eliminata de Corvinul din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal Cu Mircea Lucescu in tribuna, dar si pe gazon (a dat lovitura de incepere in amintirea vremurilor glorioase), Corvinul Hunedoara s-a impus marti seara, la scor, in fata CFR-ului pregatit de Adi Mutu. ...continuare.

Inca o PATA pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, "Briliantul" o tine din esec in esec: ce alte fail-uri mai are in CV

publicat 2024-04-02 21:45:14 (Gazeta-Sporturilor)
Inca o PATA pe cariera de antrenor a lui Adrian Mutu » Umilit la Hunedoara, Briliantul o tine din esec in esec: ce alte fail-uri mai are in CV CFR Cluj si-a mai luat adio de la un obiectiv, a fost eliminata rusinos in sferturile Cupei Romaniei Betano de divizionara secunda Corvinul Hunedoara, care i-a administrat o infrangere severa, 0-4! "Feroviarii" au jucat cu om in minus din minutul 11 si parasesc pe usa din dos competitia pe care nu au mai castigat-o din 2016.Eliminarea din Cupa ar putea sa aiba consecinte serioase in Gruia. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.