EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. "Asa este corect din punct de vedere moral"

publicat 2024-04-10 19:00:19 (Puterea)
Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. Asa este corect din punct de vedere moral Prefectul judetului Neamt, Adrian-Vasile Nita, si-a dat demisia, urmand sa candideze din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt. Adrian-Vasile Nita, prefectul de Neamt de doi ani si juumatate, a marturisit ca a considerat ca este corect sa isi depuna demisia, desi putea sa se suspende din functie, pentru a participa la competitia […]The post Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. "Asa este corect din punct de... ...continuare.

Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competitie prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur

publicat 2024-04-10 17:30:02 (Adevarul)
Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competitie prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur Colegiul National "Petru Rares" din Piatra Neamt a participat si anul acesta la o competitie de nivel mondial, National Space Society Space Settlement Contest 2024, rezultatele liceenilor participanti fiind remarcabile ...continuare.

Prefectul Judetului Neamt a demisionat. Va candida pentru functia de primar din partea PSD

publicat 2024-04-10 13:46:59 (Money.ro)
Prefectul Judetului Neamt a demisionat. Va candida pentru functia de primar din partea PSD Adrian-Vasile Nita a demisionat din functia de prefect al judetului Neamt si va candida din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt. Acesta a declarat pentru Agerpres, ca a considerat corect sa isi depuna demisia si nu sa se suspende din functie, pentru a participa la competitia electorala. "Dupa aproape doi ani si […]Articolul Prefectul Judetului Neamt a demisionat. Va candida pentru functia de primar din partea PSD apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Un barbat din Neamt s-a spanzurat in fata usii apartamentului sau, dupa ce sotia nu l-a primit in casa

publicat 2024-04-10 10:30:52 (ProTV)
Un barbat din Neamt s-a spanzurat in fata usii apartamentului sau, dupa ce sotia nu l-a primit in casa Un barbat de 56 de ani din judetul Neamt s-a spânzurat în fata usii apartamentului sau.   ...continuare.

O femeie din Neamt a fost jefuita de un baiat de 19 ani pe care il avea in grija. Hotul a lasat-o fara 30.000 de lei

publicat 2024-04-10 08:15:16 (ProTV)
O femeie din Neamt a fost jefuita de un baiat de 19 ani pe care il avea in grija. Hotul a lasat-o fara 30.000 de lei O femeie din Neamt a vrut sa faca un bine, dar s-a ales cu o paguba de peste 30.000 de lei.   ...continuare.

Producatorul COMES din judetul Neamt, care livreaza utilaje de gabarit mare, tinteste afaceri de 26 milioane de euro in acest an

publicat 2024-04-10 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Producatorul COMES din judetul Neamt, care livreaza utilaje de gabarit mare, tinteste afaceri de 26 milioane de euro in acest an Compania COMES din comuĀ­na Savinesti, judetul Neamt, care livreaza utilaje sub preĀ­siune de gabarit mare si piese de schimb pentru industria chimica, petrochimica, petrol si gaze, a finalizat anul trecut cu afaceri de 99,5 mil. lei, in crestere cu 25% fata de anul anterior, iar pentru acest an estimeaza un avans similar. ...continuare.

Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman

publicat 2024-04-09 16:30:20 (Adevarul)
Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman Lucrarile de reabilitare la imobilul declarat monument arhitectonic si aflat in centrul municipiluui Roman, judedetul Neamt, bat pasul pe loc, dar a fost facut un demers pentru ca acestea sa fie reluate. ...continuare.

Pilot acuzat ca a agresat sexual o adolescenta. Zborul fusese facut cadou de parinti

publicat 2024-04-09 12:45:09 (Adevarul)
Pilot acuzat ca a agresat sexual o adolescenta. Zborul fusese facut cadou de parinti Ceea ce ar fi trebuit sa fie un cadou inedit si memorabil la implinirea varstei de 15 ani, un zbor de agrement, s-a transformat intr-o experienta socanta pentru o adolescenta din Bicaz, judetul Neamt. ...continuare.

Fost director de spital, condamnat pentru coruptie. Un tomograf supraevaluat i-a venit de hac

publicat 2024-04-08 19:00:01 (Adevarul)
Fost director de spital, condamnat pentru coruptie. Un tomograf supraevaluat i-a venit de hac Magistrati din cadrul Tribunalului Neamt s-au pronuntat in procesul care viza achizitia unui tomograf la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, toti inculpatii fiind condamnati la inchisoare cu executare. ...continuare.

Mama si trei copii, diagnosticati cu botulism. Au mancat peste cumparat de la magazin

publicat 2024-04-08 16:30:05 (Adevarul)
Mama si trei copii, diagnosticati cu botulism. Au mancat peste cumparat de la magazin Patru dintre membrii unei familii din Neamt au contactat o afectiune destul de rar intalnita in cazuistica medicala, dar extrem de grava. Autoritatile au dispus efectuarea unei anchete epidemiologice ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.