EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Boris Becker, discurs superb despre Simona Halep: cum vede revenirea ei in tenis

publicat 2024-04-17 12:15:03 (Adevarul)
Boris Becker, discurs superb despre Simona Halep: cum vede revenirea ei in tenis Legendarul neamt a fost mereu un fan declarat al jucatoarei din Romania. ...continuare.

Ce a facut o femeie din Dulcesti dupa ce a gasit bani pe strada. Suma pierduta era a unui pensionar

publicat 2024-04-17 10:30:04 (Antena3)
Ce a facut o femeie din Dulcesti dupa ce a gasit bani pe strada. Suma pierduta era a unui pensionar O femeie de 62 ani, din Dulcesti, Neamt, a gasit pe jos o suma mari de bani si nu a stat pe ganduri pentru a vedea ce face cu ei. ...continuare.

Autovehicul sustras din Marea Britanie, depistat tocmai in Neamt. Se fac cercetari pentru tainuire

publicat 2024-04-16 19:00:03 (Adevarul)
Autovehicul sustras din Marea Britanie, depistat tocmai in Neamt. Se fac cercetari pentru tainuire Un conducator auto are probleme penale, fiind cercetat de cadrele de la Inspectoratul Judetean de Politie Neamt. Necazurile i se trag de la faptul ca in posesia acestuia de fost gasita o masina furata ...continuare.

O femeie din Neamt a gasit pe jos 4.100 lei, in timp ce venea de la posta. Ce a facut cu banii

publicat 2024-04-16 17:30:13 (ProTV)
O femeie din Neamt a gasit pe jos 4.100 lei, in timp ce venea de la posta. Ce a facut cu banii O femeie de 62 ani din Neamt a gasit pe jos suma de 4.100 lei, în timp ce venea de la posta. Fara ezitare a mers la sediul politiei pentru a o preda, a informat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ...continuare.

Patru adolescenti din Neamt au chinuit cu sadism capra unui vecin. Au filmat totul si au pus pe internet

publicat 2024-04-16 17:00:02 (Adevarul)
Patru adolescenti din Neamt au chinuit cu sadism capra unui vecin. Au filmat totul si au pus pe internet Un caz nemaiintalnit este investigat de politistii de la Inspectoratul Judetean Neamt, fiind deschis un dosar penal. Suspecti sunt patru tineri, care s-au comportat intr-un mod oribil cu animalul unui consatean ...continuare.

O femeie a gasit pe strada 4.100 lei si i-a predat la politiei. Cine a venit dupa bani

publicat 2024-04-16 15:45:02 (Adevarul)
O femeie a gasit pe strada 4.100 lei si i-a predat la politiei. Cine a venit dupa bani O femeie in varsta de 62 ani, din Dulcesti, Neamt, a gasit pe jos suma de 4.100 lei si, fara sa ezite, a mers la sediul politiei pentru a o preda, a informat, marti, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bacau. ...continuare.

"Lovitura de berbec", fenomenul care provoaca avarii in retelele de apa. Ce spune un furnizor de servicii catre populatie

publicat 2024-04-16 14:30:04 (Adevarul)
Lovitura de berbec, fenomenul care provoaca avarii in retelele de apa. Ce spune un furnizor de servicii catre populatie Ca peste tot in tara, distributia apei potabile se face cu sincope, avarii dese in retele petrecandu-se in judetul Neamt, la Piatra Neamt si la Roman, cauza fiind conductele vechi, neinlocuite din lipsa fondurilor. ...continuare.

Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician

publicat 2024-04-16 11:30:15 (Puterea)
Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician Descinderi luni dimineata la o grupare de falsificatori de tigari! Membrii gruparii respective se pare ca faceau replici ale pachetelor de tigari care apartin firmelor consacrate in domeniu, preparau tigarile acasa, apoi cautau sa le vanda direct in magazine! Descinderi la falsificatorii de tigari din Bacau, Neamt si Suceava Asadar, oamenii legii au descins luni […]The post Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fugit de un an in Italia, Ionel Arsene a sustinut in instanta ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid. "Procedura se apropie de final"

publicat 2024-04-15 15:30:14 (Libertatea)
Fugit de un an in Italia, Ionel Arsene a sustinut in instanta ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid. Procedura se apropie de final Ministrul justitiei, Alina Gorghiu, a declarat luni, 15 aprilie, ca procedura in cazul fugarului Ionel Arsene, care de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 6 ani si 8 luni pentru trafic de influenta, se apropie de final, desi fostul baron PSD de Neamt, fugit in Italia, invoca motive medicale pentru a amana extradarea in Romania, […] ...continuare.

Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt. De la ce a pornit

publicat 2024-04-15 07:31:10 (ProTV)
Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt. De la ce a pornit Un incendiu puternic a mistuit un apartament aflat la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.