EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Profesor roman de la Berkeley, noul membru de onoare al Academiei Romane. Daniel Ioan Tataru este numit "Matematicianul secolului 21"

publicat 2024-04-08 05:45:02 (Adevarul)
Profesor roman de la Berkeley, noul membru de onoare al Academiei Romane. Daniel Ioan Tataru este numit Matematicianul secolului 21 Daniel Ioan Tataru, de loc din Piatra Neamt, un matematician cu merite recunoscute la nivel mondial si profesor la Universitatea Berkeley, a fost ales membru de onoare al Academiei Romane. ...continuare.

Proiect al gradinii publice din Piatra Neamt, premiat la Gala Smart City Industry Awards FOTO

publicat 2024-04-07 09:30:03 (Adevarul)
Proiect al gradinii publice din Piatra Neamt, premiat la Gala Smart City Industry Awards FOTO Manifestarea a fost organizata de Asociatia Romana pentru Smart City, orasul Piatra Neamt primind distinctia pentru o idee inedita de dezvoltare durabila a mediului urban, Gradina Publica "Nicu Albu". ...continuare.

"Daca mai joci, te ucidem pe tine si pe familia ta". Mesajul ingrozitor primit de capitanul unei echipe germane! Cum a reactionat atacantul neamt

publicat 2024-04-06 16:00:12 (Gazeta-Sporturilor)
Daca mai joci, te ucidem pe tine si pe familia ta. Mesajul ingrozitor primit de capitanul unei echipe germane! Cum a reactionat atacantul neamt Stefan Kutschke (35 de ani), capitanul lui Dinamo Dresda, aflata pe locul al patrulea in 3. Bundesliga, pastrand sanse de promovare, a primit o scrisoare anonima, de amenintare cu moartea. "S-a depasit orice limita!", s-au revoltat clubul si fotbalistul.Dupa ce a condus 3. ... ...continuare.

Sicrie dezgropate din cimitir si aruncate pe malul Bistritei. Au fost gasite cruci, haine, coroane

publicat 2024-04-06 14:45:02 (Adevarul)
Sicrie dezgropate din cimitir si aruncate pe malul Bistritei. Au fost gasite cruci, haine, coroane De ani de zile, malurile Bistritei sunt veritabile gropi de gunoi, riveranii din localitatile judetului Neamt, pe care le strabate raul, aruncand aici tot felul de lucruri care nu le mai sunt de folos prin gospodarii. ...continuare.

Pericol maxim in azilele din Neamt: batranii din centrele de ocrotire pot oricand arde vii. Nereguli constate de ISU

publicat 2024-04-05 17:30:07 (Adevarul)
Pericol maxim in azilele din Neamt: batranii din centrele de ocrotire pot oricand arde vii. Nereguli constate de ISU Cadrele de ISU Neamt au efectuat controale la unitati de ingrijire si cazare a copiilor institutionalizati, batranilor si persoanelor cu dizabilitati, iar concluziile nu sunt deloc imbucuratoare ...continuare.

El este Mihai, un tanar roman care a primit premiul pentru cel mai bun cercetator in robotica si inteligenta artificiala din Italia

publicat 2024-04-05 15:30:11 (Antena3)
El este Mihai, un tanar roman care a primit premiul pentru cel mai bun cercetator in robotica si inteligenta artificiala din Italia Mihai Dragusanu, un cercetator originar din Piatra Neamt si in prezent asistent universitar la Universitatea din Siena, regiunea Toscana, a fost distins cu premiul "Cel mai promitator cercetator in robotica si inteligenta artificiala" din Italia. ...continuare.

Bizara moarte a unui poet pe front, exact cum a prevestit-o in versuri. Istoria Regimentului 15 Dorobanti Razboieni

publicat 2024-04-04 22:15:02 (Adevarul)
Bizara moarte a unui poet pe front, exact cum a prevestit-o in versuri. Istoria Regimentului 15 Dorobanti Razboieni Batalionul 634 Infanterie "Maresal Józef Pilsudski" din Piatra Neamt a aniversat, pe 2 aprilie 2024, trei decenii de la infiintare. Unitatea militara a purtat de-a lungul timpului mai multe denumiri ...continuare.

Jandarmi din tata-n fiu deapana amintiri de Ziua Jandarmeriei: "Imbraca uniforma parintelui de mic"

publicat 2024-04-03 17:45:12 (Adevarul)
Jandarmi din tata-n fiu deapana amintiri de Ziua Jandarmeriei: Imbraca uniforma parintelui de mic Traditia Jandarmeriei la Neamt este transmisa din generatie in generatie, dovada fiind o situatie unica care are in prim-plan patru cadre militare. Soarta a harazit ca fiii sa-si urmeze parintii in cariera, iar povestile lor sunt spuse cu prilejul Zilei Jandarmeriei (3 aprilie). ...continuare.

Florinel de la Visina are o relatie atipica cu iubitul neamt. La ce intelegere au ajuns cei doi: "Nu vreau sa ma despart de el"

publicat 2024-04-03 15:30:20 (Click)
Florinel de la Visina are o relatie atipica cu iubitul neamt. La ce intelegere au ajuns cei doi: Nu vreau sa ma despart de el Florinel de la Visina (30 de ani) traieste periculos! Contactat de Click!, tanarul ne-a marturisit ca relatia pe care o are cu iubitul sau neamt, in varsta de 53 de ani, este in ultima perioada foarte moderna. ...continuare.

Pagini false de internet, create in numele unor calugarite inexistente, folosite pentru escrocherii de proportii

publicat 2024-04-03 14:30:02 (Adevarul)
Pagini false de internet, create in numele unor calugarite inexistente, folosite pentru escrocherii de proportii O metoda de inselaciune a fost pusa de punct de mai multi indivizi din trei judete ale tarii, foarte multe persoane cazand in plasa escrocilor. Politistii din Neamt au efectuat cateva descinderi ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.