EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gelozie cu urmari penale intr-un mall. Un barbat a reactionat violent cand si-a vazut fosta sotie cu alt barbat

publicat 2024-03-25 18:00:02 (Adevarul)
Gelozie cu urmari penale intr-un mall. Un barbat a reactionat violent cand si-a vazut fosta sotie cu alt barbat Un barbat are dosar penal si a fost retinut de catre politisti, pentru comiterea a trei infractiuni intr-un mall din Piatra Neamt. A devenit violent cand a observat-o pe fosta nevasta insotita de un barbat ...continuare.

Dan Negru, mesaj optimist: "Nu va speriati de breaking news-urile apocaliptice!" Ce beneficii aduce "zapada mieilor"

publicat 2024-03-25 14:30:04 (Click)
Dan Negru, mesaj optimist: Nu va speriati de breaking news-urile apocaliptice! Ce beneficii aduce zapada mieilor Administratia Nationala de Meteorologie a emis Cod galben de ninsori si vant pentru 12 judete din centrul tarii, Oltenia, estul Munteniei si Dobrogea, iar pe mai multe rauri din Iasi, Vaslui si Neamt exista pericolul aparitiilor unor viituri. Dan Negru vine in atentia romanilor cu o explicatie menit ...continuare.

Au fost inmormantati mama si cei trei copii romani morti la Bologna, intr-un incendiu. "Momente grele, de durere si rugaciune"

publicat 2024-03-24 18:45:04 (Adevarul)
Au fost inmormantati mama si cei trei copii romani morti la Bologna, intr-un incendiu. Momente grele, de durere si rugaciune Cei trei copii si mama lor, originara din Borlesti, judetul Neamt, care au murit in incendiul izbucnit intr-o camera a locuintei lor, au fost condusi pe ultimul drum la Bologna. Ceremonialul religios a avut loc la o biserica din orasul italian, fiind oficiat de un preot ortodox ...continuare.

Liceeni pasionati de robotica si nave spatiale. Rezultatele la competitii de anvergura din tara si din SUA

publicat 2024-03-24 16:00:02 (Adevarul)
Liceeni pasionati de robotica si nave spatiale. Rezultatele la competitii de anvergura din tara si din SUA Echipa de robotica SnakeTech, care este formata din elevi de la Colegiul National "Petru Rares" din Piatra Neamt, s-a calificat in finala prestigioasei competitii BRD First Tech Challenge Romania ...continuare.

Explozia de la Hidrocentrala Stejaru, implicatii cu caracter penal. Politia si Inspectia Muncii fac cercetari

publicat 2024-03-23 17:15:01 (Adevarul)
Explozia de la Hidrocentrala Stejaru, implicatii cu caracter penal. Politia si Inspectia Muncii fac cercetari Imprejurarile in care s-a petrecut nedoritul incident din Neamt, la amenajarea hidroelectrica de pe raul Bistrita, parte integranta a barajului de la Bicaz, sunt cercetate de mai multe institutii ...continuare.

Cine a fost Marita Lorenz, amanta-spioana a lui Fidel Castro. S-a mai iubit cu un dictator

publicat 2024-03-23 15:30:02 (Adevarul)
Cine a fost Marita Lorenz, amanta-spioana a lui Fidel Castro. S-a mai iubit cu un dictator Marita Lorenz, amanta-spioana CIA a lui Fidel Castro, s-a nascut la Bremen, Germania, la 18 august 1939, dintr-un tata neamt si o mama americana. L-a cunoscut pe "El Lider Maximo" pe pachebotului Berlin, cu care tanara calatorea din Germania la New-York, cu escala la Havana, potrivit Historia. ...continuare.

Cum a castigat la LOTO o femeie din Neamt. "Uneori merita cate o schimbare de joc, de strategie"

publicat 2024-03-23 12:15:02 (Adevarul)
Cum a castigat la LOTO o femeie din Neamt. Uneori merita cate o schimbare de joc, de strategie Unei femei cu domiciliul intr-o comuna din judetul Neamt, staruinta de a juca frecvent la extragerile organizate de Loteria Romana i-a fost rasplatita, ea castigand recent o suma destul de consistenta ...continuare.

Superbul lac natural format dupa cutremurul din 1977. Unde se afla si cum arata "noul Lacul Rosu" din Romania FOTO

publicat 2024-03-23 11:15:08 (Adevarul)
Superbul lac natural format dupa cutremurul din 1977. Unde se afla si cum arata noul Lacul Rosu din Romania FOTO Lacul Foroja sau Goioasa reprezinta una dintre atractiile pitoresti din Muntii Tarcaului, aflati in Carpatii Orientali, munti care se intind in judetele Bacau, Neamt si Harghita. ...continuare.

Explozie la Hidrocentrala Stejaru! O persoana a fost ranita

publicat 2024-03-22 22:45:13 (Puterea)
Explozie la Hidrocentrala Stejaru! O persoana a fost ranita O explozie s-a produs, vineri seara, la Hidrocentrala Stejaru, judetul Neamt, iar un barbat a fost ranit. Incidentul a fost provocat de o avarie la un intrerupator. Un barbat de 40 de ani a fost ranit, vineri seara, dupa ce a avut loc o explozie la Hidrocentrala Stejaru, judetul Neamt. Totul s-a produs in urma […]The post Explozie la Hidrocentrala Stejaru! O persoana a fost ranita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Hidroelectrica, dupa explozia de la Hidrocentrala Stejaru: Incidentul a avut loc pe fondul unei manevre normale de oprire cu descarcare de sarcina a hidroagregatului / Nu are implicatii asupra sigurantei in functionare a Sistemului Energetic National

publicat 2024-03-22 22:00:29 (Money.ro)
Hidroelectrica, dupa explozia de la Hidrocentrala Stejaru: Incidentul a avut loc pe fondul unei manevre normale de oprire cu descarcare de sarcina a hidroagregatului / Nu are implicatii asupra sigurantei in functionare a Sistemului Energetic National "Astazi, 22.03.2024, in jurul orelor 17.45, a avut loc o avarie, urmata de o explozie, la un intrerupator de 110kV apartinand Hidrocentralei Stejaru. Incidentul a avut loc pe fondul unei manevre normale de oprire cu descarcare de sarcina a hidroagregatului (HA) nr. 3 (20 MW). Astfel, la deconectarea intreruptorului de 110 kV - HA3, polul aferent fazei T a ramas nedeconect, personalul executand manevrele de interventie specifice pentru astfel de cazuri. Interventia a fost urmata de o explozie... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.