EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cursuri suspendate, miercuri, in 11 scoli din Braila, Neamt si Iasi

publicat 2024-01-09 20:00:10 (Mediafax)
Cursuri suspendate, miercuri, in 11 scoli din Braila, Neamt si Iasi Ministerul Educatiei a organizat marti o videoconferinta la care au participat ministrul Ligia Deca, secretarul de stat Ionel Florian Lixandru si inspectorii scolari generali, in contextul in care, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a fost suspendata activitatea cu prezenta fizica in unitati de invatamant din mai multe judete. ...continuare.

Vremea rea inchide scolile. Cursuri suspendate, miercuri, in Braila, Neamt si Iasi

publicat 2024-01-09 20:00:09 (Jurnalul-National)
Vremea rea inchide scolile. Cursuri suspendate, miercuri, in Braila, Neamt si Iasi Cursurile vor fi suspendate miercuri in 11 scoli din judetele Braila, Neamt si Iasi, a anuntat marti seara Ministerul Educatiei. ...continuare.

O autocisterna cu nitrat de amoniu s-a rasturnat pe E85, in Neamt. Traficul a fost inchis

publicat 2024-01-09 17:45:02 (Adevarul)
O autocisterna cu nitrat de amoniu s-a rasturnat pe E85, in Neamt. Traficul a fost inchis Un nou accident s-a petrecut pe DE 85, in Neamt, o autocisterna rasturnandu-se. Cu cateva zile in urma, pe acest sector de drum a avut loc o tragedie, intr-o coliziune fiind implicate patru masini ...continuare.

Doi adolescenti si un tanar de 18 ani au violat o femeie si s-au inregistrat cu telefonul. Au fost arestati preventiv

publicat 2024-01-09 17:15:14 (ProTV)
Doi adolescenti si un tanar de 18 ani au violat o femeie si s-au inregistrat cu telefonul. Au fost arestati preventiv Doi adolescenti de 15 si 16 ani din Neamt si un tânar de 18 ani au fost arestati preventiv, acuzati ca au violat o femeie si au înregistrat scenele cu telefonul mobil.   ...continuare.

O femeie inselata a incendiat masina amantei sotului. Piromana din Neamt este cercetata penal

publicat 2024-01-09 15:30:02 (Adevarul)
O femeie inselata a incendiat masina amantei sotului. Piromana din Neamt este cercetata penal O situatie mai putin obisnuita in cazuistica judiciara din judetul Neamt s-a petrecut zilele trecute. Afland ca sotul ar avea o relatie extraconjugala, o femeie a incendiat masina amantei barbatului ...continuare.

Scoli inchise din cauza ninsorii

publicat 2024-01-09 11:15:12 (Puterea)
Scoli inchise din cauza ninsorii Mai multe scoli din tara au luat decizia de a suspenda cursurile cu prezenta fizica din cauza vremii. Printre judetele in care nu se fac ore cu prezenta fizica se numara: Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, anunta Ministerul Educatiei. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile este suspendata activitatea cu prezenta fizica in unitati […]The post Scoli inchise din cauza ninsorii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministerul Educatiei: 'Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile'

publicat 2024-01-09 10:30:03 (Bursa)
Ministerul Educatiei: 'Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile' Cursurile sunt suspendate marti in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, dar si in mai multe scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, a informat Ministerul Educatiei. ...continuare.

Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile

publicat 2024-01-09 09:45:04 (Adevarul)
Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile Cursurile sunt suspendate marti in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, dar si in mai multe scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, a informat Ministerul Educatiei. ...continuare.

Cursuri suspendate din cauza vremii extreme in scoli din mai multe judete. Anuntul Ministerului Educatiei

publicat 2024-01-09 09:30:14 (ProTV)
Cursuri suspendate din cauza vremii extreme in scoli din mai multe judete. Anuntul Ministerului Educatiei Cursurile sunt suspendate marti din cauza vremii în toate scolile din judetul Iasi si în scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, anunta Ministerul Educatiei. ...continuare.

Mai multe sectoare de drum national, inchise din cauza zapezii si a viscolului

publicat 2024-01-09 08:15:12 (Mediafax)
Mai multe sectoare de drum national, inchise din cauza zapezii si a viscolului Pe cinci sectoare de drum national circulatia este oprita. Este vorba despre DN 23B Stupina-Ciorasti, judetul Vrancea, Centura Ocolitoare Roman Est - Sagna, judetul Neamt, DN 28A Targu Frumos - Motca, judetul Iasi, DN 11A Barlad - Ivesti, judetul Vaslui si DN 29 Rachiti - Saveni, judetul Botosani ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.