EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




"Lovitura de berbec", fenomenul care provoaca avarii in retelele de apa. Ce spune un furnizor de servicii catre populatie

publicat 2024-04-16 14:30:04 (Adevarul)
Lovitura de berbec, fenomenul care provoaca avarii in retelele de apa. Ce spune un furnizor de servicii catre populatie Ca peste tot in tara, distributia apei potabile se face cu sincope, avarii dese in retele petrecandu-se in judetul Neamt, la Piatra Neamt si la Roman, cauza fiind conductele vechi, neinlocuite din lipsa fondurilor. ...continuare.

Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician

publicat 2024-04-16 11:30:15 (Puterea)
Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician Descinderi luni dimineata la o grupare de falsificatori de tigari! Membrii gruparii respective se pare ca faceau replici ale pachetelor de tigari care apartin firmelor consacrate in domeniu, preparau tigarile acasa, apoi cautau sa le vanda direct in magazine! Descinderi la falsificatorii de tigari din Bacau, Neamt si Suceava Asadar, oamenii legii au descins luni […]The post Descinderi la falsificatorii de tigari! Infractorii aveau propriul grafician appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fugit de un an in Italia, Ionel Arsene a sustinut in instanta ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid. "Procedura se apropie de final"

publicat 2024-04-15 15:30:14 (Libertatea)
Fugit de un an in Italia, Ionel Arsene a sustinut in instanta ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid. Procedura se apropie de final Ministrul justitiei, Alina Gorghiu, a declarat luni, 15 aprilie, ca procedura in cazul fugarului Ionel Arsene, care de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 6 ani si 8 luni pentru trafic de influenta, se apropie de final, desi fostul baron PSD de Neamt, fugit in Italia, invoca motive medicale pentru a amana extradarea in Romania, […] ...continuare.

Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt. De la ce a pornit

publicat 2024-04-15 07:31:10 (ProTV)
Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt. De la ce a pornit Un incendiu puternic a mistuit un apartament aflat la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt.   ...continuare.

Incendiu puternic intr-un bloc din Piatra-Neamt. Doua persoane au fost ranite dupa ce apartamentul lor a luat foc

publicat 2024-04-14 13:30:14 (ProTV)
Incendiu puternic intr-un bloc din Piatra-Neamt. Doua persoane au fost ranite dupa ce apartamentul lor a luat foc Doua persoane au fost ranite si au primit îngrijiri medicale dupa ce în apartamentul lor situat într-un bloc din Piatra-Neamt a izbucnit un incendiu.   ...continuare.

Incendiu violent intr-un apartament din Piatra-Neamt. Doi batrani au primit ingrijiri medicale

publicat 2024-04-14 09:15:08 (Jurnalul-National)
Incendiu violent intr-un apartament din Piatra-Neamt. Doi batrani au primit ingrijiri medicale Doua persoane au fost evacuate in urma unui incendiu care a izbucnit duminica dimineata la etajul 10 al unui bloc din Piatra Neamt, judetul Neamt. ...continuare.

Tragedie in Neamt: Un tanar a fost gasit mort in zona barajului Topoliceni

publicat 2024-04-13 10:00:34 (Jurnalul-National)
Tragedie in Neamt: Un tanar a fost gasit mort in zona barajului Topoliceni Un tanar in varsta de 26 de ani, din Poiana Teiului, judetul Neamt, a fost gasit mort in zona barajului Topoliceni. ...continuare.

Primar, despre ursii-franzelari: "Sunt prea multi si o sa dispara caprioarele, cerbii si mistretii"

publicat 2024-04-12 18:15:03 (Adevarul)
Primar, despre ursii-franzelari: Sunt prea multi si o sa dispara caprioarele, cerbii si mistretii Asa cum era de asteptat, odata cu incalzirea vremii, ursii au inceput sa cutreiere, la fel ca anul trecut, localitatile din zona montana a judetului Neamt. Ei au creat deja pagube, sporind teama satenilor. ...continuare.

Mafia lemnului in padurile Moldovei. Un TIR si o mare cantitate de cherestea au fost confiscate

publicat 2024-04-12 18:00:02 (Adevarul)
Mafia lemnului in padurile Moldovei. Un TIR si o mare cantitate de cherestea au fost confiscate Faptele ilicite in domeniul lemnului, un sector bine dezvoltat prin Neamt date fiind marile suprafete impadurite, ies la iveala aproape zilnic. Hotii de cherestea se aleg, unii dintre ei, cu dosare penale. ...continuare.

Retailerul ucrainean Aurora a ajuns in sase luni la zece magazine in Romania, toate in zona Moldovei. Urmatoarele orase vizate sunt Roman, Barlad si Targu Neamt

publicat 2024-04-12 00:15:30 (Ziarul-Financiar)
Retailerul ucrainean Aurora a ajuns in sase luni la zece magazine in Romania, toate in zona Moldovei. Urmatoarele orase vizate sunt Roman, Barlad si Targu Neamt La sase luni de la intrarea pe piata din Romania, retailerul ucrainean Aurora a ajuns la zece magazine, toate in zona Moldovei, si continua expansiunea in aceeasi regiune. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.