EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Consitrans-ul lui Hanganu a picat la proba SF de pe Autostrada Targu Neamt – Iasi – Ungheni

publicat 2024-03-16 15:00:13 (Puterea)
Consitrans-ul lui Hanganu a picat la proba SF de pe Autostrada Targu Neamt – Iasi – Ungheni Proiectul Autostrazii Targu Neamt – Iasi – Ungheni se confrunta cu obstacole semnificative in ceea ce priveste finalizarea Studiului de Fezabilitate, conform anuntului facut de catre Centrul National de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Intr-un comunicat recent, CNAIR a evidentiat ca prestatorul Consitrans S.A. a predat Studiul de Fezabilitate in data de 15.02.2024, insa acesta a […]The post Consitrans-ul lui Hanganu a picat la proba SF de pe Autostrada Targu Neamt... ...continuare.

Un sofer a intrat cu masina intr-un panou publicitar din Piatra Neamt

publicat 2024-03-16 11:15:30 (Jurnalul-National)
Un sofer a intrat cu masina intr-un panou publicitar din Piatra Neamt Un autoturism condus de un sofer de 43 de ani a parasit partea carosabila si a lovit un panou publicitar. El a primit ingrijiri medicale de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la UPU Piatra-Neamt. ...continuare.

Iohannis ca nepot - propasirea sau prasila?

publicat 2024-03-15 00:00:02 (Bursa)
Un neamt la NATO? Asta poate sa dea foc imaginatiei lui Putin. Iohannis la NATO? Asta a furnizat fiecarui cetatean roman o linie incendiara de gandire: daca poate Iohannis, io de ce sa nu pot? ...continuare.

Trei persoane, intre care doi functionari, acuzate de coruptie pentru restituire a terenurilor

publicat 2024-03-14 12:00:17 (Jurnalul-National)
Trei persoane, intre care doi functionari, acuzate de coruptie pentru restituire a terenurilor Trei persoane, intre care doi functionari, sunt acuzate de Directia Generala Anticoruptie (DGA) de luare si dare de mita intr-un dosar care vizeaza reconstituirea dreptului de proprietate asupra unor terenuri depusa la Primaria Dumbrava Rosie, din judetul Neamt. ...continuare.

Neamt: Inculpate plasate in arest la domiciliu dupa ce au luat mita pentru drepturi de proprietate

publicat 2024-03-14 10:45:05 (Bursa)
Ofiterii de politie judiciara ai Directiei Generale Antioruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Neamt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal care vizeaza savarsirea infractiunilor de luare si dare de mita de catre 3 persoane inculpate si alti suspecti ...continuare.

Functionare retinute pentru luare si dare de mita. Acuzatii de coruptie la Prefectura si la o primarie din Neamt

publicat 2024-03-13 19:15:03 (Adevarul)
Functionare retinute pentru luare si dare de mita. Acuzatii de coruptie la Prefectura si la o primarie din Neamt Procurorii din cadrul Parchetului Neamt, impreuna cu politistii de la Serviciul Judetean Anticoruptie, efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal care vizeaza obtinerea ilegala a unor terenuri ...continuare.

Batran incendiat pentru o datorie infima. Sentinta pentru crima intr-un sat din Moldova

publicat 2024-03-13 16:15:01 (Adevarul)
Batran incendiat pentru o datorie infima. Sentinta pentru crima intr-un sat din Moldova Un barbat din Neamt s-a razbunat crunt pe un consatean, care nu i-a restituit la timp o suma de bani. El a fost condamnat pentru comiterea a trei infractiuni, crima si tentativa de omor si distrugere. ...continuare.

Asanarea pietei serviciilor contabile: Peste 100 de dosare penale, instrumentate de IPJ Neamt

publicat 2024-03-13 14:00:08 (Money.ro)
Asanarea pietei serviciilor contabile: Peste 100 de dosare penale, instrumentate de IPJ Neamt Investigatii recente ale Parchetului de pe langa Tribunalul Neamt au condus Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Neamt la identificarea unui fenomen infractional amplu - activitati ilegale de prestare a serviciilor de contabilitate de catre persoane neautorizate. Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), organismul profesional care gestioneaza profesia contabila […]Articolul Asanarea pietei serviciilor contabile: Peste 100... ...continuare.

ING Bank a finantat grupul Medisprof pentru construirea unui spital de oncologie la Piatra Neamt

publicat 2024-03-13 13:30:08 (Bursa)
ING Bank Romania a finantat grupul Medisprof, care detine cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, pentru extinderea prezentei sale si in zona Moldovei. Cu o suprafata de 1200 mp si 20 de fotolii-pat pentru spitalizare de zi, noul centru oncologic de la Piatra Neamt va deservi pacientii din toata regiunea de nord-est a tarii. ...continuare.

Grupul Medisprof, care detine la Cluj Napoca cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, a inagurat o unitate similara in zona Moldovei, la Piatra Neamt, proiect finantat de ING Bank

publicat 2024-03-13 13:00:18 (Ziarul-Financiar)
Grupul Medisprof, care detine la Cluj Napoca cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, a inagurat o unitate similara in zona Moldovei, la Piatra Neamt, proiect finantat de ING Bank Autor: Roxana Rosu Grupul Medisprof, care detine la Cluj Napoca cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, a inagurat o unitate similara in zona Moldovei, la Piatra Neamt, proiect finantat de ING Bank. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.