EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un german risca inchisoarea, dupa ce politia l-a vazut in clipuri postate pe TikTok gonind prin Elvetia cu 200 km/ h

publicat 2024-04-11 21:45:09 (Libertatea)
Un german risca inchisoarea, dupa ce politia l-a vazut in clipuri postate pe TikTok gonind prin Elvetia cu 200 km/ h Un neamt de 24 de ani trebuie sa raspunda in fata instantei penale din Lucerna, centrul tarii, pentru multiple incalcari ale limitelor de viteza, dupa ce a postat pe TikTok clipuri in care apare gonind pe sosele din canton cu 200 km/ h, relateaza Blick. Politia din Lucerna i-a descoperit abaterile pe baza unui clip […] ...continuare.

Producatorul COMES din judetul Neamt, care livreaza utilaje de gabarit mare, tinteste afaceri de 26 mil. euro in acest an: "Avem un contract nou in Nigeria pe cinci ani, vom livra utilaje pentru stocare de gaze". Anul trecut s-a apropiat de pragul de 100 mil. lei afaceri (20 mil. euro), in crestere cu 25% fata de anul anterior

publicat 2024-04-11 00:15:26 (Ziarul-Financiar)
Producatorul COMES din judetul Neamt, care livreaza utilaje de gabarit mare, tinteste afaceri de 26 mil. euro in acest an: Avem un contract nou in Nigeria pe cinci ani, vom livra utilaje pentru stocare de gaze. Anul trecut s-a apropiat de pragul de 100 mil. lei afaceri (20 mil. euro), in crestere cu 25% fata de anul anterior Compania COMES din comu­na Savinesti, judetul Neamt, care livreaza utilaje sub pre­siune de gabarit mare si piese de schimb pentru industria chimica, petrochimica, petrol si gaze, a finalizat anul trecut cu afaceri de 99,5 mil. lei, in crestere cu 25% fata de anul anterior, iar pentru acest an estimeaza un avans similar. ...continuare.

Socul unei femei care si-a descoperit prin vizor sotul spanzurat in fata usii de la apartament. Ce se intamplase inainte

publicat 2024-04-10 19:30:02 (Adevarul)
Socul unei femei care si-a descoperit prin vizor sotul spanzurat in fata usii de la apartament. Ce se intamplase inainte Un caz incredibil de sinucidere s-a petrecut in municipiul Roman, judetul Neamt. Un barbat a recurs la gestul extrem in urma unui conflict avut cu sotia, pe care a amenintat-o cu acte de violenta ...continuare.

Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. "Asa este corect din punct de vedere moral"

publicat 2024-04-10 19:00:19 (Puterea)
Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. Asa este corect din punct de vedere moral Prefectul judetului Neamt, Adrian-Vasile Nita, si-a dat demisia, urmand sa candideze din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt. Adrian-Vasile Nita, prefectul de Neamt de doi ani si juumatate, a marturisit ca a considerat ca este corect sa isi depuna demisia, desi putea sa se suspende din functie, pentru a participa la competitia […]The post Cine este prefectul din zona Moldovei, care si-a dat demisia pentru a candida la Primarie. "Asa este corect din punct de... ...continuare.

Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competitie prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur

publicat 2024-04-10 17:30:02 (Adevarul)
Reusita uluitoare a unor liceeni romani la o competitie prestigioasa din SUA. Doua nave spatiale, medaliate cu aur Colegiul National "Petru Rares" din Piatra Neamt a participat si anul acesta la o competitie de nivel mondial, National Space Society Space Settlement Contest 2024, rezultatele liceenilor participanti fiind remarcabile ...continuare.

Prefectul Judetului Neamt a demisionat. Va candida pentru functia de primar din partea PSD

publicat 2024-04-10 13:46:59 (Money.ro)
Prefectul Judetului Neamt a demisionat. Va candida pentru functia de primar din partea PSD Adrian-Vasile Nita a demisionat din functia de prefect al judetului Neamt si va candida din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt. Acesta a declarat pentru Agerpres, ca a considerat corect sa isi depuna demisia si nu sa se suspende din functie, pentru a participa la competitia electorala. "Dupa aproape doi ani si […]Articolul Prefectul Judetului Neamt a demisionat. Va candida pentru functia de primar din partea PSD apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Un barbat din Neamt s-a spanzurat in fata usii apartamentului sau, dupa ce sotia nu l-a primit in casa

publicat 2024-04-10 10:30:52 (ProTV)
Un barbat din Neamt s-a spanzurat in fata usii apartamentului sau, dupa ce sotia nu l-a primit in casa Un barbat de 56 de ani din judetul Neamt s-a spânzurat în fata usii apartamentului sau.   ...continuare.

O femeie din Neamt a fost jefuita de un baiat de 19 ani pe care il avea in grija. Hotul a lasat-o fara 30.000 de lei

publicat 2024-04-10 08:15:16 (ProTV)
O femeie din Neamt a fost jefuita de un baiat de 19 ani pe care il avea in grija. Hotul a lasat-o fara 30.000 de lei O femeie din Neamt a vrut sa faca un bine, dar s-a ales cu o paguba de peste 30.000 de lei.   ...continuare.

Producatorul COMES din judetul Neamt, care livreaza utilaje de gabarit mare, tinteste afaceri de 26 milioane de euro in acest an

publicat 2024-04-10 00:15:15 (Ziarul-Financiar)
Producatorul COMES din judetul Neamt, care livreaza utilaje de gabarit mare, tinteste afaceri de 26 milioane de euro in acest an Compania COMES din comu­na Savinesti, judetul Neamt, care livreaza utilaje sub pre­siune de gabarit mare si piese de schimb pentru industria chimica, petrochimica, petrol si gaze, a finalizat anul trecut cu afaceri de 99,5 mil. lei, in crestere cu 25% fata de anul anterior, iar pentru acest an estimeaza un avans similar. ...continuare.

Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman

publicat 2024-04-09 16:30:20 (Adevarul)
Casa parinteasca a dirijorului Sergiu Celibidache, pe drumul spre reabilitare. Marele muzician s-a nascut la Roman Lucrarile de reabilitare la imobilul declarat monument arhitectonic si aflat in centrul municipiluui Roman, judedetul Neamt, bat pasul pe loc, dar a fost facut un demers pentru ca acestea sa fie reluate. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.