EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu violent la un depozit din Bucuresti. Mari degajari de fum, zeci de oameni au fost evacuati

publicat 2024-04-07 20:00:14 (Libertatea)
Incendiu violent la un depozit din Bucuresti. Mari degajari de fum, zeci de oameni au fost evacuati Un incendiu puternic a izbucnit duminica, 7 aprilie, la un spatiu de depozitare de pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Capitalei, scriu Mediafax si Radio Romania. Nu au fost semnalate victime pana in acest moment. Potrivit ISU Bucuresti – Ilfov, incendiul se manifesta cu mari degajari de fum si flacari violente, pe o suprafata […] ...continuare.

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale

publicat 2024-04-07 20:00:04 (Adevarul)
Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale Un incendiu puternic a izbucnit la un spatiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucurestiului. Potrivit informatiilor transmise de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum. ...continuare.

Caracatita fiselor medicale false de la clinica din Ilfov – Inca un medic arestat

publicat 2024-04-06 21:45:15 (Puterea)
Caracatita fiselor medicale false de la clinica din Ilfov – Inca un medic  arestat Inca o persoana arestata de catre politistii ilfoveni in dosarul in care administratorii unei clinici medicale private, dar si mai multi medici sunt suspectati ca au eliberat in fals zeci de mii de fise medicale. Acestea ajungeau la persoane care le solicitau pentru a putea sa obtina sau preschimbe permisul de conducere. In acest dosar, […]The post Caracatita fiselor medicale false de la clinica din Ilfov – Inca un medic arestat appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medic retinut in dosarul in care o clinica medicala privata din Ilfov este suspectata ca a emis mii de fise medicale false pentru obtinerea permisului auto

publicat 2024-04-06 19:15:09 (Libertatea)
Medic retinut in dosarul in care o clinica medicala privata din Ilfov este suspectata ca a emis mii de fise medicale false pentru obtinerea permisului auto Politistii ilfoveni au retinut inca o persoana in ancheta in care administratorii unei clinici medicale private si mai multi medici sunt suspectati ca au eliberat in fals zeci de mii de fise medicale unor persoane care voiau sa obtina ori sa preschimbe permisul de conducere, informeaza sambata, 6 aprilie, News.ro. ,,In urma probatoriului administrat, la […] ...continuare.

Cinci tineri au ajuns la spital dupa ce masina condusa de un adolescent fara permis, baut si drogat a lovit un copac in padurea Snagov

publicat 2024-04-06 19:15:09 (Libertatea)
Cinci tineri au ajuns la spital dupa ce masina condusa de un adolescent fara permis, baut si drogat a lovit un copac in padurea Snagov Incidentul a avut loc, sambata, 6 aprilie, pe strada Garii din satul Santu Floresti, comuna Gruiu, judetul Ilfov, dupa ce masina condusa de un tanar de 17 ani a derapat si a intrat intr-un copac din padurea Snagov. Soferul a fost retinut, dupa ce politistii au depistat ca nu avea permis, era baut si drogat, informeaza […] ...continuare.

IPJ Ilfov: Doi straini, retinuti pentru inselaciuni de 610.000 euro prin intermediul unei aplicatii

publicat 2024-04-06 15:00:39 (ProTV)
IPJ Ilfov: Doi straini, retinuti pentru inselaciuni de 610.000 euro prin intermediul unei aplicatii Agentii din cadrul investigatiilor criminale au plasat sub arest pentru o perioada de 24 de ore pe doi dintre cei patru barbati straini, surprinsi în timp ce comiteau un flagrant delict.       ...continuare.

Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, anunta un nou proiect pentru elevi: un campus dual facut in parteneriat cu Politehnica Bucuresti

publicat 2024-04-06 15:00:39 (Puterea)
Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, anunta un nou proiect pentru elevi: un campus dual facut in parteneriat cu Politehnica Bucuresti Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma se implica activ in dezvoltarea sistemului educational din judet. Recunoscand problema lipsei fortei de munca specializata, Thuma a implimentat in 5 licee din Ilfov un sistem de invatamant dual. Astfel, in licee din Buftea, Voluntari, Branesti, Snagov si Ciorogarla au fost infiintate clase pentru elevii care isi doresc sa invete […]The post Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma, anunta un nou proiect pentru elevi: un campus dual facut in parteneriat cu... ...continuare.

Patru barbati de cetatenie straina au indus in eroare romani sa investeasca in actiuni inexistente

publicat 2024-04-06 13:30:12 (Mediafax)
Patru barbati de cetatenie straina au indus in eroare romani sa investeasca in actiuni inexistente Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Ilfov au depistat in flagrant, la o societate comerciala din Afumati, 4 barbati, in varsta de 34, 35, 33 si 27 de ani, de cetatenie turca, israeliana si respectiv irakiana, in timp ce acestia, in calitate de intermediari, ar fi executat anumite manopere de inducere in eroare a persoanei vatamate, pentru obtinerea unor sume de bani. ...continuare.

In Jilava si Berceni, oamenii nu mai deschid ferestrele. Partea de sud a Bucurestiului, afectata grav de arderile ilegale

publicat 2024-04-06 12:00:28 (ProTV)
In Jilava si Berceni, oamenii nu mai deschid ferestrele. Partea de sud a Bucurestiului, afectata grav de arderile ilegale Peste 600 de sesizari au fost facute în ultimele trei saptamâni de locuitorii din zona sudica a capitalei si a judetului Ilfov catre Garda de Mediu si Directia de Sanatate Publica, fara niciun efect în ce priveste stoparea poluarii masive din regiune.   ...continuare.

Tramvaiele liniilor 5 si 16, deviate sambata, pana la 13.00; calatorii, preluati de linia naveta 616

publicat 2024-04-06 08:15:11 (Jurnalul-National)
Tramvaiele liniilor 5 si 16, deviate sambata, pana la 13.00; calatorii, preluati de linia naveta 616 Liniile de tramvai 5 si 16 vor functiona pe trasee modificate in ziua de sambata, 6 aprilie, de la inceputul programului si pana in jurul orei 13:00, pentru a permite executarea unor lucrari la reteaua publica de canalizare de pe Strada Vasile Lascar, informeaza Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (TPBI). ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.