EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Bucuresti si Ilfov, sub cod portocaliu de vant puternic pana diseara. Recomandarile ISUBIF

publicat 2024-04-02 08:30:07 (Libertatea)
Bucuresti si Ilfov, sub cod portocaliu de vant puternic pana diseara. Recomandarile ISUBIF Bucuresti si judetul Ilfov se afla marti, 2 aprilie, in intervalul orar 08.00 - 18.00, sub alerta cod portocaliu de vant puternic emisa de meteorologi. In acest sens, ISUBIF a emis o serie de recomandari populatiei, intre care sa evite adapostirea in apropierea copacilor si activitatile in teren deschis sau la inaltime. Potrivit meteorologilor, in […] ...continuare.

Comisarii ANPC au gasit salmonella in mai multe produse din carne de pui din diverse magazine, printre care Penny Colentina, Penny Bucurestii Noi si Metro Baneasa / Loturile respective au fost retrase de la comercializare – FOTO

publicat 2024-04-01 21:45:40 (Money.ro)
Comisarii ANPC au gasit salmonella in mai multe produse din carne de pui din diverse magazine, printre care Penny Colentina, Penny Bucurestii Noi si Metro Baneasa / Loturile respective au fost retrase de la comercializare – FOTO ANPC anunta ca deruleaza o campanie de verificare a tuturor produselor din carne de pui aflate la vanzare in magazinele din Romania, fiind prelevate probe pentru analize.Rezultate partiale prezentate, luni, intr-un comunicat de presa arata ca:probele prelevate in judetul Vrancea, la organe de pui de la Agricola International SA, comercializate in magazinul Lidl din Focsani, au fost confirmate cu Salmonella Infantis probe prelevate in depozitul Penny din comuna Stefanestii de Jos, judetul... ...continuare.

Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: "Cu o echipa priceputa in a atrage finantari, dezvoltarea comunitatii nu este decat o chestiune de timp"

publicat 2024-04-01 16:45:17 (Puterea)
Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Cu o echipa priceputa in a atrage finantari, dezvoltarea comunitatii nu este decat o chestiune de timp Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, spune ca atunci cand exista vointa si o echipa priceputa in a atrage finantari, dezvoltarea comunitatii nu este decat o chestiune de timp. Hubert Thuma da drept exemplu bazinul de inot din Chitila, realizat cu bani de la Compania Nationala de Investitii, unde sunt inscrisi la cursuri 500 de […]The post Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: "Cu o echipa priceputa in a atrage finantari, dezvoltarea comunitatii nu este decat o chestiune... ...continuare.

Consiliul Judetean Ilfov incepe in forta o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00

publicat 2024-04-01 13:45:55 (Puterea)
Consiliul Judetean Ilfov incepe in forta o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00 Consiliul Judetean Ilfov a venit cu un anunt de ultima ora, pe pagina oficiala de Facebook! Locuitorii sunt informati ca vor asista la o campanie de proportii, care va pregati judetul pentru anotimpul cald. Consiliul Judetean Ilfov incepe de luni, 1 aprilie, o campanie impotriva enervantilor tantari, care stim cu totii ca pot transmite boli […]The post Consiliul Judetean Ilfov incepe in forta o noua campanie! Intra in vigoare de luni, de la ora 21:00 appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Judecata tiganeasca langa Bucuresti. O copila de 14 ani, cumparata scump, acuzata ca nu mai e virgina

publicat 2024-04-01 13:45:12 (Click)
Judecata tiganeasca langa Bucuresti. O copila de 14 ani, cumparata scump, acuzata ca nu mai e virgina Peste 200 romi s-au adunat la Chiajna, in judetul Ilfov, la o judecata tiganeasca. Doua familii de romi au ajuns la mari neintelegeri si a fost nevoie de interventia bulibasei. ...continuare.

ANALIZA Sierra Quadrant: Anul 2024 se anunta a fi unul plin de incertitudini. Numarul firmelor cu probleme ar putea depasi, in acest an, 150.000. Sunt sute de companii care au ales sa isi pregateasca afacerile pentru vremuri de criza

publicat 2024-04-01 11:15:54 (Money.ro)
ANALIZA Sierra Quadrant: Anul 2024 se anunta a fi unul plin de incertitudini. Numarul firmelor cu probleme ar putea depasi, in acest an, 150.000. Sunt sute de companii care au ales sa isi pregateasca afacerile pentru vremuri de criza "Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja in Marea Britanie si Germania, au ridicat nivelul de alerta si in economia romaneasca. Multe dintre marile companii, in special cele care au operatiuni de export, au apelat la restructurarea preventiva a afacerilor, pentru a-si reduce expunerea la un eventual impact financiar negative", arata o analiza realizata de Sierra Quadrant.Restructurarea preventiva a afacerilor se refera, in esenta, la reducerea expunerii in... ...continuare.

Paramedicul si pacientul din ambulanta SMURD implicata in accidentul din Capitala, raniti

publicat 2024-03-31 19:15:21 (Mediafax)
Paramedicul si pacientul din ambulanta SMURD implicata in accidentul din Capitala, raniti Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, pacientul din ambulanta era transportat la Spitalul Universitar cu probleme medicale la un brat. In urma accidentului, a fost evaluat medical si prezenta un traumatism cranio-cerebral. ...continuare.

Accident pe DN 1. Un sofer a intrat intr-un stalp care a cazut si a lovit un pieton

publicat 2024-03-31 17:45:31 (ProTV)
Accident pe DN 1. Un sofer a intrat intr-un stalp care a cazut si a lovit un pieton Un accident rutier a avut loc duminica, pe DN 1, în localitatea Ciolpani din judetul Ilfov. Soferul unui autoturism a pierdut controlul directiei si a intrat în coliziune cu un stâlp, care a cazut pe carosabil, unde a lovit un pieton. ...continuare.

Incendiu in Centrul Vechi din Bucuresti. Zeci de persoane evacuate

publicat 2024-03-31 12:45:05 (Click)
Pompierii au intervenit dupa ce au fost sesizati privind degajari de fum la acoperisul unei cladiri din strada Selari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, anunta ISU Bucuresti-Ilfov. Nu exista persoane ranite in urma incendiului. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.