EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Presedintele CJ Ilfov, in control pe santierele din Iflov: "Nu exista lucrari de canalizare wireless"

publicat 2024-04-19 09:15:13 (Puterea)
Presedintele CJ Ilfov, in control pe santierele din Iflov: Nu exista lucrari de canalizare wireless Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a fost in control pe santierele din Iflov. Prin intermediul unui mesaj postat pe retelele de socializarea, liberarul a transmis care este stadiul actual al lucrarilor de extindere a retelei de apa si canalizare. Hubert Thuma a mentionat ca, desi lucrarile pot aduce un anumit disconfort temporar, eforturile sunt in […]The post Presedintele CJ Ilfov, in control pe santierele din Iflov: "Nu exista lucrari de canalizare wireless" appeared first on... ...continuare.

Cum poate fi prins ursul care vrea sa ajunga in Capitala

publicat 2024-04-18 06:00:03 (Adevarul)
Cum poate fi prins ursul care vrea sa ajunga in Capitala Un nou mesaj Ro-alert a fost trimis ieri de catre autoritati dupa ce a fost semnalata prezenta unui urs la Ciolpani (Ilfov), langa Bucuresti. Mai multe echipe de jandarmi au plecat in cautarea animalul inca de sambata. ...continuare.

Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Afterschool "ca la carte" pentru copiii din localitatea 1 Decembrie

publicat 2024-04-17 22:00:14 (Puterea)
Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Afterschool ca la carte pentru copiii din localitatea 1 Decembrie Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, anunta ca, in urmatoarea perioada, copiii din localitatea 1 Decembrie vor avea un afterschool "ca la carte". Aproape 200 de familii din localitatea 1 Decembrie vor avea unde sa isi lase copiii, in siguranta, pana se intorc de la serviciu, transmite Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov. Este vorba despre […]The post Presedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma: Afterschool "ca la carte" pentru copiii din localitatea 1... ...continuare.

Un urs a fost vazut din nou in apropiere de Bucuresti! A fost emis un mesaj RO-Alert

publicat 2024-04-17 12:45:09 (Click)
Un urs a fost vazut din nou in apropiere de Bucuresti! A fost emis un mesaj RO-Alert In dimineata zilei de miercuri, 17 aprilie, a fost raportata prezenta unui urs in regiunea satului Tancabesti din localitatea Snagov, judetul Ilfov. ...continuare.

Firme inselate cu CEC-uri si bilete la ordin fara acoperire. Prejudiciul: 1,5 milioane de lei

publicat 2024-04-17 10:45:15 (Mediafax)
Firme inselate cu CEC-uri si bilete la ordin fara acoperire. Prejudiciul: 1,5 milioane de lei Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice - Sector 1 fac 20 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov, Galati, Dambovita, Brasov si Giurgiu, intr-un dosar penal privind fapte de inselaciune. ...continuare.

O femeie a lucrat timp de zece ani ca medic ginecolog fara a avea studii. De ce spune ca este nedreapta pedeapsa

publicat 2024-04-16 18:15:03 (Antena-1)
O femeie a lucrat timp de zece ani ca medic ginecolog fara a avea studii. De ce spune ca este nedreapta pedeapsa O povestea de-a dreptul incredibila a avut loc la Spitalul Judetean Ilfov, unde o femeie a practicat medicina fara a avea studii in domeniu. ...continuare.

Ursul vazut langa Bucuresti in weekend nu a fost gasit nici dupa trei zile. Jandarmeria Ilfov: Noi continuam sa il cautam

publicat 2024-04-16 09:31:32 (Libertatea)
Ursul vazut langa Bucuresti in weekend nu a fost gasit nici dupa trei zile. Jandarmeria Ilfov: Noi continuam sa il cautam Reprezentantii Jandarmeriei Ilfov au declarat marti, 16 aprilie, pentru Libertatea, ca nu au identificat ursul semnalat sambata, 13 aprilie, in zona Snagov-Ciolpani, langa Bucuresti, dar ca exista un echipaj de jandarmi care patruleaza in continuare in zona Padurii Comoara, de langa Ciolpani. „Puiul de urs nu a fost gasit pana la acest moment. Din ceea […] ...continuare.

Piata imobiliara din Romania este intr-o crestere exploziva in ultimele 6 luni

publicat 2024-04-15 16:15:35 (Ziarul-Financiar)
Piata imobiliara din Romania este intr-o crestere exploziva in ultimele 6 luni Autor: Roxana Rosu Piata rezidentiala este intr-o revenire puternica in ultimele 6 luni, iar in Bucuresti si Ilfov avem un plus de 20% la numarul de tranzactii in T1 si national 19%, a declarat Gabriel Voicu, executive vicepresedinte SVN Romania. ...continuare.

Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov, il sustine pe Mihai Anghel la Primaria Snagovului pentru un nou mandat

publicat 2024-04-15 13:16:04 (Puterea)
Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov, il sustine pe Mihai Anghel la Primaria Snagovului pentru un nou mandat Hubert Thuma, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, sustine candidatura lui Mihai Anghel, primarul Snagovului, pentru un nou mandat. "Snagovul ramane pe maini bune", spune presedintele CJ Ilfov, care mentioneaza cateva dintre realizarile actualului edil de la Snagov: zeci de proiecte cu finantare europeana in derulare, dar si programe pentru educatie, sport sau cultura. Nu in ultimul […]The post Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov, il sustine pe Mihai Anghel la Primaria Snagovului... ...continuare.

Romania, dusa in lumea a treia de transportul judetean. 60 de calatori pe 23 de locuri, in microbuze

publicat 2024-04-15 09:30:34 (Jurnalul-National)
Romania, dusa in lumea a treia de transportul judetean. 60 de calatori pe 23 de locuri, in microbuze Transportatorii rutieri de persoane au fost aproape falimentati prin deciziile guvernelor din ultimii 15 ani si mai ales prin lipsa subventiilor. In timp ce banii s-au gasit pentru transportul urban, in marile orase si in judetul Ilfov, dar si pentru subventionarea trenurilor si a metroului bucurestean, cei care fac transport rutier de persoane, judetean sau interjudetean, se descurca in stil romanesc: incarca pana la 55-60 de calatori in microbuze de 23 de locuri, mai ales daca sunt copii,... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.