EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 50 51 Pag. urm. »

Cel mai mare centru educational din estul Europei va fi construit in judetul Ilfov

publicat 2024-04-25 08:45:03 (Antena3)
Cel mai mare centru educational din estul Europei va fi construit in judetul Ilfov Cel mai mare centru educational din Europa de Est se va construi in Ilfov. Campusul, intins pe 27 de hectare, in orasul Magurele, va avea gradinita, scoala, liceu, 500 de locuri de cazare pentru elevi, sali de lectura, de sport si bazin de inot. Construirea centrului va dura aproximativ doi ani. ...continuare.

Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in judetul Ilfov! Are 27 de hectare si dotari de top

publicat 2024-04-25 00:15:14 (Puterea)
Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in judetul Ilfov! Are 27 de hectare si dotari de top Vin vesti foarte bune pentru elevii din judetul Ilfov, aduse chiar de presedintele Consiliului Judetean, Hubert Thuma, care a spus "educatia de inalta calitate a fost si ramane prioritatea mea". Acesta a facut public un mesaj postat pe Facebook de Partidul National Liberal, care a prezentat cel mai nou proiect administrativ de amploare. Asadar, Hubert […]The post Cel mai mare campus educational din Estul Europei, in judetul Ilfov! Are 27 de hectare si dotari de top appeared first on... ...continuare.

Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei

publicat 2024-04-24 23:00:11 (Puterea)
Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei Alimentarea cu apa potabila va fi sistata in cateva zone din localitatea Moara Vlasiei, dupa cum a anuntat Apa Ilfov, operatorul regional al serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare din Judetul Ilfov. Asadar, unii dintre locuitorii din Moara Vlasiei trebuie sa se pregateasca deoarece vor ramane fara apa potabila pentru cateva ore. […]The post Alimentarea cu apa potabila, sistata in cateva zone din Moara Vlasiei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Pelerinajul de Florii la Bucuresti. Ierarhi, preoti, monahi si credinciosi vor umple strazile

publicat 2024-04-24 22:30:07 (Jurnalul-National)
Pelerinajul de Florii la Bucuresti. Ierarhi, preoti, monahi si credinciosi vor umple strazile Sambata, 27 Aprilie, in ajunul Floriilor, Arhiepiscopia Bucurestilor organizeaza Pelerinajul de Florii, un eveniment religios-misionar ce va aduna ierarhi, preoti, monahi si credinciosi din Capitala si judetul Ilfov. ...continuare.

Zidarul care s-a dat stomatolog timp de 2 ani si a facut interventii dificile inclusiv chirurgicale, condamnat cu suspendare

publicat 2024-04-24 18:15:12 (ProTV)
Zidarul care s-a dat stomatolog timp de 2 ani si a facut interventii dificile inclusiv chirurgicale, condamnat cu suspendare Caz uluitor în Ilfov! Un zidar s-a dat, timp de doi ani, drept medic stomatolog si chiar a facut interventii dificile inclusiv chirurgicale! Miercuri a fost condamnat definitiv, dar ... cu suspendare. ...continuare.

Praf saharian in Romania. Soferii din Bucuresti si Ilfov si-au gasit azi masinile acoperite de un strat rosiatic. FOTO

publicat 2024-04-24 09:30:09 (Libertatea)
Praf saharian in Romania. Soferii din Bucuresti si Ilfov si-au gasit azi masinile acoperite de un strat rosiatic. FOTO Praful saharian a ajuns in Romania. In mai multe zone ale Capitalei si in judetul Ilfov, soferii si-au gasit, miercuri dimineata, masinile acoperite de un strat rosiatic. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a anuntat inca de marti, 23 aprilie, ca o masa de aer incarcata cu praf saharian se afla deasupra Romaniei. „In perioada 23 aprilie […] ...continuare.

Centura Verde Bucuresti-Ilfov: acord esential al Parlamentului Roman pentru protejarea padurilor

publicat 2024-04-23 23:45:13 (Puterea)
Centura Verde Bucuresti-Ilfov: acord esential al Parlamentului Roman pentru protejarea padurilor Astazi, intr-un moment istoric pentru protectia mediului inconjurator si pentru combaterea poluarii in Bucuresti si Ilfov, comisiile reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat au votat cu unanimitate in favoarea unor amendamente cruciale la noul cod silvic. Aceste amendamente vizeaza protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale si reprezinta piatra de temelie a viitoarei […]The post Centura Verde Bucuresti-Ilfov: acord esential al Parlamentului Roman pentru... ...continuare.

Ce spitale asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 1-6 mai, in Bucuresti

publicat 2024-04-23 18:45:03 (Adevarul)
Ce spitale asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 1-6 mai, in Bucuresti Noua spitale pentru adulti si copii, impreuna cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 1 - 6 mai 2024. ...continuare.

Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Vot cu unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat

publicat 2024-04-23 17:00:02 (Antena3)
Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Vot cu unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu si pentru paduri din Senat Inscrisa ca amendamente la noul cod silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata astazi, cu unanimitate, dupa patru runde de dezbateri, de catre comisiile reunite pentru mediu si pentru paduri ale Senatului. Ministerul Mediului sustine oficial demersul, alaturi de parlamentari din tot spectrul politic. ...continuare.

Padurile din jurul Capitalei vor fi protejate. Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. "Padurea inseamna sanatate, inclusiv mintala"

publicat 2024-04-23 16:45:01 (Adevarul)
Padurile din jurul Capitalei vor fi protejate. Unda verde pentru Centura Verde Bucuresti-Ilfov. Padurea inseamna sanatate, inclusiv mintala Inscrisa ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea padurilor din Ilfov impotriva exploatarilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi Bucuresti-Ilfov, a fost votata marti, 23 aprilie 2024, in unanimitate, de comisiile reunite pentru Mediu si pentru Paduri ale Senatului. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 50 51 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.