EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Omagiu adus pictorului Ion Andreescu, cel care a transformat Buzaul in cel mai pictat oras romanesc

publicat 2024-04-16 08:45:10 (Antena3)
Omagiu adus pictorului Ion Andreescu, cel care a transformat Buzaul in cel mai pictat oras romanesc Implinirea a 150 de ani de impresionism a fost marcata la Buzau de o serie de evenimente care l-au avut in prim plan pe pictorul Ion Andreescu, unul dintre artistii care au deschis drumul acestui curent in Romania. La Buzau a fost vernisata o expozitie temporara la care publicul a putut vedea o parte din lucrarile lui Ion Andreescu si o expozitie foto permantenta intr-un pasaj pietonal din oras. ...continuare.

Operele de arta trebuie sa circule, la expozitii. Ion Andreescu, la Buzau - 150 de ani de impresionism. O noua conferinta "Romania Inteligenta"

publicat 2024-04-16 08:30:18 (Jurnalul-National)
Operele de arta trebuie sa circule, la expozitii. Ion Andreescu, la Buzau - 150 de ani de impresionism. O noua conferinta Romania Inteligenta Ion Andreescu, pictor si pedagog nascut la Bucuresti, in 1850, este unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai impresionismului romanesc. ...continuare.

O profesoara de Romana care sustine ca "Luceafarul" lui Eminescu este roman, greu de demis

publicat 2024-04-16 06:30:02 (Adevarul)
O profesoara de Romana care sustine ca Luceafarul lui Eminescu este roman, greu de demis Un nou scandal are loc in sistemul de invatamant, de aceasta data la un colegiu din Buzau, unde o profesoara de Limba si literatura romana este acuzata de analfabetism. ...continuare.

Un primar din Buzau isi anunta candidatura din arest la domiciliu

publicat 2024-04-15 20:00:17 (Puterea)
Un primar din Buzau isi anunta candidatura din arest la domiciliu Primarul comunei Gura Teghii, Gheorghe Micleru, a anuntat pe reteaua de socializare Facebook ca renunta la candidatura sa pentru un nou mandat in functia de primar, desi se afla in mijlocul unor momente dificile. Micleru, care este in prezent in arest la domiciliu, a fost acuzat de comiterea a cinci infractiuni grave, inclusiv delapidare, abuz […]The post Un primar din Buzau isi anunta candidatura din arest la domiciliu appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Corina Cretu: Imi doresc din suflet sa vad proiecte de autostrazi depuse si aprobate, mai ales in ceea ce priveste legatura cu zona Moldovei. Sper ca Guvernul sa foloseasca sansa istorica oferita de PNRR si de Programul Operational pentru Transport

publicat 2024-04-15 19:30:12 (Money.ro)
Corina Cretu: Imi doresc din suflet sa vad proiecte de autostrazi depuse si aprobate, mai ales in ceea ce priveste legatura cu zona Moldovei. Sper ca Guvernul sa foloseasca sansa istorica oferita de PNRR si de Programul Operational pentru Transport "Pe 15 aprilie 2015, vizitam santierul "Autostrazii Sebes-Turda", un proiect care face parte din reteaua principala TEN-T, un proiect in care am crezut si pentru care m-am implicat pentru accelerarea lucrarilor. In 2018, am aprobat, in calitate de Comisar European, proiectul privind aceasta Autostrada Sebes-Turda: peste 272 Milioane Euro din Fondul european de dezvoltare regionala (FEDR) pentru a fi investite in constructia sectiunii de autostrada dintre localitatile Sebes si Turda, in... ...continuare.

Constantin Toma: Buzaul este cel mai pictat oras din Romania

publicat 2024-04-15 15:00:48 (Jurnalul-National)
Constantin Toma: Buzaul este cel mai pictat oras din Romania Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a fost un participant de seama la conferinta intitulata "Reintoarcerea acasa - Marele pictor al Buzaului, Ion Andreescu, si 150 de ani de impresionism". Evenimentul, organizat de Antena 3 CNN impreuna cu cotidianul Jurnalul, a avut loc in cadrul proiectului Romania Inteligenta. In discursul sau, primarul Toma a subliniat importanta proiectelor dedicate celebrarii marelui pictor, Ion Andreescu, care a inceput parcursul sau artistic la Scoala... ...continuare.

Constantin Toma, primarul municipiului Buzau, la implinirea a 150 de ani de impresionism: "Sunt foarte fericit"

publicat 2024-04-15 12:45:40 (Antena3)
Constantin Toma, primarul municipiului Buzau, la implinirea a 150 de ani de impresionism: Sunt foarte fericit Constantin Toma, primarul municipiului Buzau, a fost prezent la conferinta "Reintoarcerea acasa - Marele pictor al Buzaului Ion Andreescu si 150 de ani de impresionism", organizata de Antena 3 CNN, impreuna cu cotidianul Jurnalul. ...continuare.

Lucian Romascanu, la conferinta Romania Inteligenta de la Buzau: "Bugetul de stat trebuie sa aiba, de la centru, sume alocate pentru accesul la cultura"

publicat 2024-04-15 12:45:37 (Antena3)
Lucian Romascanu, la conferinta Romania Inteligenta de la Buzau: Bugetul de stat trebuie sa aiba, de la centru, sume alocate pentru accesul la cultura Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, impreuna cu cotidianul Jurnalul organizeaza, in cadrul proiectului Romania Inteligenta, conferinta "Reintoarcerea acasa - Marele pictor al Buzaului Ion Andreescu si 150 de ani de impresionism". ...continuare.

Conferinta Romania Inteligenta "Reintoarcerea acasa'' - Marele pictor al Buzaului Ion Andreescu si 150 de ani de impressionism

publicat 2024-04-14 18:30:14 (Jurnalul-National)
Conferinta Romania Inteligenta Reintoarcerea acasa'' - Marele pictor al Buzaului Ion Andreescu si 150 de ani de impressionism Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group, impreuna cu cotidianul Jurnalul organizeaza luni, 15 aprilie 2024, conferinta "Reintoarcerea acasa'' - Marele pictor al Buzaului Ion Andreescu si 150 de ani de impressionism. Evenimentul va avea loc la ora 10:00, la Galeriile de Arta din Buzau - la parter. ...continuare.

Unirea Slobozia - Gloria Buzau, in etapa #4 din play-off-ul Ligii 2 » Gazdele pot face un pas mare spre promovare » Echipele probabile + cote

publicat 2024-04-14 09:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
Unirea Slobozia - Gloria Buzau, in etapa #4 din play-off-ul Ligii 2 » Gazdele pot face un pas mare spre promovare » Echipele probabile + cote Partida dintre Unirea Slobozia si Gloria Buzau, din etapa #4 a play-off-ului Ligii 2 se joaca de la ora 11:00. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro si in direct pe Prima Sport 1 si Digi Sport 1.Programul complet al play-off-ului din Liga 2CSC Selimbar si Corvinul Hunedoara nu au drept de promovare in SuperligaPrimele doua formatii promoveaza direct in Superliga. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.