EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un sofer de 25 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina furata de la un prieten. Trupul lui a fost gasit pe camp

publicat 2024-01-14 10:00:02 (Adevarul)
Un sofer de 25 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina furata de la un prieten. Trupul lui a fost gasit pe camp Un tanar din Braila care a furat masina unui prieten din Buzau, a provocat un accident. El a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a iesit de pe sosea, rasturnandu-se pe camp. ...continuare.

Salvamont Buzau, un serviciu care trebuia infiintat de peste 20 de ani. Consiliul Judetean nu misca un deget

publicat 2024-01-13 12:15:13 (Puterea)
Salvamont Buzau, un serviciu care trebuia infiintat de peste 20 de ani. Consiliul Judetean nu misca un deget In ciuda peisajelor montane si traseelor pitoresti, judetul Buzau se confrunta cu o situatie paradoxala – este singurul judet din Romania care nu dispune de un Serviciu Public Salvamont, desi legea impune infiintarea acestuia. Cu toate ca Consiliul Judetean Buzau a avut peste doua decenii pentru a pune in practica aceasta masura, situatia ramane neschimbata, […]The post Salvamont Buzau, un serviciu care trebuia infiintat de peste 20 de ani. Consiliul Judetean nu misca un deget... ...continuare.

Starea drumurilor: Trafic ingreunat din cauza ninsorilor. Se circula in conditii de iarna in patru judete

publicat 2024-01-13 09:45:11 (ProTV)
Starea drumurilor: Trafic ingreunat din cauza ninsorilor. Se circula in conditii de iarna in patru judete Se circula în conditii de iarna, sâmbata dimineata, pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures, unde se actioneaza cu utilaje pentru deszapezire, dar fara a fi impuse restrictii de trafic, anunta Centrul Infotrafic. ...continuare.

Conditii de iarna pe mai multe drumuri din Romania: Utilaje de deszapezire actionate in judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures

publicat 2024-01-13 09:45:11 (Puterea)
Conditii de iarna pe mai multe drumuri din Romania: Utilaje de deszapezire actionate in judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures Traficul se desfasoara in conditii de iarna, fara restrictii majore, pe drumurile din cateva judete, inclusiv pe autostrazi. Centrul Infotrafic al Politiei Romane a emis sambata dimineata un avertisment cu privire la conditiile de iarna pe mai multe drumuri din tara, inclusiv in judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire […]The post Conditii de iarna pe mai multe drumuri din Romania: Utilaje de deszapezire actionate in judetele Buzau, Iasi,... ...continuare.

Infotrafic: 'Circulatie in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures'

publicat 2024-01-13 09:30:05 (Bursa)
Infotrafic: 'Circulatie in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures' Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat, sambata dimineata, ca se circula in conditii de iarna, dar fara a fi impuse restrictii de trafic, pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Iasi, Maramures si Mures, unde se actioneaza cu utilaje pentru deszapezire. ...continuare.

Manastire cetate de langa Buzau, scanata laser 3D in cel mai mic detaliu. Se ocupa de asta o firma din Romania VIDEO

publicat 2024-01-12 14:00:03 (Adevarul)
Manastire cetate de langa Buzau, scanata laser 3D in cel mai mic detaliu. Se ocupa de asta o firma din Romania VIDEO Manastirea Bradu, una dintre cele mai cunoscute destinatii din judetul Buzau, devine acum mult mai accesibila pentru turistii din intreaga tara. Cu o istorie bogata de sute de ani, acest monument poate fi explorat acum printr-un simplu clic ...continuare.

Transportatorii si fermierii incearca din nou sa intre in Bucuresti. Vor sa ajunga la Guvern

publicat 2024-01-12 10:45:10 (Mediafax)
Transportatorii si fermierii incearca din nou sa intre in Bucuresti. Vor sa ajunga la Guvern Conform mesajelor de pe retele sociale, la actiune participa aproximativ zeci de camioane si de tractoare. Transportatori si fermieri din Buzau, Bacau si alte judete din Moldova au plecat miercuri spre Capitala. Ei au incercat joi seara sa intre in Bucuresti cu tractoare si camioane. Protestatarii au fost opriti de fortele de ordine. ...continuare.

CNAIR: "Pana la sfarsitul lui 2024 putem circula pe primii kilometri din autostrada A7"

publicat 2024-01-12 10:00:06 (Antena3)
CNAIR: Pana la sfarsitul lui 2024 putem circula pe primii kilometri din autostrada A7 CNAIR anunta, joi, ca au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau, iar mobilizarea de pe santier face posibila deschiderea circulatiei pana la sfarsitul acestui an pe primii 49,35 km din A7. ...continuare.

S-a rasturnat cu masina dupa ce a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure si a fost lovit de un autoturism, in Buzau

publicat 2024-01-12 07:45:22 (ProTV)
S-a rasturnat cu masina dupa ce a intrat intr-o intersectie fara sa se asigure si a fost lovit de un autoturism, in Buzau Accident spectaculos, pe o strada din Buzau. Un sofer de 19 ani s-a rasturnat cu masina dupa ce a intrat într-o intersectie fara sa se asigure si a fost lovit de un autoturism care circula regulamentar. ...continuare.

Au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau

publicat 2024-01-11 20:45:13 (Money.ro)
Au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau "Au fost reluate lucrarile si pe primele loturi din Autostrada Ploiesti - Buzau (63,25 km), intre Dumbrava si Pietroasele! Mobilizarea in santier a crescut pe Lotul 1 (Dumbrava - Mizil) si pe Lotul 2 (Mizil - Pietroasele), parte din A7 (Autostrada Moldovei)", a transmis, joi, CNAIR, intr-o postare pe pagina de Facebook.Sursa citata a precizat ca progresul fizic este de 43% pe lotul 1 si de 41,2% pe lotul 2, "ceea ce face posibila deschiderea circulatiei pana la sfarsitul acestui an pe primii... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.