EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum sa te vindeci cu ajutorul legumelor si verdeturilor din propria gradina. Sfaturi de la Costel Vanatoru, directorul Bancii de Resurse Genetice Vegetale Buzau

publicat 2024-04-17 09:45:07 (Click)
Cum sa te vindeci cu ajutorul legumelor si verdeturilor din propria gradina. Sfaturi de la Costel Vanatoru, directorul Bancii de Resurse Genetice Vegetale Buzau Specialistii in horticultura confirma ceea ce multi dintre noi intuitiv simtim: legumele si verdeturile crescute in gradina pot avea un puternic efect terapeutic asupra sanatatii noastre. ...continuare.

Profesoara de Romana a unui liceu de elita din Buzau, implicata intr-un scandal urias: "Luceafarul" este roman, nu poezie

publicat 2024-04-17 09:00:03 (Antena3)
Profesoara de Romana a unui liceu de elita din Buzau, implicata intr-un scandal urias: Luceafarul este roman, nu poezie Invatamantul romanesc este lovit de un nou scandal. De data aceasta, la cel mai mare liceu din Buzau, acolo unde mai multi elevi impreuna cu parintii o acuza pe o profesoara de Limba Romana ca ar face foarte multe greseli de exprimare, totul culminand cu catalogarea poeziei "Luceafarul" drept roman. ...continuare.

150 de ani de impresionism. Omagiu adus pictorului Ion Andreescu

publicat 2024-04-16 19:00:08 (Jurnalul-National)
150 de ani de impresionism. Omagiu adus pictorului Ion Andreescu Implinirea a 150 de ani de impresionism a fost marcata la Buzau de evenimente care l-au avut in prim plan pe pictorul Ion Andreescu, unul dintre artistii care au deschis drumul acestui curent in Romania. ...continuare.

Cine sunt politistii buzoieni care au eliberat un tanar din streang si l-au resuscitat

publicat 2024-04-16 18:00:03 (Adevarul)
Cine sunt politistii buzoieni care au eliberat un tanar din streang si l-au resuscitat Un tanar din judetul Buzau care hotarase sa isi incheie socotelile cu viata traieste datorita unui echipaj format din doi politisti de la Sectia de Politie Rurala Ziduri. Cei doi angajati MAI au fost dati exemplu de Politia Romana, pe pagina de Facebook a institutiei ...continuare.

Ei sunt Valentin si Marius, doi politisti din Buzau care au salvat un barbat cand incerca sa-si puna capat zilelor: "Viata merita traita, indiferent de greutati!"

publicat 2024-04-16 14:30:05 (Antena3)
Ei sunt Valentin si Marius, doi politisti din Buzau care au salvat un barbat cand incerca sa-si puna capat zilelor: Viata merita traita, indiferent de greutati! Valentin si Marius, doi politisti din Buzau au salvat un barbat care voia sa-si puna capat zilelor. Datorita interventiei rapide a agentilor, omul a primit o a doua sansa la viata. ...continuare.

MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza!

publicat 2024-04-16 14:15:26 (Puterea)
MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza! Ieri, mai multi fermieri au organizat proteste spontane la poarta unor baterii de rachete antigrindina din judetele Prahova, Buzau, Vrancea, Iasi si Suceava. Ei sustin ca rachetele polueaza apa, aerul si solul si alunga ploile. Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a raspuns astazi fermierilor care au protestat impotriva sistemelor antigrindina. Exploatarea infrastructurii operationale din cadrul […]The post MADR precizeaza: rachetele antigrindina nu polueaza! appeared first on... ...continuare.

Seringi cu Ketamina in parcurile si pe campurile din imprejurimile Buzaului: DIICOT a deschis un dosar, dar refuza sa intervina

publicat 2024-04-16 09:45:17 (Puterea)
Seringi cu Ketamina in parcurile si pe campurile din imprejurimile Buzaului: DIICOT a deschis un dosar, dar refuza sa intervina Intr-un incident socant, iubitorii de animale din Buzau i-au prins in flagrant delict pe hingherii care transportau ilegal droguri de mare risc, inclusiv ketamina. Cu toate acestea, reactia autoritatilor a lasat mult de dorit, provocand indignare in comunitate. Desi politia a fost sesizata, interventia lor a fost criticata, iar biroul de presa al IPJ Buzau […]The post Seringi cu Ketamina in parcurile si pe campurile din imprejurimile Buzaului: DIICOT a deschis un dosar, dar refuza sa... ...continuare.

Zeci de picturi de la Muzeul Nationala de Arta au ajuns la Buzau, la implinirea a 150 de ani de impresionism

publicat 2024-04-16 09:45:05 (Antena3)
Zeci de picturi de la Muzeul Nationala de Arta au ajuns la Buzau, la implinirea a 150 de ani de impresionism Marele pictor roman Ion Andreescu a fost omagiat ieri la Buzau, orasul pe care l-a pictat in multe dintre lucrarile sale. Miscarea impresionista in pictura implineste anul acesta 150 de ani, iar istorici si critici de arta au evocat personalitatea lui Ion Andreescu alaturi de figurile celebre ale impresionistilor. 22 de picturi din colectia Muzeului National de Arta al Romaniei au ajuns la Galeriile din Buzau si pot fi privite pana la finalul lunii aprilie. ...continuare.

Omagiu adus pictorului Ion Andreescu, cel care a transformat Buzaul in cel mai pictat oras romanesc

publicat 2024-04-16 08:45:10 (Antena3)
Omagiu adus pictorului Ion Andreescu, cel care a transformat Buzaul in cel mai pictat oras romanesc Implinirea a 150 de ani de impresionism a fost marcata la Buzau de o serie de evenimente care l-au avut in prim plan pe pictorul Ion Andreescu, unul dintre artistii care au deschis drumul acestui curent in Romania. La Buzau a fost vernisata o expozitie temporara la care publicul a putut vedea o parte din lucrarile lui Ion Andreescu si o expozitie foto permantenta intr-un pasaj pietonal din oras. ...continuare.

Operele de arta trebuie sa circule, la expozitii. Ion Andreescu, la Buzau - 150 de ani de impresionism. O noua conferinta "Romania Inteligenta"

publicat 2024-04-16 08:30:18 (Jurnalul-National)
Operele de arta trebuie sa circule, la expozitii. Ion Andreescu, la Buzau - 150 de ani de impresionism. O noua conferinta Romania Inteligenta Ion Andreescu, pictor si pedagog nascut la Bucuresti, in 1850, este unul dintre cei mai importanti reprezentanti ai impresionismului romanesc. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.