EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Braconieri incatusati cand se pregateau sa impuste capriori, pe un fond de vanatoare de langa Ramnicu Sarat

publicat 2024-04-10 17:15:03 (Adevarul)
Braconieri incatusati cand se pregateau sa impuste capriori, pe un fond de vanatoare de langa Ramnicu Sarat Doi barbati sunt anchetati pentru braconaj cinegetic, dupa ce au fost depistati in fondul de vanatoare Oreavul (judetul Buzau) detinand asupra lor arme si alte obiecte ce ar fi fost folosite in activitati de braconaj. Acestia ar fi incercat sa vaneze capriori. ...continuare.

Primarul Toma de la Buzau este foarte suparat: Campania lui Cirstoiu e cea mai slaba

publicat 2024-04-10 11:00:51 (Puterea)
Primarul Toma de la Buzau este foarte suparat: Campania lui Cirstoiu e cea mai slaba ,,Catalin Cirstoiu, cel mai bun candidat pentru functia de primar in Bucuresti, va pierde alegerile!'' este de parere edilul sef din Buzau, pesedistul Constantin Toma. Primarul din Buzau, Constantin Toma, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a facut o declaratie ampla miercuri, anuntand intalnirea sa cu candidatul sustinut de PSD si PNL pentru […]The post Primarul Toma de la Buzau este foarte suparat: Campania lui Cirstoiu e cea mai slaba appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Delirul lui Cirstoiu: Toma de la Buzau a aplicat metoda Maradona

publicat 2024-04-10 00:00:24 (Puterea)
Delirul lui Cirstoiu: Toma de la Buzau a aplicat metoda Maradona Intr-un moment de confuzie si delir, Catalin Cirstoiu, candidatul comun PSD-PNL pentru functia de primar general al Capitalei, a facut o declaratie socanta pe Facebook in aceasta seara. Acesta a afirmat ca primarul Toma de la Buzau i-a invatat o metoda cunoscuta drept „Maradona”, dar ulterior a fost nevoit sa-si corecteze declaratia. Metoda „Maradona” este […]The post Delirul lui Cirstoiu: Toma de la Buzau a aplicat metoda Maradona appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Presa: Nicolae Ciuca afirma ca PNL va avea candidat la prezidentiale

publicat 2024-04-09 19:45:08 (Bursa)
Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Nicolae Ciuca, a declarat astazi, la Buzau, ca liberalii vor avea un candidat care va fi propus pentru alegerile prezidentiale, precizand ca nu a purtat discutii cu PSD in legatura cu posibilitatea de a avea un candidat comun ...continuare.

Nicolae Ciuca a facut marele anunt! A vorbit de la Buzau despre alegerile prezidentiale

publicat 2024-04-09 18:45:11 (Puterea)
Nicolae Ciuca a facut marele anunt! A vorbit de la Buzau despre alegerile prezidentiale Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Nicolae Ciuca, a fost prezent la lansarea candidatilor PNL Buzau pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Presedintele a vorbit si despre alegerile prezidentiale. Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Nicolae Ciuca, s-a aflat marti la Buzau, acolo unde filiala locala si-a lansat candidatii pentru alegerile locale. Presedintele PNL a […]The post Nicolae Ciuca a facut marele anunt! A vorbit de la Buzau despre alegerile... ...continuare.

Nicolae Ciuca, o calatorie emotionanta in trecutul militar al Buzaului

publicat 2024-04-09 17:45:24 (Puterea)
Nicolae Ciuca, o calatorie emotionanta in trecutul militar al Buzaului Intr-o intalnire cu liberalii din Buzau, Nicolae Ciuca a dezvaluit o latura profunda a legaturii sale cu acest oras, afirmand ca Buzaul a contribuit semnificativ la formarea sa ca individ si militar. Cu o voce incarcata de emotie, Ciuca a marturisit ca revenirea in Buzau il umple de bucurie si ii aduce aminte de o […]The post Nicolae Ciuca, o calatorie emotionanta in trecutul militar al Buzaului appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Marea lansare a candidatilor PNL pentru alegerile locale aduna mii de sustinatori in Buzau

publicat 2024-04-09 16:47:21 (Puterea)
Marea lansare a candidatilor PNL pentru alegerile locale aduna mii de sustinatori in Buzau Buzaul a fost gazda unui eveniment de proportii deosebite in politica locala, unde mii de liberali buzoieni s-au unit pentru a sarbatori lansarea candidatilor PNL pentru alegerile locale. Evenimentul de marca a fost marcat de prezenta unor figuri de frunte ale partidului, printre care se numara Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, secretarul general al partidului, Lucian […]The post Marea lansare a candidatilor PNL pentru alegerile locale aduna mii de sustinatori in Buzau appeared first on... ...continuare.

Tone de gunoaie, adunate din lacul de acumulare Siriu de membrii unui club de sport nautic VIDEO

publicat 2024-04-09 16:30:06 (Adevarul)
Tone de gunoaie, adunate din lacul de acumulare Siriu de membrii unui club de sport nautic VIDEO Voluntari din orasele buzoiene Nehoiu si Patarlagele, impreuna cu membrii clubului PaddleX din zona de nord a judetului Buzau, au organizat zilele trecute o actiune de ecologizare pe Lacul Siriu, folosind Stand Up Paddle (SUP). ...continuare.

Lucian Bode, despre "administratiile pesediste": Lipsa totala de viziune

publicat 2024-04-09 16:16:02 (Mediafax)
Lucian Bode, despre administratiile pesediste: Lipsa totala de viziune "Exodul spre Bucuresti este o problema pentru acest judet, care goleste judetul de tineri in general. Administratiile pesediste constat ca nu si-au propus sa tina resursa umana acasa si sa o valorifce local pentru dezvoltarea judetului. Este o lipsa totala de viziune. Liberalii in administratiile pe care le conduc au demonstrat ca au o viziune sanatoasa asupra dezvoltarii si focusul pe comunitati si cetatean. PNL aplica cel mai eficient model de dezvoltare, iar acele comunitati prospera",... ...continuare.

Bode, despre "administratiile pesediste": Lipsa totala de viziune

publicat 2024-04-09 16:15:53 (Jurnalul-National)
Bode, despre administratiile pesediste: Lipsa totala de viziune Exodul spre Bucuresti este o problema pentru judetul Buzau, iar "administratiile pesediste nu si-au propus sa tina resursa umana acasa si sa o valorifce local pentru dezvoltarea judetului, ceea ce este o lipsa totala de viziune", spune secretarul general al PNL, Lucian Bode. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.