EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sfasietor! Care au fost ultimele cuvinte pe care gravida moarta de la Bacau i le-a spus mamei sale

publicat 2024-04-03 22:30:03 (Click)
Sfasietor! Care au fost ultimele cuvinte pe care gravida moarta de la Bacau i le-a spus mamei sale Intr-un reportaj exclusiv, Antena 3 CNN a obtinut marturiile mamei gravide care si-a pierdut fiica dupa ore de chin la spitalul din Bacau. ...continuare.

Incendiul de padure din Targu Ocna inca nu a putut fi stins. "La varsta pe care o avem ti-e teama. Ardeam ca sobolanii"

publicat 2024-04-03 18:00:25 (ProTV)
Incendiul de padure din Targu Ocna inca nu a putut fi stins. La varsta pe care o avem ti-e teama. Ardeam ca sobolanii Incendiul de padure izbucnit, marti, la Târgu Ocna, în judetul Bacau, înca nu a putut fi stins nici pâna acum. ...continuare.

Mama gravidei care a murit la Spitalul Judetean Bacau dezvaluie ultima conversatie avuta: "Mi s-au uscat buzele, nu mai pot!". Reactia Spitalului

publicat 2024-04-03 15:00:35 (Libertatea)
Mama gravidei care a murit la Spitalul Judetean Bacau dezvaluie ultima conversatie avuta: Mi s-au uscat buzele, nu mai pot!. Reactia Spitalului O gravida de 38 de ani a murit la Spitalul Judetean Bacau, dupa mai putin de 24 de ore de la internare, iar mama acesteia spune ca a vorbit cu ea chiar in dimineata tragediei, relateaza Antena 3. Diagnosticul medicului legist a fost soc toxico-septic, coagulare intravasculara diseminata si sarcina oprita din evolutie, potrivit spitalului. […] ...continuare.

Adolescenta de 15 ani, data disparuta dupa doua saptamani de cand a plecat de acasa din Bacau

publicat 2024-04-03 14:01:06 (ProTV)
Adolescenta de 15 ani, data disparuta dupa doua saptamani de cand a plecat de acasa din Bacau O adolescenta în vârsta de 15 ani din localitatea Dofteana din judetul Bacau, plecata de acasa de doua saptamâni, a fost data disparuta. ...continuare.

Fata de 15 ani plecata de acasa de doua saptamani, data disparuta, in Bacau. Politia face apel la populatie pentru a o gasi

publicat 2024-04-03 14:00:21 (Libertatea)
O adolescenta in varsta de 15 ani din localitatea Dofteana, judetul Bacau, a fost data disparuta de familie marti, 2 aprilie, la peste doua saptamani de cand a plecat de acasa. Autoritatile roaga persoanele care au detalii despre locul in care se afla fata sa sune la 112 sau sa contacteze Politia Bacau, transmite News.ro. […] ...continuare.

"Mi s-au uscat buzele, nu mai pot!" | Ultima conversatie pe care Maria, gravida moarta la Bacau, a avut-o cu mama ei

publicat 2024-04-03 13:45:09 (Antena3)
Mi s-au uscat buzele, nu mai pot! | Ultima conversatie pe care Maria, gravida moarta la Bacau, a avut-o cu mama ei "Cu zile a murit!". Antena 3 CNN a obtinut declaratiile mamei gravidei moarte dupa ore intregi de chin la spitalul din Bacau. ...continuare.

Care este cauza mortii gravidei din Bacau, care a stat cu fatul mort in corp 12 ore. Reactia spitalului

publicat 2024-04-03 12:01:31 (ProTV)
Care este cauza mortii gravidei din Bacau, care a stat cu fatul mort in corp 12 ore. Reactia spitalului Conducerea Spitalului Judetean Bacau a facut mai multe precizari dupa decesul Mariei, o gravida de 38 de ani care a stat cu fatul mort în corp 12 ore. ...continuare.

Iubitul gravidei moarte la Bacau rupe tacerea: "Maria nu avea cum sa se mai faca bine..."

publicat 2024-04-03 12:00:18 (Antena3)
Iubitul gravidei moarte la Bacau rupe tacerea: Maria nu avea cum sa se mai faca bine... Ovidiu, iubitul Mariei, gravida moarta la Bacau, face declaratii cutremuratoare. Acesta a povestit ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca partenera lui sa isi piarda viata. ...continuare.

"Mi s-au uscat buzele si nu e nimeni aici". Cosmarul Mariei, care a stat cu fatul mort in corp 12 ore, apoi a murit la spital

publicat 2024-04-03 10:00:19 (ProTV)
Mi s-au uscat buzele si nu e nimeni aici. Cosmarul Mariei, care a stat cu fatul mort in corp 12 ore, apoi a murit la spital Mai multe institutii fac anchete dupa ce o gravida de 38 de ani din Bacau a murit în spitalul judetean din localitate. ...continuare.

Reactia conducerii Spitalului din Bacau in cazul Mariei, gravida care a murit impreuna cu fatul sau, la 24 de ore de la internarea in maternitate

publicat 2024-04-03 08:15:04 (Antena3)
Reactia conducerii Spitalului din Bacau in cazul Mariei, gravida care a murit impreuna cu fatul sau, la 24 de ore de la internarea in maternitate Maria, o tanara insarcinata a murit, dupa ce a ajuns la spital cu dureri cumplite, febra si frisoane. Doctorii i-au spus dimineata cand au consultat-o ca sarcina s-a oprit din evolutie si ca trebuie sa o opereze. Numai ca interventia chirurgicala a avut loc seara, la 12 ore de la internare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.