EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




O femeie insarcinata in luna a patra a murit la Spitalul Judetean Bacau. Sotul acuza interventia tardiva a medicilor

publicat 2024-04-02 14:30:02 (Adevarul)
O femeie insarcinata in luna a patra a murit la Spitalul Judetean Bacau. Sotul acuza interventia tardiva a medicilor O femeie de 38 de ani s-a prezentat in urma cu mai bine de doua saptamani la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, cu dureri abdominale, frisoane si febra ...continuare.

Un barbat acuza ca partenera lui, gravida in 4 luni, a murit din vina medicilor, la Spitalul Judetean din Bacau

publicat 2024-04-02 13:45:54 (ProTV)
Un barbat acuza ca partenera lui, gravida in 4 luni, a murit din vina medicilor, la Spitalul Judetean din Bacau Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Bacau. Un barbat sustine ca partenera lui, însarcinata în 4 luni, a murit din vina medicilor. ...continuare.

Ea este Maria, gravida care a murit impreuna cu fatul ei, la 24 de ore dupa internarea in Maternitatea din Bacau

publicat 2024-04-02 13:45:04 (Antena3)
Ea este Maria, gravida care a murit impreuna cu fatul ei, la 24 de ore dupa internarea in Maternitatea din Bacau Maria, o femeie in varsta de 38 de ani, a murit impreuna cu fatul pe care il purta in pantece, la 24 de ore de la internarea la Maternitatea din Bacau. ...continuare.

O gravida si fatul ei au murit la 24 de ore dupa internarea in Maternitatea din Bacau. Familia acuza medicii de malpraxis

publicat 2024-04-02 12:45:06 (Antena3)
O gravida si fatul ei au murit la 24 de ore dupa internarea in Maternitatea din Bacau. Familia acuza medicii de malpraxis O femeie in varsta de 38 de ani a murit impreuna cu fatul pe care il purta in pantece, la 24 de ore dupa ce s-a internat la Maternitatea din Bacau. Sotul acuza spitalul ca nu a ingrijit-o si a lasat-o nesupravegheata o zi intreaga. ...continuare.

RetuRO, administratorul Sistemului de Garantie-Returnare, deschide cel de-al treilea centru regional de colectare a ambalajelor, in judetul Brasov. Urmeaza Ilfov, Dolj, Bacau si Prahova

publicat 2024-04-02 10:30:20 (Ziarul-Financiar)
RetuRO, administratorul Sistemului de Garantie-Returnare, deschide cel de-al treilea centru regional de colectare a ambalajelor, in judetul Brasov. Urmeaza Ilfov, Dolj, Bacau si Prahova Autor: Roxana Rosu RetuRO, administratorul Sistemului de Garantie-Returnare, deschide cel de-al treilea centru regional de colectare a ambalajelor SGR in judetul Brasov, in cadrul parcului logistic VGP. ...continuare.

Culise. Calculele PSD si PNL pentru a castiga primariile conduse de USR-isti. Sergiu Sechelariu, arma PNL pentru Bacau

publicat 2024-04-02 10:15:23 (Libertatea)
Culise. Calculele PSD si PNL pentru a castiga primariile conduse de USR-isti. Sergiu Sechelariu, arma PNL pentru Bacau Castigarea primariilor conduse de alesi din USR da batai de cap celor din PSD si PNL, care vor sa puna mana pe institutii, dar in acelasi timp, liderii locali sunt preocupati mai ales de trainicia scaunului lor, pentru a nu fi eliminati.  Coalitia invarte pe toate partile problematica mai multor candidaturi comune din teritoriu, unde […] ...continuare.

Distribuitorul de bunuri de larg consum Licurici Impex din Onesti a bugetat afaceri in crestere cu 10% pentru 2024, , tinta fiind de a ajunge la 565 mil. lei. "Anul acesta vom incepe constructia unui nou depozit in Bacau, investitie de 2,5 mil. euro."

publicat 2024-04-01 21:46:08 (Ziarul-Financiar)
Distribuitorul de bunuri de larg consum Licurici Impex din Onesti a bugetat afaceri in crestere cu 10% pentru 2024, , tinta fiind de a ajunge la 565 mil. lei. Anul acesta vom incepe constructia unui nou depozit in Bacau, investitie de 2,5 mil. euro. Licurici Impex, distribuitor de bunuri de larg consum din municipiul Onesti (ju­detul Bacau), estimeaza pentru acest an o crestere de 10% a afacerilor fata de 2023, la 565,4 mil. lei (113,8 mil. euro), potrivit calculelor ZF facute pe baza datelor transmise de companie. ...continuare.

Noi discutii in coalitie privind strategia in teritoriu la alegerile locale. Care sunt judetele unde este asteptata o decizie

publicat 2024-04-01 17:00:08 (Adevarul)
Noi discutii in coalitie privind strategia in teritoriu la alegerile locale. Care sunt judetele unde este asteptata o decizie Partidele Coalitiei de guvernare mai trebuie sa stabileasca strategia pentru mai multe judete din tara, printre care Mures, Bacau, Satu Mare si Arad. ...continuare.

Alianta PSD-PNL a picat, la Bacau! Liberalii il au in vedere pe Sechelariu pentru primarie

publicat 2024-04-01 15:00:50 (Puterea)
Alianta PSD-PNL a picat, la Bacau! Liberalii il au in vedere pe Sechelariu pentru primarie PSD si PNL au anuntat ca in orasele unde primari sunt de PNL, vor merge pe candidat comun, insa intelegerea a picat in mai multe localitati. Una dintre acestea ar fi Bacau. Alianta PSD-PNL a picat, la Bacau, unde se pare ca cele doua partide nu vor mai avea candidat comun la alegerile locale din […]The post Alianta PSD-PNL a picat, la Bacau! Liberalii il au in vedere pe Sechelariu pentru primarie appeared first on Puterea.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.