EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Doi copii au murit intr-un accident grav, cu opt victime, pe E85, in Racaciuni, judetul Bacau! Trafic blocat complet

publicat 2024-01-09 19:15:03 (Antena3)
Doi copii au murit intr-un accident grav, cu opt victime, pe E85, in Racaciuni, judetul Bacau! Trafic blocat complet Doi copii au murit, iar alte sase persoane au fost transportate la spital, in urma unui grav accident care a avut loc, marti seara, pe Drumul European 85 (E85), in judetul Bacau. ...continuare.

Accident in care au fost implicate opt persoane pe E 85, in Bacau. Doi minori, in stare grava

publicat 2024-01-09 19:00:13 (Libertatea)
Accident in care au fost implicate opt persoane pe E 85, in Bacau. Doi minori, in stare grava In incidentul care a avut loc, marti, pe E 85, in comuna Racaciuni, judetul Bacau, a fost implicata o masina in care erau 8 persoane, patru adulti si patru copii, informeaza Bacau.net. „In urma recunoasterii s-a constatat faptul ca, in accidentul rutier este implicat un autoturism in care se aflau opt persoane (patru adulti si […] ...continuare.

Se deschide Partia Nemira. Ce preturi se practica pe singura partie de schi din judetul Bacau FOTO

publicat 2024-01-09 16:00:02 (Adevarul)
Se deschide Partia Nemira. Ce preturi se practica pe singura partie de schi din judetul Bacau FOTO Zapada depusa in ultimele zile, ajutata si de tunurile de zapada, dar si temperaturile foarte scazute, anuntate pentru urmatoarele zile, fac ca Partia Nemira sa fie pregatita pentru deschidere. ...continuare.

Greva japoneza in 6 judete a liceenilor pentru taierea transportului. Elevii cer si demisia ministrului Ligia Deca

publicat 2024-01-09 13:45:12 (Libertatea)
Greva japoneza in 6 judete a liceenilor pentru taierea transportului. Elevii cer si demisia ministrului Ligia Deca Asociatia Valceana a Elevilor, Asociatia Elevilor din Constanta, Asociatia Elevilor din Bucuresti si Ilfov, Asociatia Elevilor din Bacau, Asociatia Elevilor din Maramures si Asociatia Elevilor din Timis au transmis, marti, 9 ianuarie, ca timp de o saptamana, pana pe 15 ianuarie, liceenii sunt in greva japoneza in semn de protest fata de taierea transportului. „Astazi, […] ...continuare.

Scoli inchise din cauza ninsorii

publicat 2024-01-09 11:15:12 (Puterea)
Scoli inchise din cauza ninsorii Mai multe scoli din tara au luat decizia de a suspenda cursurile cu prezenta fizica din cauza vremii. Printre judetele in care nu se fac ore cu prezenta fizica se numara: Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, anunta Ministerul Educatiei. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile este suspendata activitatea cu prezenta fizica in unitati […]The post Scoli inchise din cauza ninsorii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ministerul Educatiei: 'Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile'

publicat 2024-01-09 10:30:03 (Bursa)
Ministerul Educatiei: 'Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile' Cursurile sunt suspendate marti in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, dar si in mai multe scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, a informat Ministerul Educatiei. ...continuare.

Viscolul si gerul au facut prapad in judetul Bacau. S-au suspendat cursurile in 14 scoli de la tara

publicat 2024-01-09 10:30:02 (Adevarul)
Viscolul si gerul au facut prapad in judetul Bacau. S-au suspendat cursurile in 14 scoli de la tara Chiar daca s-a intervenit pe drumurile nationale si judetene, viscolul a creat probleme autoritatilor locale din nordul, sudul si estul judetului Bacau, unde viscolul a facut troiene ...continuare.

Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile

publicat 2024-01-09 09:45:04 (Adevarul)
Cursuri suspendate in Iasi si in scoli din alte 7 judete din cauza vremii nefavorabile Cursurile sunt suspendate marti in toate unitatile de invatamant din judetul Iasi, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, dar si in mai multe scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, a informat Ministerul Educatiei. ...continuare.

Cursuri suspendate din cauza vremii extreme in scoli din mai multe judete. Anuntul Ministerului Educatiei

publicat 2024-01-09 09:30:14 (ProTV)
Cursuri suspendate din cauza vremii extreme in scoli din mai multe judete. Anuntul Ministerului Educatiei Cursurile sunt suspendate marti din cauza vremii în toate scolile din judetul Iasi si în scoli din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Galati, Neamt si Suceava, anunta Ministerul Educatiei. ...continuare.

Florentino Perez, investitie in Bacau » Fostul premier dezvaluie: "Am avansat mult, cu sprijinul lui Real Madrid"

publicat 2024-01-09 09:15:09 (Gazeta-Sporturilor)
Florentino Perez, investitie in Bacau » Fostul premier dezvaluie: Am avansat mult, cu sprijinul lui Real Madrid Petre Roman (77 de ani), premierul Romaniei intre 1989 si 1991, a dezvaluit ca l-a convins pe Florentino Perez, presedintele lui Real Madrid, sa investeasca intr-un centru de copii si juniori, in Bacau.Fostul politician a oferit detalii despre relatia speciala cu Florentino Perez si sustine ca l-a convins sa investeasca in Bacau. Cei doi au avut in plan sa construiasca un centru de fotbal pentru copiii fara posibilitati financiare. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.