EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri in weekend-uri pe raza Regionalei Brasov. Rutele afectate de aceasta masura

publicat 2024-04-16 17:15:12 (Libertatea)
CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri in weekend-uri pe raza Regionalei Brasov. Rutele afectate de aceasta masura Conducerea CFR Calatori a decis, marti, sa anuleze 14 trenuri in weekend-uri pe raza Regionalei Brasov, incepand cu data de 27 aprilie 2024, relateaza Club Feroviar. Decizia anularii acestor trenuri vine ca urmare a crizei de mecanici de locomotiva, cu riscul pierderii compensatiei acordate de ARF si a platii de penalizari.  Trenurile afectate sunt cele […] ...continuare.

Tranzactie imensa la nivel mondial pe piata hartiei, cu implicatii in Romania: International Paper cumpara DS Smith, care are afaceri la Brasov

publicat 2024-04-16 14:45:23 (Ziarul-Financiar)
Tranzactie imensa la nivel mondial pe piata hartiei, cu implicatii in Romania: International Paper cumpara DS Smith, care are afaceri la Brasov Autor: Andrei Serbanescu International Paper, cu sediul in SUA, a convenit sa cumpere rivalul britanic DS Smith, intr-o tranzactie evaluata la 7,8 miliarde de lire sterline, au anuntat marti companiile, conform Financial Times. ...continuare.

(P) Cine sunt primarii care au atras companii de top in orasele din Romania

publicat 2024-04-16 14:45:11 (Libertatea)
Timisoara si Brasov, doua orase conduse de primari USR, au atras in ultimii ani companii de top care au investit sute de milioane de lei in aceste orase si au creat mii de locuri de munca. Nu mai putin de sapte mari companii au decis sa investeasca in Timisoara de la preluarea mandatului de catre […] ...continuare.

Compania Fly Lili va zbura, din 15 iunie, catre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic si Istanbul, de pe Aeroportul Brasov

publicat 2024-04-16 13:00:14 (Income-Magazine)
Compania Fly Lili va zbura, din 15 iunie, catre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic si Istanbul, de pe Aeroportul Brasov Consiliul Judetean Brasov anunta, luni seara, ca operatorul aerian Fly Lili va zbura, din 15 iunie, catre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic si Istanbul, de pe Aeroportul Brasov. Alte zboturi vor fi lansate in iulie, dar si la final de an. "In cadrul unei conferinte de consultare a mediului de afaceri, organizata luni, 15 aprilie, […] ...continuare.

Romania, blocata in timp: cum tratam evenimentele din care alte tari castiga bani si notorietate INTERVIU

publicat 2024-04-16 12:30:06 (Adevarul)
Romania, blocata in timp: cum tratam evenimentele din care alte tari castiga bani si notorietate INTERVIU Daniel Santa, antreprenor in atletism si directorul competitiei Brasov Running Festival, atrage atentia asupra unei anomalii. ...continuare.

Nemtii de la Fly Lili aterizeaza pe Aeroportul din Brasov si aduc cu ei zeci de curse pe saptamana

publicat 2024-04-16 08:30:31 (Puterea)
Nemtii de la Fly Lili aterizeaza pe Aeroportul din Brasov si aduc cu ei zeci de curse pe saptamana Aeroportul din Brasov poate spune ca a dat lovitura, dupa ce compania aeriana germana Fly Lili a decis ca va opera 6 destinatii incepand cu 15 iunie, de la Brasov. In plus, compania a anuntat ca, incepand cu luna iulie, vor fi adaugate alte doua destinatii si toate vor avea o frecventa de cate trei […]The post Nemtii de la Fly Lili aterizeaza pe Aeroportul din Brasov si aduc cu ei zeci de curse pe saptamana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Un sofer de 25 de ani din Brasov a murit dupa o greseala flagranta in trafic, in Braila. Manevra care i-a adus sfarsitul

publicat 2024-04-16 08:00:15 (ProTV)
Un sofer de 25 de ani din Brasov a murit dupa o greseala flagranta in trafic, in Braila. Manevra care i-a adus sfarsitul Impact mortal în centrul unei comune în judetul Braila. Un sofer de 25 de ani, din judetul Brasov, si-a pierdut viata dupa ce a patruns pe sensul opus de mers cu autoutilitara pe care o conducea si a lovit în plin un alt autovehicul de transport marfa. ...continuare.

Farmacia Tei si Bebe Tei intra cu magazine in mallurile din Brasov si Craiova

publicat 2024-04-16 00:15:19 (Ziarul-Financiar)
Farmacia Tei si Bebe Tei intra cu magazine in mallurile din Brasov si Craiova Farmacia Tei si Bebe Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piata locala, continua extinderea in provincie si pune pe harta dezvoltarii Brasov si Craiova, unde va deschide in vara magazine in centre comerciale. ...continuare.

Compania Fly Lili va zbura, din 15 iunie, catre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic si Istanbul, de pe Aeroportul Brasov / Zboruri catre Milano si Barcelona, din iulie

publicat 2024-04-15 21:00:13 (Money.ro)
Compania Fly Lili va zbura, din 15 iunie, catre München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic si Istanbul, de pe Aeroportul Brasov / Zboruri catre Milano si Barcelona, din iulie "In cadrul unei conferinte de consultare a mediului de afaceri, organizata luni, 15 aprilie, la Aeroportul International Brasov-Ghimbav, cu participarea presedintelui Consiliului Judetean Brasov, Todorica Serban, a ministrului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Adrian-Ioan Vestea, a primarului Orasului Ghimbav, Ionel Fliundra, a presedintelui Camerei de Comert si Industrie Brasov, Silviu Costea, si a conducerii Regiei Autonome "AIBG" reprezentate prin directorul general... ...continuare.

Un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu mancare la o terasa din Brasov. Doi medici din Bucuresti au fost trimisi in miez de noapte sa-l opereze

publicat 2024-04-15 20:30:04 (Adevarul)
Un barbat a murit dupa ce s-a inecat cu mancare la o terasa din Brasov. Doi medici din Bucuresti au fost trimisi in miez de noapte sa-l opereze Un barbat a murit la o terasa din Brasov intrucat nu i-au fost facute la timp manevrele de resuscitare. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.