EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Marcel Bolos, la reuniunile de primavara ale Fondului Monetar International si Grupului Bancii Mondiale / Reprezentantii Bancii Mondiale au oferit asigurari ca vor accelera procesul de contractare pentru imprumuturi de aproximativ 1 miliard de euro

publicat 2024-04-17 20:00:20 (Money.ro)
Marcel Bolos, la reuniunile de primavara ale Fondului Monetar International si Grupului Bancii Mondiale / Reprezentantii Bancii Mondiale au oferit asigurari ca vor accelera procesul de contractare pentru imprumuturi de aproximativ 1 miliard de euro "Agenda a cuprins astazi, in prima zi a vizitei, intalniri de lucru cu doamna Antonella Bassani, Vicepresedinte pentru Europa si Asia Centrala, din cadrul Bancii Mondiale (alaturi de echipa sa tehnica) si domnul Eugene Ruggenaath, Director Executiv Constituenta Olandeza a Bancii Mondiale. «Le spunem deseori tarilor din regiune, uitati-va la Romania cum utilizeaza instrumentele pentru dezvoltare, sunt un exemplu de urmat», a fost un aspect comun subliniat de oficialii Bancii Mondiale in... ...continuare.

Autostrada Comarnic-Brasov, un vis frumos

publicat 2024-04-17 19:30:22 (Money.ro)
Autostrada Comarnic-Brasov, un vis frumos Premierul Marcel Ciolacu a declarat ca proiectul autostrazii Comarnic-Brasov poate fi realizat numai in baza unui parteneriat public-privat. "Este unul dintre proiectele prezentate de catre domnul ministru, am prezentat si eu in conferinta de presa cu premierul din Qatar in ceea ce priveste Comarnic-Brasov. Comarnic-Brasov, din punctul meu de vedere si al ministrului Transporturilor, nu […]Articolul Autostrada Comarnic-Brasov, un vis frumos apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Altercatie in trafic: Un client baut al unei curse de ride-sharing s-a certat cu soferita

publicat 2024-04-17 18:00:16 (Jurnalul-National)
Altercatie in trafic: Un client baut al unei curse de ride-sharing s-a certat cu soferita Un client baut dintr-o cursa de ride-sharing s-a certat cu femeia aflata la volanul masinii, iar mai multi soferi au sarit in ajutorul acesteia. Conflictul in trafic a avut loc in Brasov. ...continuare.

Ciolacu, discutii in Qatar despre investitii in Portul Constanta si Autostrada Comarnic - Brasov

publicat 2024-04-17 17:15:25 (Mediafax)
Ciolacu, discutii in Qatar despre investitii in Portul Constanta si Autostrada Comarnic - Brasov "O dimensiune importanta a vizitei efectuate de delegatia romana condusa de premierul Marcel Ciolacu in Qatar a reprezentat-o componenta economica, investitii in Portul Constanta, Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara, Autostrada Comarnic-Brasov si modernizarea caii ferate Predeal-Brasov fiind pe agenda discutiilor", anunta Executivul. ...continuare.

Cum ar putea ajunge Romania "poarta de investitii a Qatarului in UE"? Sunt pe masa proiecte de 15 miliarde de euro, inclusiv autostrada Comarnic-Brasov

publicat 2024-04-17 14:30:23 (Ziarul-Financiar)
Cum ar putea ajunge Romania poarta de investitii a Qatarului in UE? Sunt pe masa proiecte de 15 miliarde de euro, inclusiv autostrada Comarnic-Brasov Autor: Cosmin Pirv Premierul Marcel Ciolacu, aflat in vizita in Qatar, sustine, miercuri, ca sunt in analiza proiecte in valoare de peste 15 miliarde de euro si ca isi doreste ca Romania sa fie poarta de investitii a statului Qatar in UE. ...continuare.

Firme inselate cu CEC-uri si bilete la ordin fara acoperire. Prejudiciul: 1,5 milioane de lei

publicat 2024-04-17 10:45:15 (Mediafax)
Firme inselate cu CEC-uri si bilete la ordin fara acoperire. Prejudiciul: 1,5 milioane de lei Politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice - Sector 1 fac 20 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in judetele Ilfov, Galati, Dambovita, Brasov si Giurgiu, intr-un dosar penal privind fapte de inselaciune. ...continuare.

Trenuri anulate la CFR in weekend-uri, din cauza crizei mecanicilor

publicat 2024-04-17 09:30:16 (Puterea)
Trenuri anulate la CFR in weekend-uri, din cauza crizei mecanicilor Incepand cu data de 27 aprilie 2024, CFR a anulat 14 trenuri pe raza Regionalei Brasov, in weekend-uri, din cauza crizei de mecanici de locomotiva. Anularile de trenuri au loc pe fondul lipsei de mecanici de locomotiva, cu riscul pierderii compensatiei acordate de ARF si a platii de penalizari. Trenurile anulate se afla pe relatiile Teius […]The post Trenuri anulate la CFR in weekend-uri, din cauza crizei mecanicilor appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

CFR anuleaza 14 trenuri in weekend-uri din cauza crizei de mecanici de locomotiva. Care sunt rutele afectate

publicat 2024-04-17 09:15:04 (Click)
CFR anuleaza 14 trenuri in weekend-uri din cauza crizei de mecanici de locomotiva. Care sunt rutele afectate Conducerea CFR Calatori a luat decizia de a anula 14 trenuri in weekend-uri incepand cu data de 27 aprilie 2024, pe raza Regionalei Brasov, din cauza crizei de mecanici de locomotiva. ...continuare.

Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu

publicat 2024-04-17 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu Propark - Fundatia pentru Arii Protejate, un ONG de mediu din Brasov, a adunat peste 2.500 de elevi intr-un proiect educativ avand ca tema implicarea tinerilor in problemele legate de mediu. Proiectul cu numele "Activam viitori lideri pentru protectia naturii" a debutat cu o caravana educativa in 16 licee din noua localitati din judetele Brasov, Arad, Hunedoara, Vrancea, Gorj si din Bucuresti. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.