EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




S-a deschis hipermarketul discount ATAC, in locul Auchan Brasov Vest. Preturi mici permanent la mii de produse!

publicat 2024-04-11 19:15:03 (Adevarul)
S-a deschis hipermarketul discount ATAC, in locul Auchan Brasov Vest. Preturi mici permanent la mii de produse! S-a deschis magazinul ATAC Hiper Discount by Auchan pe Soseaua Cristianului, nr. 5, in cartierul Bartolomeu, in locul hipermarketului Auchan Brasov Vest si trebuie sa-l vizitezi! ...continuare.

Pasaj insalubru nefolosit de zeci de ani, reabilitat de edilii Brasovului. Cum va arata la final

publicat 2024-04-11 14:45:04 (Adevarul)
Pasaj insalubru nefolosit de zeci de ani, reabilitat de edilii Brasovului. Cum va arata la final Primaria Brasov vrea sa reabiliteze un pasaj construit in urma cu peste 40 de ani si care nu mai este folosit de multi ani. Autoritatile vor sa construiasca lifturi pentru persoanele cu dizabilitati. ...continuare.

Urmariti, prindeti si faceti selfie cu lupul. "Cainele biciclistului" este o lupoaica gestanta

publicat 2024-04-11 07:30:20 (Jurnalul-National)
Urmariti, prindeti si faceti selfie cu lupul. Cainele biciclistului este o lupoaica gestanta Marti, la Brasov, autoritatile au facut o sedinta de cateva ore, pentru a gasi solutii de relocare a lupoaicei gestante care a fost filmata si fotografiata duminica. ...continuare.

Elevii romani au facut senzatie la un concurs girat de NASA. Au nevoie de bani pentru a-si prezenta proiectul in SUA

publicat 2024-04-11 06:45:43 (Mediafax)
Elevii romani au facut senzatie la un concurs girat de NASA. Au nevoie de bani pentru a-si prezenta proiectul in SUA Elevii romani au scris istorie la concursului organizat de National Space Society (NSS): au luat primele doua locuri, prin elevii de clasa a XI-a de la Colegiul National "Andrei Saguna" din Brasov, iar pe locul 4 au terminat cei de la Colegiul National "Cantemir-Voda" din Bucuresti. Intre echipe de romani, pe locul 3 s-a intercalat o trupa de tineri elevi britanici. ...continuare.

Transfagarasan: Evaluari pentru deszapezire. Pericol de avalansa foarte mare

publicat 2024-04-10 20:30:12 (Jurnalul-National)
Transfagarasan: Evaluari pentru deszapezire. Pericol de avalansa foarte mare DRDP Brasov anunta primele evaluari in vederea deszapezirii Transfagarasanului. Deszapezirea poate incepe mai devreme, insa pericolul de avalansa este foarte mare. ...continuare.

Start-up-ul local bonapp.eco a intrat si pe piata din Brasov cu aplicatia sa contra risipei de mancare. Pana acum, aplicatia a atras 200.000 de utilizatori din Bucuresti si Cluj-Napoca

publicat 2024-04-10 17:45:20 (Ziarul-Financiar)
Start-up-ul local bonapp.eco a intrat si pe piata din Brasov cu aplicatia sa contra risipei de mancare. Pana acum, aplicatia a atras 200.000 de utilizatori din Bucuresti si Cluj-Napoca Autor: Ioana Nita Start-up-ul local bonapp.eco, care a lansat in noiembrie 2021 aplicatia mobila cu acelasi nume care le ofera utilizatorilor reduceri la mancare care se apropie de data expirarii, a intrat de astazi si pe piata din Brasov, acesta fiind acum al treilea oras in care este disponibila aplicatia dupa Bucuresti si Cluj-Napoca. Start-up-ul s-a lansat cu 30 de parteneri in Brasov, care au magazine alimentare, restaurante, brutarii si cafenele. Printre acesia se numara brand-uri... ...continuare.

Reactia scolii din Brasov dupa ce o profesoara ar fi fost santajata de un elev ca va posta online poze indecente cu fiica ei

publicat 2024-04-10 17:30:13 (ProTV)
Reactia scolii din Brasov dupa ce o profesoara ar fi fost santajata de un elev ca va posta online poze indecente cu fiica ei Este ancheta în Brasov, dupa ce o profesoara a reclamat la politie ca un elev de 13 ani ar fi amenintat-o ca va publica fotografii indecente cu fetita ei, daca nu-l ajuta sa scape de nota 4 la purtare. ...continuare.

"Un caz atipic." Cum a santajat un elev din Brasov o profesoara pentru o nota mai mare

publicat 2024-04-10 16:45:19 (Money.ro)
Un caz atipic. Cum a santajat un elev din Brasov o profesoara pentru o nota mai mare Un elev de clasa a VII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Brasov si-a amenintat profesoara de istorie. In cazul in care nu primeste nota dorita, elevul i-a spus profesoarei ca va publica poze indecente cu fata sa pe retelele de socializare. Ulterior, profesoara de istorie a semnalat situatia oamenilor legii si a anuntat […]Articolul "Un caz atipic." Cum a santajat un elev din Brasov o profesoara pentru o nota mai mare apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Retailerul Auchan lanseaza un nou concept de discount si deschide primul hipermarket sub brandul Atac la Brasov

publicat 2024-04-10 15:30:24 (Ziarul-Financiar)
Retailerul Auchan lanseaza un nou concept de discount si deschide primul hipermarket sub brandul Atac la Brasov Autor: Roxana Rosu Retailerul Auchan deschide primul hipermarket discount Atac la Brasov, in locul Auchan Brasov Vest, conceptul propunand niveluri de pret diferite in functie de cantitatea cumparata. ...continuare.

Floraria online Floria.ro asteapta o crestere de 15% a vanzarilor de flori si aranjamente de Florii si Paste. In primul trimestru, compania a avut afaceri de peste 900.000 euro, in crestere cu 5% fata de 2023

publicat 2024-04-10 15:15:24 (Money.ro)
Floraria online Floria.ro asteapta o crestere de 15% a vanzarilor de flori si aranjamente de Florii si Paste. In primul trimestru, compania a avut afaceri de peste 900.000 euro, in crestere cu 5% fata de 2023 "Floria.ro, florarie online, estimeaza o crestere de 15% a vanzarilor de flori si aranjamente de Florii si Paste. Cele doua momente sunt ocaziile in care se ofera cele mai multe flori in trimestrul al doilea din an, urmate de Sf. Constantin si Elena (21 mai) si finalul scolii, in jurul datei de 15 iunie", anunta compania. In primul trimestru al anului vanzarile florariei online au depasit 900.000 euro, cu o crestere de 5% fata de 2023. "Pentru Florii si Paste mizam pe o crestere de... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.