EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Specialistii au confirmat: "cainele" care alerga un biciclist la Brasov e chiar lup. Alerta nationala: oamenii nu mai inteleg realitatea

publicat 2024-04-09 00:15:16 (Jurnalul-National)
Specialistii au confirmat: cainele care alerga un biciclist la Brasov e chiar lup. Alerta nationala: oamenii nu mai inteleg realitatea Filmul devenit viral pe care l-a facut, duminica, un cuplu de romani, din masina, in drum spre Poiana Brasov, surprinde un lup care mai avea foarte putin pana cand ataca un biciclist. ...continuare.

O masina cu doi angajati ai Ambasadei Indiei, lovita de un tren pe Valea Prahovei. Nu sunt victime

publicat 2024-04-08 19:15:23 (Puterea)
O masina cu doi angajati ai Ambasadei Indiei, lovita de un tren pe Valea Prahovei. Nu sunt victime O masina cu numere de corp diplomatic, cu doua persoane din cadrul departamentului tehnic de la Ambasada Indiei, a fost lovita, luni, de un tren in judetul Brasov, fara a se inregistra victime, a anuntat IPJ Brasov. "Cu putin timp in urma a avut loc un accident, in apropierea statiei de cale ferata Timisul de […]The post O masina cu doi angajati ai Ambasadei Indiei, lovita de un tren pe Valea Prahovei. Nu sunt victime appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Motivul incredibil pentru care locatarii unui bloc din Brasov nu pot obtine documentele care sa ateste ca sunt proprietari

publicat 2024-04-08 18:15:01 (Adevarul)
Motivul incredibil pentru care locatarii unui bloc din Brasov nu pot obtine documentele care sa ateste ca sunt proprietari Mai multi brasoveni au cumparat apartamente intr-un bloc, dar nu pot fi proprietari cu acte din cauza ca dezvoltatorul a modificat proiectul initial si nu a obtinut aprobare pentru modificari ...continuare.

Cosmarul unui barbat din Brasov care si-a inchiriat casa. Motivul pentru care nu poate evacua chiriasii rau-platnici

publicat 2024-04-08 17:45:03 (Antena3)
Cosmarul unui barbat din Brasov care si-a inchiriat casa. Motivul pentru care nu poate evacua chiriasii rau-platnici Situatie de cosmar pentru un barbat din Brasov, care si-a inchiriat casa pentru o perioada de cinci ani. Desi chiriasii au refuzat sa-i mai plateasca suma stabilita prin contract, nu ii poate evacua. ...continuare.

Imagini incredibile surprise pe un drum din Romania! Un lup a fost filmat in timp ce alerga dupa un biciclist

publicat 2024-04-08 16:45:10 (Click)
Imagini incredibile surprise pe un drum din Romania! Un lup a fost filmat in timp ce alerga dupa un biciclist Imagini incredibile au fost surprise pe drumul care face legatura intra Brasov si Poiana Brasov. Un barbat si o femeie ce se aflau in interiorul masinii lor au filmat un animal ce seamana cu un lup de mari dimensiuni, in timp ce parea sa alerge un biciclist. ...continuare.

Masina cu numere de corp diplomatic, lovita de tren in Brasov. Cum s-a petrecut accidentul

publicat 2024-04-08 15:30:28 (Libertatea)
Masina cu numere de corp diplomatic, lovita de tren in Brasov. Cum s-a petrecut accidentul O masina in care se aflau doi functionari ai ambasadei din Emiratele Arabe Unite a ramas blocata pe calea ferata si a fost lovita de tren in judetul Brasov, luni, 8 aprilie, dar nu au existat victime, au precizat surse din Politie pentru Libertatea. „Cu putin timp in urma a avut loc un accident, in […] ...continuare.

O masina a corpului diplomatic a fost lovita de trenul Bucuresti - Brasov

publicat 2024-04-08 15:00:07 (Jurnalul-National)
O masina a corpului diplomatic a fost lovita de trenul Bucuresti - Brasov O masina a corpului diplomatic indian a fost lovita de trenul Bucuresti - Brasov, in Timisul de Sus, judetul Brasov. Nu au fost raniti, intrucat cele doua persoane aflate in vehicul au iesit la timp. ...continuare.

Lup urias, filmat alergand dupa un biciclist, pe Drumul de Poiana. Ce spun specialistii VIDEO

publicat 2024-04-08 15:00:02 (Adevarul)
Lup urias, filmat alergand dupa un biciclist, pe Drumul de Poiana. Ce spun specialistii VIDEO Un barbat si o femeie aflati intr-o masina care urca spre Poiana Brasov au filmat ceea ce credeau ca este un lup urias in timp ce urmareste un biciclist. Specialistii spun ca lupul nu ataca omul. ...continuare.

Masina a corpului diplomatic indian, lovita de tren in judetul Brasov

publicat 2024-04-08 14:45:02 (Adevarul)
Masina a corpului diplomatic indian, lovita de tren in judetul Brasov O masina a corpului diplomatic indian a fost lovita de trenul Bucuresti - Brasov, in Timisul de Sus, judetul Brasov. Nu au fost victime. ...continuare.

Masina de corp diplomatic, lovita de tren in judetul Brasov. Mai multe persoane din India, in autoturism. Nu exista victime

publicat 2024-04-08 14:15:20 (ProTV)
Masina de corp diplomatic, lovita de tren in judetul Brasov. Mai multe persoane din India, in autoturism. Nu exista victime O masina cu numere de corp diplomatic, în care se aflau mai multe persoane din India, a fost lovita, luni, de un tren în judetul Brasov. Masina a ramas blocata pe calea ferata, dar nu au existat victime.   ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.