EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Petrolul a scapat de grijile retrogradarii Petrolul a scapat de grijile retrogradarii In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania In Uniunea Europeana 891.600 de persoane lucreaza ca autor, jurnalist sau lingvist, 13.000 sunt in Romania Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. Agricultura 4.0 schimba exigentele meseriilor rurale Ramura economiei care se reinventeaza in Romania. "Agricultura 4.0" schimba exigentele meseriilor rurale Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Orasul oualor gigant, decorate cu motive religioase, laice si flori. Unde pot fi admirate FOTO VIDEO Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Cum sa bem corect apa pentru a ne hidrata corespunzator. Sfaturile unui medic nutritionist Test de cultura generala: In lumina Test de cultura generala: In lumina Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: La varsta aceasta avem doar prieten Reactia Andreei Marin, dupa ce a fost intrebata de iubitul fiicei sale: "La varsta aceasta avem doar prieten" Marea dezlegare la  oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi! "Marea dezlegare" la oua, carne, cozonaci, pasca si drob. Medic: "Nu trebuie sa mancam totul intr-o singura zi!" Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Strainii folositi de Rusia drept carne de tun in razboi: sunt ademeniti cu salarii mari si cetatenie, dar cad in lupta in cateva ore Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este Pastila portocalie Un nou drog cu efecte devastatoare a aparut in Romania. Ce este "Pastila portocalie" Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Lumina Invierii, adusa de IPS Teodosie pe mare: care este semnificatia acestui obicei unic in Romania VIDEO Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Patriarhul Daniel, la Slujba Invierii: Iisus cel Inviat din morti este permanent prezent in Biserica Sa Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Studentii Trinity College din Irlanda au instalat o tabara impotriva razboiului purtat de Israel in Fasia Gaza Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul Obiceiuri, traditii si superstitii de Paste in regiunile Romaniei. "Nu se mananca oul cu sare pentru ca transpiri tot anul" 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel 6 mai, ziua in care a murit Lucian Blaga. Marele scriitor nu a vorbit pana la varsta de patru ani. Zvonurile despre Premiul Nobel

Articole

Stiri locale




Doi medici, o asistenta si o infirmiera au fost retinuti: au luat mita pentru pensionarea a zeci de persoane

publicat 2024-01-11 15:45:12 (Mediafax)
Doi medici, o asistenta si o infirmiera au fost retinuti: au luat mita pentru pensionarea a zeci de persoane Astfel, un medic expert in cadrul Casei Judetene de Pensii Gorj, cu atributii de examinare a persoanelor ce solicita acordarea deciziilor provizorii si definitive de pensionare anticipata pentru invaliditate, analizare a inscrisurilor medicale depuse de aceste persoane, precum si de eliberare a acestor decizii, este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita in forma continuata (75 de acte materiale) si de spalare a banilor in forma continuata. ...continuare.

Intr-un oras din Romania se deschide cea mai mare fabrica de BCA din tara. Unde

publicat 2024-01-11 08:15:20 (Money.ro)
Intr-un oras din Romania se deschide cea mai mare fabrica de BCA din tara. Unde In luna noiembrie a acestui an, ar trebui inaugurata fabrica de BCA de la Targu-Carbunesti, Gorj. Este o investitie de 30 de milioane de euro a companiei Soceram. Fabrica se intinde pe o suprafata de 10 hectare. La cea mai mare fabrica de BCA-uri din Romania ar urma sa lucreze 100 de angajati. In primavara […] ...continuare.

Nereguli grave depistate la teatrul din Targu Jiu. A fost sesizata Directia de Finante din Craiova

publicat 2024-01-10 13:15:03 (Adevarul)
Nereguli grave depistate la teatrul din Targu Jiu. A fost sesizata Directia de Finante din Craiova O serie de nereguli grave au fost constatate de Corpul de Control al Prefectului Judetului Gorj la Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu" din Targu Jiu, motiv pentru care a fost sesizata Directia Generale Regionale a Finantelor Publice Craiova, in vederea efectuarii de verificari ...continuare.

ANM: 'Judetele Gorj, Dolj, Arad si Timis, sub atentionari de ceata densa, chiciura si ghetus'

publicat 2024-01-10 10:15:04 (Bursa)
ANM: 'Judetele Gorj, Dolj, Arad si Timis, sub atentionari de ceata densa, chiciura si ghetus' Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, chiciura si ghetus in judetele Gorj, Dolj, Arad si Timis. ...continuare.

Amenzi uriase aplicate proprietarilor pensiunilor din Ranca pentru deficiente privind securitatea la incendiu

publicat 2024-01-09 17:30:04 (Adevarul)
Amenzi uriase aplicate proprietarilor pensiunilor din Ranca pentru deficiente privind securitatea la incendiu Trei pensiuni din zona montana Ranca, din judetul Gorj, au fost amendate de catre lucratorii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Gorj, pentru deficiente in privinta securitatii la incendiu. ...continuare.

Explozie de donatori de sange in Gorj dupa majorarea valorii tichetelor. "Nu mai avem loc in frigidere sa stocam sangele"

publicat 2024-01-09 14:30:02 (Adevarul)
Explozie de donatori de sange in Gorj dupa majorarea valorii tichetelor. Nu mai avem loc in frigidere sa stocam sangele Donatorii de sange au dat buluc la Centrul de Transfuzie Sanguina Gorj, dupa ce valoarea tichetelor de care beneficiaza acestia a crescut de patru ori, primind acum 280 de lei pentru o donare. ...continuare.

Un barbat din Gorj, retinut pentru ca a incendiat o locuinta in Dolj

publicat 2024-01-09 12:45:10 (Jurnalul-National)
Un barbat din Gorj, retinut pentru ca a incendiat o locuinta in Dolj Un barbat de 55 de ani, din Motru, judetul Gorj, a fost retinut, el fiind suspectat ca a incendiat o locuinta din comuna Leu, judetul Dolj, unde locuia fara forme legale. ...continuare.

Singurul roman care creste "gaini de jungla" este un licean din Gorj pasionat de pasari rare si exotice

publicat 2024-01-09 07:15:03 (Adevarul)
Singurul roman care creste gaini de jungla este un licean din Gorj pasionat de pasari rare si exotice Denis Florescu, un adolescent in varsta de 17 ani din municipiul Targu Jiu, are o pasiune neobisnuita pentru tinerii din generatia lui: creste pasari de rasa, unele extrem de rare. ...continuare.

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj, retinut dupa ce a fost prins la furat intr-un supermarket

publicat 2024-01-08 18:48:13 (Adevarul)
Fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj, retinut dupa ce a fost prins la furat intr-un supermarket Fiul unui om de afaceri cunoscut din judetul Gorj a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, dupa ce a fost prins la furat intr-un hypermarket din municipiul Targu Jiu. ...continuare.

Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete

publicat 2024-01-08 08:45:14 (ProTV)
Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete Se circula în conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.