EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 96 97 Pag. urm. »

O ursoaica si puii ei au dat iama intr-o turma de capre, in Gorj. Localnicii nu mai au liniste. "Intra in casa peste noi"

publicat 2024-04-18 08:15:16 (ProTV)
O ursoaica si puii ei au dat iama intr-o turma de capre, in Gorj. Localnicii nu mai au liniste. Intra in casa peste noi Este alerta într-o comuna din Gorj, dupa ce o ursoaica însotita de doi pui a dat iama într-o turma de capre. Mai multe animale au murit si altele au fost ranite, spre disperarea localnicilor care nu mai au liniste. ...continuare.

Criminalul studentei de la Medicina cere sa fie eliberat din arestul preventiv

publicat 2024-04-17 14:30:03 (Adevarul)
Criminalul studentei de la Medicina cere sa fie eliberat din arestul preventiv Tanarul in varsta de 23 de ani, din Caras-Severin, care si-a ucis iubita, o studenta de 21 de ani, din comuna Pades, din judetul Gorj, a depus o solicitare la instanta de judecata prin care solicita sa fie cercetat in stare de libertate. ...continuare.

O femeie din Gorj a fost santajata de doi necunoscuti. I-au cerut bani pentru a nu publica imagini indecente cu ea

publicat 2024-04-17 08:00:02 (Antena3)
O femeie din Gorj a fost santajata de doi necunoscuti. I-au cerut bani pentru a nu publica imagini indecente cu ea Un barbat si o femeie au fost retinuti de politistii din Gorj, in timpul unui flagrant. Ambii au fost prinsi in timp ce primeau bani de la o femeie, pe care o santajau cu publicarea unor fotografii indecente ...continuare.

Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu

publicat 2024-04-17 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Pagina verde. Un ONG de mediu din Brasov deruleaza un program prin care vrea sa faca tinerii mai constienti si mai implicati in problemele legate de mediu Propark - Fundatia pentru Arii Protejate, un ONG de mediu din Brasov, a adunat peste 2.500 de elevi intr-un proiect educativ avand ca tema implicarea tinerilor in problemele legate de mediu. Proiectul cu numele "Activam viitori lideri pentru protectia naturii" a debutat cu o caravana educativa in 16 licee din noua localitati din judetele Brasov, Arad, Hunedoara, Vrancea, Gorj si din Bucuresti. ...continuare.

O femeie din Gorj a fost santajata de 2 necunoscuti sa le dea bani pentru a nu distribui pliante cu ea in ipostaze indecente

publicat 2024-04-16 14:15:23 (ProTV)
O femeie din Gorj a fost santajata de 2 necunoscuti sa le dea bani pentru a nu distribui pliante cu ea in ipostaze indecente Un barbat si o femeie au fost prinsi în flagrant în timp ce santajau o femeie din judetul Gorj, careia i-au cerut bani pentru a nu distribui pliante cu imagini în care ea apare în ipostaze indecente, scrie News.ro. ...continuare.

Fondurile europene puse la dispozitie judetului Gorj pentru dezvoltarea economiei, atrase pe jumatate

publicat 2024-04-15 19:15:04 (Adevarul)
Fondurile europene puse la dispozitie judetului Gorj pentru dezvoltarea economiei, atrase pe jumatate Putin peste jumatate din fondurile europene destinate judetului Gorj prin programul "Fondul Tranzitie Justa" au fost atrase de catre societatile comerciale, care au depus proiecte de finantare ...continuare.

Un veteran de razboi a implinit 103 ani. Care este secretul longevitatii sale VIDEO

publicat 2024-04-13 20:15:04 (Adevarul)
Un veteran de razboi a implinit 103 ani. Care este secretul longevitatii sale VIDEO Un localnic din comuna Polovragi, judetul Gorj, a implinit varsta de 103 ani, fiind sarbatorit de familie si autoritati, care i-au inmanat un "Inscris de onoare". ...continuare.

Cum arata floarea rara gasita in Gorj de un cuplu pasionat de natura si munte. "E pe cale de disparitie" FOTO

publicat 2024-04-13 16:45:03 (Adevarul)
Cum arata floarea rara gasita in Gorj de un cuplu pasionat de natura si munte. E pe cale de disparitie FOTO O floare rara, protejata de lege, a fost gasita de un iubitor al naturii in muntii din judetul Gorj, din zona Lacul Valea Mare-Piatra Closanilor. ...continuare.

Cazare la Ranca cu acces la piscina si sauna, totul gratuit pentru voluntarii care vin sa strange deseurile din paduri

publicat 2024-04-12 19:00:05 (Adevarul)
Cazare la Ranca cu acces la piscina si sauna, totul gratuit pentru voluntarii care vin sa strange deseurile din paduri Zeci de voluntari vor participa in weekendul 13-14 aprilie 2024, la o actiune de strangere a deseurilor din padurile din zona montana Ranca din judetul Gorj, atrasi de oferta inedita facuta de catre proprietarul unei unitati de cazare. ...continuare.

Gestul radical al unui satean din Gorj. A scos din pamant conducta de canalizare a unei localitati cu peste 5.000 de locuitori

publicat 2024-04-12 15:00:10 (Click)
Gestul radical al unui satean din Gorj. A scos din pamant conducta de canalizare a unei localitati cu peste 5.000 de locuitori In comuna Dragotesti din judetul Gorj, un conflict aparent banal s-a transformat intr-un adevarat scenariu dramatic, atunci cand un localnic a ales sa actioneze drastic impotriva presupuselor dispute teritoriale si financiare cu localitatea invecinata, Matasari. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 96 97 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.