EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Mama si fiu, ucisi de un sofer in fata casei, cand plecau la biserica, in Gorj

publicat 2024-01-07 17:30:02 (Antena3)
Mama si fiu, ucisi de un sofer in fata casei, cand plecau la biserica, in Gorj Un accident cumplit a avut loc in judetul Gorj. O mama si fiul ei au murit, dupa ce au fost spulberati de o masina care a intrat pe contrasens. ...continuare.

O mama si fiul ei, pietoni, au fost ucisi pe marginea soselei de un sofer de 24 de ani care era in masina cu mama lui, la Turburea, in Gorj

publicat 2024-01-07 11:30:12 (Libertatea)
O mama si fiul ei, pietoni, au fost ucisi pe marginea soselei de un sofer de 24 de ani care era in masina cu mama lui, la Turburea, in Gorj Un grav accident rutier a avut loc duminica dimineata la Turburea, in Gorj. O mama si fiul ei care mergeau pe jos pe marginea soselei au fost spulberati de o masina intrata pe contrasens care era condusa de un tanar de 24 de ani, scrie site-ul local de stiri Gorjeanul. „In jurul orei 08:00 am […] ...continuare.

Mama si fiu, spulberati de un autoturism scapat de sub control. Cei doi se aflau la poarta casei VIDEO

publicat 2024-01-07 11:30:03 (Adevarul)
Mama si fiu, spulberati de un autoturism scapat de sub control. Cei doi se aflau la poarta casei VIDEO Doi pietoni, mama si fiu, aflati pe marginea unui drum comunal din localitatea Turburea, judetul Gorj, au murit duminica dimineata, dupa ce au fost spulberati de o masina scapata de sub control de un sofer de 24 de ani. ...continuare.

Accident socant in Gorj. Un sofer a lovit mortal un pieton si a proiectat un alt autoturism intr-o femeie care a murit

publicat 2024-01-07 11:00:12 (ProTV)
Accident socant in Gorj. Un sofer a lovit mortal un pieton si a proiectat un alt autoturism intr-o femeie care a murit Un accident mortal a avut loc pe D.C. 48 Cocoroba, judetul Gorj. Un sofer de 24 de ani care mergea din directia localitatii Bulbuceni catre Poiana ar fi patruns pe contrasens si a lovit un barbat. Acesta a murit. ...continuare.

PNL Gorj acuza abuzuri ale functionarilor ANPC veniti din alte judete

publicat 2024-01-06 23:15:15 (Puterea)
PNL Gorj acuza abuzuri ale functionarilor ANPC veniti din alte judete Conducerea PNL Gorj condamna ferm abuzurile functionarilor ANPC adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni, anunta liderul local, senatorul Ion Iordache. Conducerea PNL Gorj a transmis o solicutare catre Ministerul Economiei, Autoritatea Nationala de Protectie a Consumatorului, in care precizeaza ca "angajatii institutiilor de control ale statului, care fac exces de zel in ultimele […]The post PNL Gorj acuza abuzuri ale functionarilor ANPC veniti din alte judete appeared... ...continuare.

Senator PNL, acuzatii grave la adresa Protectiei Consumatorilor: Functionari ANPC au fost adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni

publicat 2024-01-06 23:00:08 (Jurnalul-National)
Senator PNL, acuzatii grave la adresa Protectiei Consumatorilor: Functionari ANPC au fost adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni "Conducerea PNL Gorj condamna ferm abuzurile functionarilor ANPC adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni", afirma presedintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache. El spune ca functionarii ANPC vor sa inchida mai multe locatii din judet "pentru motive superficiale". ...continuare.

Soferul de 18 ani care si-a plimbat un prieten pe capota, in Targu Jiu, a ramas fara permisul pe care abia il luase

publicat 2024-01-06 23:00:08 (Libertatea)
Soferul de 18 ani care si-a plimbat un prieten pe capota, in Targu Jiu, a ramas fara permisul pe care abia il luase Un tanar sofer din Gorj care abia a obtinut permisul de conducere a fost amendat si are dreptul de a conduce suspendat, dupa ce si-a plimbat un prieten pe capota masinii, pe strazile din Targu Jiu, scrie News.ro. Politistii l-au cautat si identificat, dupa ce imagini cu faptele teribiliste au fost postate pe TikTok. Politia […] ...continuare.

Senator PNL: Functionari ANPC au fost adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni

publicat 2024-01-06 22:15:12 (Mediafax)
Senator PNL: Functionari ANPC au fost adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni "Conducerea PNL Gorj condamna ferm abuzurile functionarilor ANPC adusi din alte judete sa hartuiasca antreprenorii gorjeni! (...) Angajatii institutiilor de control ale statului, care fac exces de zel in ultimele zile, ar trebui sa stie ca rolul lor este, in primul rand, preventia. Functionari ANPC, delegati in Gorj, vor sa inchida mai multe locatii din judetul nostru pentru motive superficiale, fara sa tina cont de pagubele produse economiei judetului", postrivit unei postari de pe pagina de... ...continuare.

Un tanar din Gorj a ramas fara permis dupa ce si-a plimbat un prieten prin oras, pe capota autoturismului | Video

publicat 2024-01-06 21:00:11 (ProTV)
Un tanar din Gorj a ramas fara permis dupa ce si-a plimbat un prieten prin oras, pe capota autoturismului | Video Un tânar sofer din Gorj care abia a obtinut permisul de conducere a fost amendat si are dreptul de conduce suspendat dupa ce si-a plimbat un prieten pe capota masinii pe strazile din Târgu Jiu. ...continuare.

O tanara de 23 de ani, gasita moarta in baie de mama ei, in Gorj. Ivana era studenta la Drept si nu avea probleme medicale

publicat 2024-01-06 16:15:03 (Antena3)
O tanara de 23 de ani, gasita moarta in baie de mama ei, in Gorj. Ivana era studenta la Drept si nu avea probleme medicale O tanara de 23 de ani, din Baia de Fier, a fost gasita moarta in baie, vineri seara, de mama ei.  ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.