EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Sateanul care a scos din pamant conducta de canalizare a unei localitati cu peste 5.000 de locuitori VIDEO

publicat 2024-04-12 11:30:04 (Adevarul)
Sateanul care a scos din pamant conducta de canalizare a unei localitati cu peste 5.000 de locuitori VIDEO Un satean din comuna Dragotesti, din judetul Gorj, a scos o parte din conducta de canalizare a localitatii invecinate Matasari, care-i traverseaza terenul gospodariei sale, dupa ce s-a judecat timp de sapte ani cu Primaria. ...continuare.

Un barbat din Gorj si-a gasit dreptatea in instanta, dupa ce unele conducte de canalizare au fost puse pe terenul lui

publicat 2024-04-12 08:00:23 (ProTV)
Un barbat din Gorj si-a gasit dreptatea in instanta, dupa ce unele conducte de canalizare au fost puse pe terenul lui O investitie de peste un milion de euro a fost facuta în zadar. Banii au fost dati pentru o noua retea de canalizare într-o comuna din Gorj, dar care nu poate fi folosita.   ...continuare.

Primarul care aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim. Face de 11 ani cursa contracronometru pentru doua judete

publicat 2024-04-11 18:15:04 (Adevarul)
Primarul care aduce Lumina Sfanta de la Ierusalim. Face de 11 ani cursa contracronometru pentru doua judete Un primar din Gorj aduce de 11 ani, in noaptea de Inviere, Lumina Sfanta de la Ierusalim, in judetele Valcea si Gorj. Adi Cimpeanu fiind singura persoana din afara clerului bisericesc autorizata sa intre in zona de aterizare a avionului. ...continuare.

Primar de comuna, condamnat pentru ca a batut o angajata la Primaria Targu Jiu. PSD miza pe el la alegerile locale

publicat 2024-04-11 11:30:13 (Adevarul)
Primar de comuna, condamnat pentru ca a batut o angajata la Primaria Targu Jiu. PSD miza pe el la alegerile locale Madalin Palita, primarul comunei Danesti (Gorj), a fost condamnat definitiv la 1 an si 4 luni de inchisoare pentru un termen de supraveghere de doi ani, pentru ca a lovit o localnica la locul ei de munca. ...continuare.

Judetul din Romania care se confrunta cu o grava criza de sange. S-a cerut ajutorul populatiei

publicat 2024-04-11 09:01:00 (ProTV)
Judetul din Romania care se confrunta cu o grava criza de sange. S-a cerut ajutorul populatiei Este criza de sânge în Gorj, dintr-o grupa rara, B negativ. ...continuare.

Daune de 6,5 milioane de euro platite in Gorj si Arad pentru romanii care si-au facut asigurare PAD

publicat 2024-04-10 10:45:07 (Antena3)
Daune de 6,5 milioane de euro platite in Gorj si Arad pentru romanii care si-au facut asigurare PAD Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, din cele peste 4900 de cutremure care au zguduit Romania anul trecut, aproape 4200 au avut loc doar in judetul Gorj. Acolo, 3200 de locuinte au fost avariate si au avut nevoie de reparatii. ...continuare.

Elev din Gorj, lovit cu pumnii si picioarele de un coleg de clasa. Politia a deschis o ancheta

publicat 2024-04-09 19:00:17 (Libertatea)
Incidentul a avut loc in pauza dintre orele de curs, dupa ce intre baieti a izbucnit un conflict, relateaza Agerpres. Politia a intrat pe fir si face cercetari intr-un dosar penal pentru loviri sau alte violente. Politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica s-au sesizat din oficiu, luni, cu privire la producerea unui conflict intre […] ...continuare.

Dan Morega va purta in continuare bratara de supraveghere. Fostul prefect de Gorj a sofat de 6 ori fara permis

publicat 2024-04-09 18:45:08 (Libertatea)
Dan Morega va purta in continuare bratara de supraveghere. Fostul prefect de Gorj a sofat de 6 ori fara permis Fostul prefect de Gorj, Dan Morega, care este arestat la domiciliu, va fi obligat sa poarte in continuare o bratara de supraveghere, a anuntat marti, 9 aprilie, Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1. „Nu s-a renuntat la bratara si s-a schimbat organul de supraveghere. Va executa masura arestului la domiciliu la Baia de Arama, […] ...continuare.

Un spital, in prag de faliment din cauza salariilor mari

publicat 2024-04-09 15:01:18 (Money.ro)
Un spital, in prag de faliment din cauza salariilor mari Un spital e in pragul falimentului. Este vorba despre Spitalul de Urgenta din Targu-Carbunesti, din judetul Gorj. "Am anuntat personalul ca nu mai avem bani, pentru ca salariile consuma 99% din buget", a declarat pentru HotNews, Sorin Mehedintu, managerul spitalului din Targu Carbunesti, Gorj. Managerul sustine ca spitalul are datorii de 5,9 milioane de RON, […]Articolul Un spital, in prag de faliment din cauza salariilor mari apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Spital ajuns in pragul falimentului din cauza salariilor. "Avem prea multi angajati"

publicat 2024-04-09 14:15:05 (Adevarul)
Spital ajuns in pragul falimentului din cauza salariilor. Avem prea multi angajati Spitalul de Urgenta Targu Carbunesti (Gorj) este la un pas de faliment, iar managerul unitatii medicale a anuntat ca nu mai exista fonduri pentru plata salariilor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.