EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Primar din Vaslui surprins in timp ce danseaza pe mese. Este judecat pentru fraudarea alegerilor din comuna VIDEO

publicat 2024-01-12 17:00:05 (Adevarul)
Primar din Vaslui surprins in timp ce danseaza pe mese. Este judecat pentru fraudarea alegerilor din comuna VIDEO Pe retelele sociale s-a viralizat o filmare in care Benone Pletea, primarul comunei vasluiene Ibanesti, danseaza cu foc pe mesele caminului cultural din localitate. Edilul a fost trimis in judecata recent pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. ...continuare.

Dumitru Buzatu ramane arestat preventiv in dosarul mitei de 1,25 milioane de lei. Instanta a decis prelungirea mandatului

publicat 2024-01-12 14:45:20 (Libertatea)
Dumitru Buzatu ramane arestat preventiv in dosarul mitei de 1,25 milioane de lei. Instanta a decis prelungirea mandatului Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, arestat din septembrie 2023 pentru luare de mita, ramane in arest preventiv inca 30 de zile, a decis vineri, 12 ianuarie, Tribunalul Vaslui. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata in 48 de ore. „In baza articolului 348 raportat la art. 207 alineat 4 Cod procedura […] ...continuare.

Copilas de doi ani lasat singur in masina la Vaslui, pe un ger naprasnic, in timp ce mama era la cumparaturi

publicat 2024-01-11 16:30:03 (Adevarul)
Copilas de doi ani lasat singur in masina la Vaslui, pe un ger naprasnic, in timp ce mama era la cumparaturi Pe retelele sociale circula imagini cu un copil de doi ani lasat singur in masina de mama lui, care a plecat la cumparaturi. In poza se vede cum micutul a reusit sa ajunga pe scaunul soferului si plange. Postarea a starnit un val de reactii in mediul online, iar mama acestuia a venit cu precizari ...continuare.

Copil de un an, lasat singur in masina, pe un ger naprasnic, de propria mama, in Vaslui

publicat 2024-01-10 19:15:03 (Antena3)
Copil de un an, lasat singur in masina, pe un ger naprasnic, de propria mama, in Vaslui Caz socant la Vaslui. Un copil de un an a fost lasat singur in masina, pe locul soferului, chiar de propria mama, pe un ger naprasnic. Imaginile au ajuns pe internet. ...continuare.

Subprefectul de Vaslui danseaza samba in Brazilia. Acasa, localnicii sunt ingropati in nameti (Video)

publicat 2024-01-10 19:00:19 (Puterea)
Subprefectul de Vaslui danseaza samba in Brazilia. Acasa, localnicii sunt ingropati in nameti (Video) Subprefectul de Vaslui, Mircea Gologan (PSD) danseaza samba in Brazilia, in timp ce, acasa, judetul este ingropat in nameti. Mircea Gologan (PSD) se afla in concediu in Brazilia, unde danseaza samba in costum de Joker, dupa cum chiar el se mandreste, iar imaginile postate pe retelele sociale fac senzatie printre internauti. Subprefectul petrece o vacanta de vis […]The post Subprefectul de Vaslui danseaza samba in Brazilia. Acasa, localnicii sunt ingropati in nameti (Video) appeared... ...continuare.

Un lider de partid danseaza samba in Brazilia. Subprefectul de Vaslui, costumat in Joker VIDEO

publicat 2024-01-10 17:30:02 (Adevarul)
Un lider de partid danseaza samba in Brazilia. Subprefectul de Vaslui, costumat in Joker VIDEO Imagini inedite cu subprefectul de Vaslui au fost surprinse in Brazilia, unde oficialul a fost filmat cand danseaza samba, in timp ce judetul e acoperit de zapada ...continuare.

Lider de partid, dansand samba in Brazilia. Imagini inedite cu subprefectul roman costumat in Joker

publicat 2024-01-10 17:15:04 (Antena3)
Lider de partid, dansand samba in Brazilia. Imagini inedite cu subprefectul roman costumat in Joker Imagini inedite cu subprefectul de Vaslui in Brazilia, unde danseaza samba, chiar in timp ce judetul e acoperit de zapada. ...continuare.

Trei copii de liceu au salvat viata unui barbat care a cazut pe strada, in Vaslui. "Datorita voua, un om traieste"

publicat 2024-01-10 09:15:12 (ProTV)
Trei copii de liceu au salvat viata unui barbat care a cazut pe strada, in Vaslui. Datorita voua, un om traieste Un barbat aflat în stop cardiorespirator a fost salvat de trei copii de liceu, voluntari SMURD, marti, în Vaslui. ...continuare.

Un barbat de 87 de ani, nevazator, a murit carbonizat, dupa ce casa i-a fost cuprinsa de flacari, in localitatea Cosca, judetul Vaslui

publicat 2024-01-10 08:00:03 (Antena3)
Un barbat de 87 de ani, nevazator, a murit carbonizat, dupa ce casa i-a fost cuprinsa de flacari, in localitatea Cosca, judetul Vaslui Un barbat de 87 de ani, nevazator, a murit dupa ce casa i-a luat foc. S-a intamplat in localitatea Cosca din judetul Vaslui. ...continuare.

Cum au salvat trei elevi de liceu viata unui barbat din Vaslui. Maria, Ianis si Stefan nu au ezitat sa-i acorde primul ajutor cand l-au vazut prabusindu-se pe strada

publicat 2024-01-10 03:00:14 (Money.ro)
Cum au salvat trei elevi de liceu viata unui barbat din Vaslui. Maria, Ianis si Stefan nu au ezitat sa-i acorde primul ajutor cand l-au vazut prabusindu-se pe strada Trei elevi de liceu din Vaslui, care au devenit voluntari SMURD anul trecut, au salvat, marti, viata unui barbat care a facut infarct pe strada. Victima, de 62 de ani, a cazut din picioare in apropierea locului in in care se aflau cei trei. Acestia i-au acordat primul ajutor si au inceput manevrele de resuscitare, […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.