EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Gravida preluata de o senilata si transportata la ambulanta. Drumuri blocate sau greu practicabile in Vaslui

publicat 2024-01-08 19:15:17 (ProTV)
Gravida preluata de o senilata si transportata la ambulanta. Drumuri blocate sau greu practicabile in Vaslui Mai multe drumuri din judet sunt blocate sau greu practicabile din cauza ninsorii abundente si a viscolului puternic, pe tronsonul Rosiesti - Vutcani, o femeie însarcinata fiind transportata de o senilata a ISU la un echipaj medical al Ambulantei. ...continuare.

Un barbat de 38 de ani din Vaslui si-a batut bunicul pana l-a bagat in spital pentru ca i-a dat prea putini bani la urat

publicat 2024-01-08 10:30:13 (ProTV)
Un barbat de 38 de ani din Vaslui si-a batut bunicul pana l-a bagat in spital pentru ca i-a dat prea putini bani la urat Un barbat în toata firea din Vaslui a fost retinut de politisti pentru violenta în familie, dupa ce si-a batut bunicul pâna l-a bagat în spital pentru ca i-a dat prea putini bani la urat. ...continuare.

Nametii se formeaza in Vaslui. Un drum judetean, blocat de zapada viscolita

publicat 2024-01-08 10:30:12 (Mediafax)
Nametii se formeaza in Vaslui. Un drum judetean, blocat de zapada viscolita Este vorba de DJ 244A, care, la iesirea din Rosiesti catre Vutcani, este blocat de zapada viscolita, vantul sufland cu o viteza de 80 km/h. ...continuare.

Vaslui: Drum judetean, blocat de zapada viscolita

publicat 2024-01-08 10:30:11 (Jurnalul-National)
Vaslui: Drum judetean, blocat de zapada viscolita Un drum judetean din Vaslui este blocat luni dimineata de zapada viscolita, a anuntat Consiliul Judetean. ...continuare.

Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete

publicat 2024-01-08 08:45:14 (ProTV)
Infotrafic: Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din 12 judete Se circula în conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea. ...continuare.

Circulatie rutiera in conditii de iarna, in mai multe judete din tara. Care sunt drumurile afectate de ninsori

publicat 2024-01-08 08:45:11 (Libertatea)
Circulatie rutiera in conditii de iarna, in mai multe judete din tara. Care sunt drumurile afectate de ninsori Se circula in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea, precizeaza Centrul InfoTrafic al IGPR, intr-un raport transmis luni, 8 ianuarie, la ora 7.00. Avand in vedere vizibilitatea redusa, ninsoarea si viscolul puternic a fost instituita restrictie de circulatie pentru […] ...continuare.

Polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata

publicat 2024-01-08 07:45:10 (Mediafax)
Polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata Centrul Infotrafic anunta ca, luni dimineata, avand in vedere vizibilitatea redusa, ninsoarea si viscolul puternic, a fost instituita restrictie de circulatie pentru autovehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN 24B, intre localitatile Albita-Husi, judetul Vaslui. Se actioneaza cu utilaje pentru deszapezire. ...continuare.

Atentie, soferi! Este polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata

publicat 2024-01-08 07:45:09 (Jurnalul-National)
Atentie, soferi! Este polei si zapada pe drumuri din mai multe judete, luni dimineata Luni dimineata, se circula in conditiile unui carosabil acoperit partial cu zapada pe mai multe drumuri din judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Covasna, Gorj, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Vaslui si Vrancea, iar in Braila, Buzau si Maramures sunt sosele cu polei. ...continuare.

Bunic batut cu bestialitate de nepot, nemultumit de cum a fost primi la urat

publicat 2024-01-07 23:30:11 (Jurnalul-National)
Bunic batut cu bestialitate de nepot, nemultumit de cum a fost primi la urat Un barbat de 71 de ani din judetul Vaslui a fost batut crunt de nepotul sau, in noaptea dintre ani. Agresiunea a avut loc la locuinta victimei, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan. Nepotul victimei era nemultumit de conditiile in care a fost primit la urat. ...continuare.

Cod galben de ceata in trei judete din Moldova. Iata lista localitatilor afectate

publicat 2024-01-07 09:00:09 (Jurnalul-National)
Cod galben de ceata in trei judete din Moldova. Iata lista localitatilor afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis, pentru duminica dimineata, o atentionare Cod galben de ceata in judetele Iasi si Vaslui, precum si in zona joasa a judetului Bacau. Meteorologii transmit ca vizibilitatea va scadea sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.