EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale



Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 35 36 Pag. urm. »

Un fost secretar general la Ministerul Agriculturii candideaza la Vaslui pe listele AUR

publicat 2024-04-26 07:45:10 (Puterea)
Un fost secretar general la Ministerul Agriculturii candideaza la Vaslui pe listele AUR Un fost secretar general la Ministerul Agriculturii vreme de aproape un deceniu, ajuns la un moment dat si secretar general al Guvernului, este candidatul AUR la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vaslui. Candidatul AUR pentru CJ Vaslui este Sorin Chelmu, o figura cunoscuta pentru multa lume si prin prisma postului detinut la Agricultura […]The post Un fost secretar general la Ministerul Agriculturii candideaza la Vaslui pe listele AUR appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Situatie fara precedent in curtea unui spital din Vaslui | Zeci de schelete umane au iesit la iveala in urma unor sapaturi

publicat 2024-04-24 15:45:05 (Antena3)
Situatie fara precedent in curtea unui spital din Vaslui | Zeci de schelete umane au iesit la iveala in urma unor sapaturi Situatie macabra la Vaslui. In urma unei sapaturi, mai multe schelete umane au fost descoperite in curtea spitalului. Exista si cateva explicatii. ...continuare.

Descoperire socanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

publicat 2024-04-24 14:30:02 (Adevarul)
Descoperire socanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante. ...continuare.

Descoperirea socanta facuta in urma unor sapaturi, in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Ce varianta este luata in calcul

publicat 2024-04-24 13:00:11 (ProTV)
Descoperirea socanta facuta in urma unor sapaturi, in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Ce varianta este luata in calcul Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare în curtea Spitalului nr. 2 Vaslui, fiind luata în calcul varianta ca în zona ar fi fost un vechi cimitir.   ...continuare.

13 schelete umane, descoperite in curtea unui spital din Vaslui. Unul este de copil

publicat 2024-04-24 13:00:03 (Click)
13 schelete umane, descoperite in curtea unui spital din Vaslui. Unul este de copil Descoperirea socanta, miercuri dimineata, in curtea unui spital din Vaslui. Mai multe schelete umane au fost dezgropate cu ocazia unor sapaturi. ...continuare.

Pompier care facea taximetrie, batut de clienti. Incaierarea a dus la rasturnarea masinii

publicat 2024-04-23 19:15:02 (Adevarul)
Pompier care facea taximetrie, batut de clienti. Incaierarea a dus la rasturnarea masinii Un pompier din Vaslui, care facea taximetrie in timpul liber, a fost victima unei agresiuni in urma careia a fost la un pas sa-si piarda viata. Tanarul a pierdut controlul masinii pe care o conducea, in conditiile in care clientii din taxi au inceput sa il loveasca si sa traga de volan. ...continuare.

Barbat mort sub un zid de beton prabusit peste el. Omul isi renova locuinta

publicat 2024-04-23 18:00:02 (Adevarul)
Barbat mort sub un zid de beton prabusit peste el. Omul isi renova locuinta Barbatul din Vaslui a murit, luni, 22 aprilie 2024, dupa ce un zid s-a prabusit peste el. O ambulanta l-a preluat si, pe drumul catre spital, a intrat in stop cardio-respirator, fiind resuscitat si predat in stare critica medicilor de la urgente, care insa nu l-au putut salva. ...continuare.

Sute de sacali ameninta animalele fermierilor din Lunca Prutului. De ce nu pot fi vanati

publicat 2024-04-23 18:00:02 (Adevarul)
Sute de sacali ameninta animalele fermierilor din Lunca Prutului. De ce nu pot fi vanati Autoritatile din Vaslui avertizeaza ca, mai ales in zona Luncii Prutului, numarul sacalilor a crescut ingrijorator de mult, estimandu-se existenta a peste 400 de exemplare. ...continuare.

Mihai Constantin: Guvernul a aprobat proiecte de investitii in infrastructura de transport si mediu in valoare totala de 260 milioane lei

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
Mihai Constantin: Guvernul a aprobat proiecte de investitii in infrastructura de transport si mediu in valoare totala de 260 milioane lei "Un pachet de acte normative a fost aprobat astazi de catre Executiv pentru inceperea sau continuarea investitiilor in infrastructura de transport si de mediu. Valoarea proiectelor in investitii aprobate astazi este in suma totala de 260 milioane lei si acopera mai multe regiuni ale tarii in proiecte gestionate de Ministerul Mediului, Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. Cele mai substantiale doua proiecte se refera la imbunatatirea infrastructurii hidrotehnice pe raurile... ...continuare.

Un pompier care facea taximetrie a fost luat la bataie de clienti si s-a rasturnat cu masina, in Vaslui

publicat 2024-04-23 11:15:03 (Antena3)
Un pompier care facea taximetrie a fost luat la bataie de clienti si s-a rasturnat cu masina, in Vaslui Un pompier din Vaslui, care facea taximetrie in timpul liber, a fost victima unei agresiuni in urma careia a fost la un pas sa-si piarda viata. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 35 36 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.