EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Spectral Mobila a obtinut o finantare de 6,5 milioane de lei de la UniCredit si investeste 8,5 milioane de lei intr-un centru logistic

publicat 2024-01-25 11:15:03 (Bursa)
Spectral Mobila a obtinut o finantare de 6,5 milioane de lei de la UniCredit si  investeste 8,5 milioane de lei intr-un centru logistic Producatorul de mobila Spectral Mobila SA, care detine o fabrica in judetul Vaslui, a inceput constructia unui centru logistic format din 6 hale cu o suprafata totala de depozitare de peste 3500 mp. Investitia in noua locatie va ajunge la 8,5 milioane de lei, iar 6,5 milioane provin dintr un credit obtinut de la UniCredit Bank. ...continuare.

Producatorul de mobila Spectral Mobila din Barlad investeste 8,5 mil. lei in constructia unui centru logistic de peste 3.500 mp in Vaslui. UniCredit finanteaza 6,5 mil. lei din investitie

publicat 2024-01-25 10:15:27 (Ziarul-Financiar)
Producatorul de mobila Spectral Mobila din Barlad investeste 8,5 mil. lei in constructia unui centru logistic de peste 3.500 mp in Vaslui. UniCredit finanteaza 6,5 mil. lei din investitie Autor: Cristina Bellu Producatorul de mobila Spectral Mobila a demarat constructia unui centru logistic in apropierea fabricii pe care compania o detine in Tutova, judetul Vaslui ...continuare.

"Eu cred in Dumnezeu, dar nu l-am vazut niciodata!" Ousmane N'Doye, raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu

publicat 2024-01-25 03:00:13 (Money.ro)
Eu cred in Dumnezeu, dar nu l-am vazut niciodata! Ousmane N'Doye, raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu Ousmane N'Doye a oferit un raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu si daca FCSB poate deveni campioana dupa o pauza de 9 ani. Mai mult, fostul jucator de la Vaslui si Dinamo a spus ca a vorbit, in ultima perioada, atat cu Mihai Pintilii si Elias Charalambous, dar si cu Mihai […]Articolul "Eu cred in Dumnezeu, dar nu l-am vazut niciodata!" Ousmane N'Doye, raspuns fabulos cand a fost intrebat despre lupta la titlu apare prima data in Money. ...continuare.

Un barbat din Vaslui si-a pus poarta pe un drum public, dupa ce a cumparat o casa in fata locuintei sale

publicat 2024-01-24 16:45:06 (Antena3)
Un barbat din Vaslui si-a pus poarta pe un drum public, dupa ce a cumparat o casa in fata locuintei sale Un barbat din Vaslui a blocat cu o poarta un drum public, iar oamenii au fost nevoiti sa gaseasca alte cai de acces daca vor sa treaca prin zona. ...continuare.

Un barbat din Vaslui a pus poarta la drumul public. Tot el este suparat pe oamenii din sat: "Nimic nu le convine"

publicat 2024-01-23 22:45:01 (Adevarul)
Un barbat din Vaslui a pus poarta la drumul public. Tot el este suparat pe oamenii din sat: Nimic nu le convine Un localnic din comuna vasluiana Tanacu a blocat cu o poarta un drum public, iar oamenii au fost nevoiti sa gaseasca alte cai de acces daca vor sa treaca prin zona. Primaria recunoaste ca este un abuz, dar spune ca nu il poate obliga sa inlature poarta. ...continuare.

Presedintele interimar al PSD Vaslui, Adrian Solomon, loial inaintasului sau: "Nu ma voi dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu"

publicat 2024-01-23 19:15:03 (Adevarul)
Presedintele interimar al PSD Vaslui, Adrian Solomon, loial inaintasului sau: Nu ma voi dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu Deputatul PSD Adrian Solomon, presedinte interimar al PSD Vaslui, a declarat ca nu se va dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu, pe care il cunoaste de 22 de ani. Solomon spune ca asteapta ca fostul lider al organizatiei judetene sa fie eliberat pentru a putea discuta cu acesta. ...continuare.

Un barbat din Vaslui a pus poarta la drumul public. Suparat pe oamenii care nu au pe unde sa treaca: "Nimic nu le convine"

publicat 2024-01-23 10:00:17 (ProTV)
Un barbat din Vaslui a pus poarta la drumul public. Suparat pe oamenii care nu au pe unde sa treaca: Nimic nu le convine Un localnic din comuna vasluiana Tanacu a pus poarta la drumul public, iar oamenii care au treaba prin zona trebuie sa gaseasca alte cai de acces. Primaria recunoaste ca este un abuz, dar spune ca nu are ce sa faca, pentru ca omul nu vrea sa o dea jos.   ...continuare.

Liderul interimar PSD Vaslui spune ca "nu se va dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu". "A avut multe lucruri bune de transmis"

publicat 2024-01-22 20:15:08 (Libertatea)
Liderul interimar PSD Vaslui spune ca nu se va dezice niciodata de omul Dumitru Buzatu. A avut multe lucruri bune de transmis Deputatul Adrian Solomon, numit presedintele interimar al PSD Vaslui, a declarat luni, 22 ianuarie, ca nu se va dezice niciodata de fostul lider al organizatiei judetene, Dumitru Buzatu, in prezent arestat preventiv pentru luare de mita, si ca ar merge sa-l viziteze la inchisoare, dar „deocamdata nu-i deschisa poarta”, transmite Agerpres. Intrebat cand a discutat […] ...continuare.

Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, nivel record al ultimilor sapte ani

publicat 2024-01-22 16:45:13 (Income-Magazine)
Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, nivel record al ultimilor sapte ani Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, un nivel record al ultimilor 7 ani. 60% din aceasta suprafata reprezinta parcuri de retail, Craiova, Alba Iulia, Arad, Bucuresti, Giurgiu, Vaslui fiind printre orasele care au beneficiat de astfel de investitii, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman & […] ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.