EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Un dispozitiv exploziv a fost distrus in incinta ambasadei Israelului din Suedia. "Nu ne vom lasa intimidati de teroare"

publicat 2024-02-01 07:45:20 (Libertatea)
Un dispozitiv exploziv a fost distrus in incinta ambasadei Israelului din Suedia. Nu ne vom lasa intimidati de teroare Politia din Stockholm a precizat ca a fost alertata la ora locala 13.08 de catre ambasada Israelului din Sueadia, care gasise un obiect pe care il considera periculos”, relateaza AFP, citata de Agerpres. O zona din jurul obiectului a fost izolata si „dispozitivul a fost distrus de o echipa nationala de deminare si credem ca […] ...continuare.

AFP: Lupte intense in Gaza iar liderul Hamas cauta un plan de armistitiu

publicat 2024-02-01 07:45:06 (Bursa)
AFP: Lupte intense in Gaza iar liderul Hamas cauta un plan de armistitiu Liderul miscarii islamiste palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, este asteptat joi in Egipt pentru a discuta un nou armistitiu in Fasia Gaza, unde luptele si raidurile israeliene continua in ciuda unei situatii umanitare critice ...continuare.

Cea mai mare investitie in cercetare: 1,6 miliarde de lei in 20 de centre de excelenta

publicat 2024-01-31 09:30:08 (Mediafax)
Cea mai mare investitie in cercetare: 1,6 miliarde de lei in 20 de centre de excelenta "In premiera absoluta, lansam azi (miercuri - n.r.) cea mai mare investitie facuta vreodata in cercetarea romaneasca: 1,6 miliarde lei in 20 de centre de excelenta, in domenii de cercetare de varf", a anuntat Marcel Ciolacu la inceputul sedintei de guvern de miercuri. ...continuare.

Incendiu devastator la o firma de prelucrarea a lemnului din Neamt

publicat 2024-01-31 09:30:07 (Jurnalul-National)
Incendiu devastator la o firma de prelucrarea a lemnului din Neamt Un om a murit in urma unui incendiu care a izbucnit in noaptea de marti spre miercuri la o firma care se ocupa de prelucrarea lemnului din Soci, comuna Borca, judetul Neamt. Un barbat a fost gasit carbonizat. ...continuare.

Conditia pusa de Ungaria Bruxelles-ului pentru a debloca ajutorul de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina

publicat 2024-01-31 09:15:11 (ProTV)
Conditia pusa de Ungaria Bruxelles-ului pentru a debloca ajutorul de 50 de miliarde de euro pentru Ucraina Dupa numeroase împotriviri în ceea ce priveste banii alocati de UE pentru Ucraina, Ungaria este dispusa sa dea unda verde finantarii Kievului, dar cu o conditie. ...continuare.

Ciolacu, despre vizita FMI si situatia pensiilor: Ne-am asumat

publicat 2024-01-31 09:15:10 (Mediafax)
Ciolacu, despre vizita FMI si situatia pensiilor: Ne-am asumat "Vreau sa fac o precizare dupa ce am vazut in ultimele zile tot felul de presupuneri privind vizita FMI si situatia pensiilor. Recalcularea pensiilor se va intampla la termenul anuntat, respectiv la 1 septembrie. Nu exista mai multe transe, nu exista alte variante! Ne-am asumat acest lucru si acest lucru va fi facut la 1 septembrie", a spus Marcel Ciolacu, la debutul sedintei de guvern de miercuri dimineata. ...continuare.

eToro: Investitorii nu sunt speriati de tensiunile geopolitice

publicat 2024-01-31 09:15:07 (Income-Magazine)
eToro: Investitorii nu sunt speriati de tensiunile geopolitice Inceputul anului 2024 nu este cel mai bun pe care l-am fi putut avea. De la conflictele din Orientul Mijlociu, Ucraina si tensiunile geopolitice din Asia, pana la miscarile sociale din unele tari europene, printre care Germania, Franta si Romania, la care se adauga si o doza mare de alegeri, 2024 incepe sa se contureze […] ...continuare.

Inundatii de proportii in nordul Varsoviei. Sloiurile de gheata de pe rauri au ajuns in casele oamenilor

publicat 2024-01-31 08:30:10 (ProTV)
Inundatii de proportii in nordul Varsoviei. Sloiurile de gheata de pe rauri au ajuns in casele oamenilor Mai multe localitati din nordul Varsoviei au fost lovite de inundatii si peste o mie de oameni au ramas izolati. ...continuare.

Israelul inunda tunelurile Hamas in timp ce ONU pledeaza pentru finantarea ajutoarelor

publicat 2024-01-31 08:30:08 (Mediafax)
Israelul inunda tunelurile Hamas in timp ce ONU pledeaza pentru finantarea ajutoarelor Epicentrul luptelor din ultimele saptamani a fost Khan Yunis, principalul oras din sudul Fasiei Gaza, unde zone intinse au fost reduse la un pustiu noroios de cladiri bombardate si unde un jurnalist AFP a vazut marti oameni parasind orasul in timp ce in apropiere se auzeau explozii. ...continuare.

Atac cibernetic al Ucrainei impotriva Ministerului rus al Apararii. "A perturbat schimbul de informatii"

publicat 2024-01-31 08:30:02 (Adevarul)
Atac cibernetic al Ucrainei impotriva Ministerului rus al Apararii. A perturbat schimbul de informatii Ucraina a declarat, marti, ca a efectuat cu succes un atac cibernetic asupra Ministerului rus al Apararii. Un server important a fost scos din functiune, iar schimbul intern de informatii a fost perturbat temporar. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.